Last news in Fakti

6 Януари, 2020 12:46 27 829 83

Ето кой е архитектът на убийството на Сюлеймани

  • касем сюлеймани-
  • иран-
  • сащ-
  • убийство-
  • майк помпео-
  • генерал-
  • доналд тръмп

САЩ удариха Иран в сърцето

Ето кой е архитектът на убийството на Сюлеймани - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Държавният секретар на САЩ Майк Помпео е архитектът на убийството на иранския генерал Касем Сюлеймани, ръководещ елитните сили на Иран и смятан за един от най-могъщите хора в региона.

„Вашингтон поуст“ съобщи, позовавайки се на свои източници, че от няколко месеца Помпео е убеждавал президента Доналд Тръмп да ликвидира ръководителя на елитното звено Ал Кудс. В крайна сметка Тръмп се е съгласил и е дал заповед за убийството на иранския военачалник.

Сюлеймани бе убит при въздушна атака с дрон на летище в Багдад. Според членове на американската администрация Помпео може да използва случая за развитие на своята политическа кариера. Според източник в Белия дом бившият шеф на Пентагона Джим Матис никога не би се съгласил да убие Сюлеймани.

Върховният лидер на Иран аятолах Али Хаменей бе начело на днешната траурна молитва в Техеран в памет на убития ирански генерал. Местните медии пишат, че милиони иранци са се събрали в Техеран, за да изпратят убития генерал. Отново се чуваха възгласи „Смърт за Америка“.

Ето кой е архитектът на убийството на Сюлеймани
Снимка: БГНЕС/ EPA


Поставете оценка:
Оценка 4 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    107 7 Отговор
    Денисчо, покрай това убийство понятието "архитект" ви влезе устата и го туряте навсякъде! То бива беден речник, ама това мяза на слабоумие!

    Коментиран от #70

  • 2 Русороб

    47 74 Отговор
    Смърт на Америка и до тук плюс хакерски атаки и пърдене под юргана, а иначе голям го вадеха

    Коментиран от #79

  • 3 до кога

    111 44 Отговор
    Заради тази нацисти сащ,света само страда,до кога човечеството ще ги търпи!?

    Коментиран от #8

  • 4 Ехо от Армения.

    52 78 Отговор
    Слава на Помпео, а когато турците избиха един милион и петстотин хиляди арменци на тяхните погребения нямаше кой да отиде защото всичко живо беше избито тоя Сьолейманаки даже е щасливец има кой да го погребе .

    Коментиран от #12

  • 5 Тръмп

    39 71 Отговор
    Браво,но остава гнусния Комуноиден Аятолах!!!:):):) Работата е на половина свършена!!!:):):)
  • 6 Бай хой

    92 7 Отговор
    А кой е архитекта на събарянето на кулите близнаци? Значи вече нямаме атентатори а архитекти. Карлос чакала един от най изтъкнатите архитекти.
  • 7 тра ла ла

    33 51 Отговор
    боли ме за религиозната паплач, ако не беше тая отвратителна религия щеше да има мир на земята, не се знае дали утре няма да им пукне, че е време за религиозен ядрен джихат и ае сбогом
  • 8 Учуден

    28 46 Отговор

    До коментар #3 от "до кога":

    Щом САЩ са натсисти значи ти не си запознат с прелестите на исляма образовай се малко и тогава пиши глупости.

    Коментиран от #13

  • 9 Бай хой

    57 23 Отговор
    Пимпею трябваше да ходи в усрайна и си отложи пътуването защото е бил зает с организирането на терористичния атентат. Какви ли злодейства щеше да натвори този убиец в Украйна?

    Коментиран от #20

  • 10 Българина

    58 11 Отговор
    Бивш агент на ЦРУ: Случилото се в Ирак е еквивалентно на това те да убият вицепрезидента на САЩ...........Така Робърт Беър коментира в предаването „120 минути“ по бТВ възможните последствия за Запада и САЩ след убийството на генерал Касем Сулеймани................."Аз изпитвам страх. И трябва да ни е страх! Вижте, оттеглянето на Тръмп от атомното споразумение е едно от най-ирационалните действия на американската външна политика, случвали се някога, защото нямаше план за после. Просто заяви, че иска да притисне държавата в ъгъла и ще се надява да не хапе. Е, ще хапе.", каза още Беър................. "Сега Иран могат да ударят която цел си поискат. Може да е в Нигерия, където има широко мюсюлманско присъствие, в целия залив, в Южна Америка, пограничните региони, могат да свалят самолети, да отпишат 25 % от световно търгувания нефт от пазара в рамките на минути. С тази ескалация сме на ръба на война. Не виждам в момента шанс някой да отстъпи. Комуникацията между САЩ и Иран е прекъсната и в момента зависи от швейцарското посолство в Техеран. Никога досега не съм виждал да сме толкова близо до падане отвъд ръба на пропастта.", допълни той.
  • 11 К. За Сорос

    62 21 Отговор
    Смърт за ротшилдовия режим в САЩ. Смърт за Изсраел.

