Last news in Fakti

14 Декември, 2019 10:53 1 725 4

Британски либерал: Борис Джонсън може би иска ''мек'' Брекзит

  • сър греъм уотсън-
  • либерал-
  • борис джонсън-
  • великобритания-
  • брекзит

''В Шотландия спечелиха - националисти, в Англия - също. Бъдещето може да бъде заложено на карта'', смята сър Греъм Уотсън

Британски либерал: Борис Джонсън може би иска ''мек'' Брекзит - 1
Снимка: БГНЕС

''Борис Джонсън води партия, която е за Брекзит, има мнозинство. Джонсън е интелигентен човек, аз очаквам Брекзит да се реализира. Днес той заяви, че ще ръководи правителство на националното единство, нещо подобно. Той може би иска ''мек'' Брекзит. Да не забравяме историята на неговата партия, тя е националистическа. В Шотландия спечелиха - националисти, в Англия - също. Бъдещето може да бъде заложено на карта'', това заяви в предаването ''Панорама'' по БНТ британският либерал сър Греъм Уотсън.

Неговата Либерал-демократичната партия не се представи никак добре на провелите се през тази седмица избори във Великобритания, които бяха спечелени от Консервативната партия на премиера Борис Джонсън.

''Времената са много трудни, големи са предизвикателствата и те изискват наднационални сътрудничества. Проблемите с климата, миграцията, международната организирана престъпност. Ние бяхме за оставане в Европейския съюз. Управителят на Централната банка заяви, че вече сме загубили 100 милиарда лири от Брекзит. Популизмът се разраства, това е опасност за Европа. Патриотът обича родината си, а националистът мрази съседа си'', заяви още сър Греъм Уотсън.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой68

    1 0 Отговор
    На другия бряг?
  • 2 Наглост!!

    2 0 Отговор
    Що им давате думата на тея!?Още не са преживели шока от загубата и продължават да плямпат глупости!На@кани,но казват,че положението е под контрол!
  • 3 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    ЯВНО ПОСЛЕДНИЯТ ПЪТ ДОСТА ГО Е ЗАБОЛЯЛО -ОТЗАД !!!!!!!!!
  • 4 Джонсън

    1 0 Отговор
    Логично, Мек член, Мек Брекзит.