Last news in Fakti

7 Октомври, 2019 07:55 5 329 20

Сериен убиец номер 1

  • самюъл литъл-
  • сериен убиец-
  • убиец-
  • фбр

79-годишният Самюъл Литъл е признал, че е убил 93 души

Сериен убиец номер 1 - 1
Снимка: Shutterstock

В Съединените щати вероятно е установен серийният убиец с най-много жертви: това е 79-годишният Самюъл Литъл, който признал, че е убил 93 души. Федералното бюро за разследване досега е потвърдило 50 от убийствата, предаде Франс прес.

Повечето жертви на Литъл, който е убивал между 1970 и 2005 г., са жени. Той излежава присъда от доживотен затвор от 2014 г., когато бил признат за виновен и осъден за три убийства.

"Години наред Самюъл Литъл е смятал, че няма да бъде заловен, защото мислел, че никой не го е грижа за жертвите му", каза Кристи Паладзоло, криминален анализатор във ФБР. "И макар той вече да е в затвора, ФБР смята, че е важно да се въздаде правосъдие за всяка от жертвите и да бъде приключен всеки един от случаите", добави тя.

Полицията приема за достоверни признанията на Литъл и създаде сайт, на който може да се видят заснети показанията му за убийствата, чиито жертви все още не са идентифицирани.

"Голяма част от тези смъртни случаи първоначално са били описани като смърт от свръхдози или случайна смърт без установена причина. Част от телата не са били открити", уточнява ФБР.

Самюъл Литъл е бивш боксьор, познат и под името Самюъл Макдауъл. Той бил арестуван за първи път през 2012 г. в център за бездомници в Кентъки и екстрадиран в Калифорния заради участие в афера с наркотици. Там бил уличен чрез ДНК-проби в убийствата на три жени в Лос Анджелис между 1987 и 1989 г. И трите били пребити и удушени.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ре ге се

    12 9 Отговор
    ГолеМ успех на еф бе ре,!!!!
  • 2 ****

    25 13 Отговор
    Все пак да не забравяме от какви хора е била създадена тази държава,така,никой не трябва да е изненадат от този.

    Коментиран от #3

  • 3 СссереМ

    17 22 Отговор

    До коментар #2 от "****":

    Поне не ги е ял като оня гладния руснак дето ги печеше и правеше пържоли.

    Коментиран от #18, #20

  • 4 Браво на човека

    5 27 Отговор
    Много феминистки е убил. Поне е депопулират света като е взел 93 души. Иначе хората продължават да раждат като ненормални и да вдигат стойността на човека. 10 билиона и повече ще става човечеството. Браво че има хора които убиват и намалят стойността.

    Коментиран от #6, #7, #13

  • 5 Алфа Вълкът

    20 9 Отговор
    Русия и по серийни убийци изостава от САЩ, имат един Чакатило ли е, Чекатело ли е дето го знаят повече хора и това е! Йосиф Сталин не го слагам в статистиката, който е убил 30млн граждани на СССР.

    Коментиран от #8

  • 6 Алфа Вълкът

    6 8 Отговор

    До коментар #4 от "Браво на човека":

    Браво и на теб за коментара!
  • 7 987

    25 1 Отговор

    До коментар #4 от "Браво на човека":

    Такава цифра билион в българския език няма тупан ! Има милиард.
  • 8 Абе

    18 5 Отговор

    До коментар #5 от "Алфа Вълкът":

    Чикатило не беше ли украинец?

    Коментиран от #9, #12

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Шаран БГ

    7 0 Отговор
    Този "звяр" в човешки облик навярно е "гонил" цифрата 100 ? И сега може би го държат жив и го поят и хранят, само за да разберат, кои са му другите жертви !?"Законните" убийци / т.е. държавните глави / НЕ СА престъпници. Те по закон /по право, "де юре" / имат божията благословия да убиват - и свои , и чужди! Един дядо казваше : " Кой когото сварга и където го набарга..." Да не се връщам много назад към корейски и виетнамски войни, към Сталин и Хитлер, Чърчил и Рузвелт , които отдавна не са на белия свят. Чудя се, КАК СПИ един Буш например, убил над 4400 американци в 2003 год в Ирак ? Той не е убиец! Защото никой не може да каже точната бройка на САМО УБИТИТЕ ЦИВИЛНИ ГРАЖДАНИ там.......... Господи, защо позволи Ева да даде греховната ябълка на Адама, защо Каин уби Авеля ...............???
  • 11 ГОСТ

    8 0 Отговор
    Тоя за да трепе само жени,сигурно някоя се е подигравала с него,като по-млад и сега си го връща наред....
  • 12 Borislav Popov

    3 11 Отговор

    До коментар #8 от "Абе":

    Чакай бе, нали уж нямаше украинска нация и всичките те били руснаци !? Или за вас каскетите, украинската нация съществува, само когато трябва да се оправдаят по някакъв начин, лошите постъпки на любимите ви казмуристанци....

    Коментиран от #19

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Уффф

    11 1 Отговор

    До коментар #9 от "Госあ":

    Ами и аз не правя разлика между циганин и турчин,все мангала бате.
  • 15 Психопат

    6 0 Отговор
    Да го пуснат човека, да си закръгли бройката, поне!
  • 16 Чикатило

    4 0 Отговор
    Трепи наред, трепи навред!:)
  • 17 Алфа Вълкът

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Госあ":

    Каква разлика бе едни и същи пияни кратуни са! Не веднъж съм го казвал в сайта, дори украинците са по-големи утайки от руснаците, ама горе-долу са на кантар! ОБАЧЕ ТИ НЯМА ЛИ ДА СИ СМЕНИШ НИКА? Че, целият сайт ти се чуди, че си единственият в света помак мислещ се за ЯПОНЕЦ-САМУРАЙ-КОМУНИСТ-ИСЛЯМИСТ. Ми то ислямът е забранен със закон в Япония, ти как ще бъдеш всичко това не зная?
  • 18 todKosh

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "СссереМ":

    Хамерите държат първенство по консумаця на човешко...Сектанти и солисти канибали
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 322

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "СссереМ":

    Ти ко, защитаваш тоя изрод, ли ко, бабуинава главо!