    Коментиран от #78

  • 12 Арменец

    32 12 Отговор

    До коментар #4 от "Ехо от Армения.":

    Почети малко и ще разбереш,че"архитекта" на арменския геноцит не са турците,а тези които организираха и старозагорското клане!
  • 13 Бай хой

    80 19 Отговор

    До коментар #8 от "Учуден":

    А ти не си запознат с историята на Иран. Те първи направиха светска държава с президент в арабския свят. Жените се печаха по бикини на плажовете. Тогава злодеите от ЦРУ организираха преврат и доведоха аятоласите на власт. Също сащ организираха създаване на ислямски държави в центъра на Европа. Сащ ислямизират в момента и България.

    Коментиран от #17, #21, #35

  • 14 Русороб

    17 41 Отговор
    Смърт смърт, а вова коня и бозките не издават и стон, и те голям го вадеха, то не бе хипер звук небяха самолети ракети и технологии и кво, останаха с пръс в носа, тоест ....

    Коментиран от #23, #31

  • 15 Чалго манияк.

    8 40 Отговор
    Факти стига сте ни занимавали с смърта на тоя Солеймани, по хубаво качвайте новини от поп фолка и новини за плейтмейки и джейндъри ще са по стойностни и приемливи отколкото за смърта на тоя ислямист.Ха Ха Ха Чалмите се броят наесен все пак.
  • 16 До 14

    41 10 Отговор
    Хахаха, Вовата само потрива ръце и чака американците да се набутат в още една война.
  • 17 Учуден

    11 21 Отговор

    До коментар #13 от "Бай хой":

    Живял съм с иранка в Германия преди години така че точно ти не ми давай акъл по точно тоя въпрос господин Бай някойси.

    Коментиран от #18

  • 18 Бай хой

    22 9 Отговор

    До коментар #17 от "Учуден":

    То и кучето гледало касапа като работи но касап не станало.
  • 19 a sega

    9 32 Отговор
    Както са се събрали милиони като на снимката една бомбичка лекичка и добър старт на новата година .....айдеее на минуситеее хахах
  • 20 куку руку ку

    34 11 Отговор

    До коментар #9 от "Бай хой":

    Помпео е ходещ труп...
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Архитект

    31 9 Отговор
    Тоя,Помпи,до края на живота си,ще се движи с некролог в джоба.
  • 23 ****

    29 7 Отговор

    До коментар #14 от "Русороб":

    Човече,по какъв начин това пряко засяга Русия,че тя трябва да се намеси,или си пишеш простотиите без дори и да мислиш какво пишеш,с такова мислене като твоето,България няма да просперира.
  • 24 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    27 7 Отговор
    НАСИЛИЕТО РАЖДА НАСИЛИЕ
  • 25 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 10 Отговор
    БОГ АЛАХ ГО НАКАЗАХА много невини хора уби
  • 26 Име

    17 7 Отговор
    Някой много лошо настъпа мотиката...
  • 27 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    25 3 Отговор
    светът се управлява от психопати
  • 28 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 6 Отговор
    СЕЕШ ВЕТРОВЕ ЖЪНЕШ БУРИ
  • 29 идиотчо

    30 18 Отговор
    На тия радикални фанатици требе да се играе твърдо. Като убиха Осама да не беше грешка? Тоя е подобен. Организирирал е много операции и атентати. Щом са решили да го свиткат имат предвид
    делата му, и вредата, която носят за цивилизования свят. Вчера Путин
    обясни на всички мюсюлмани, че за да живеят в Русия, трябва да спазват руските правила за живот и да уважават културата на страната и да се съобразяват с тях, без да си правят общности и да се опитват да налагат мюсюлманските обичаи на шериата.

    Коментиран от #33

  • 30 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 5 Отговор
    ВАНГА е казала ще дойде осмия и ще има мир
  • 31 Психар

    22 10 Отговор

    До коментар #14 от "Русороб":

    Колкото и да е странно , ситуацията се развива в полза на Русия . И аз да съм на Путин , и аз ще мълча , или най-много стандартното в тази случай - преговори. Първо ще скочат рязко цените на въглеводородите. Иран ще закупува въоръжение за милиарди, от Русия през Китай. Иран и сега го прави , само че в по-малки мащаби. Иран ще заложи мощно, на своето ядрено въоръжаване , и 4000-те центрофуги за обогатяване на Урана ще заработят , без да може да им се въздейства от външен контрол. . Израелското разузнаване твърди ,че Иран се е сдобил с атомно оръжие , от поне 8 години. Изниква въпроса , дали висшето ислямско ръководство , което е поставено по угрозата да бъде убито , подобно на Садам ,Кадафи , и др. няма да му е вече все тая, умирайки , да отмъсти на своя враг , взривявайки мощна атомна бомба на територията на САЩ . А останалите живи американци , да потърсят убежище от развалините и радиацията , тъкмо в най-богатата на суровини и природни богатства Русия , с най- незаетите от човешка дейност територии , и там да продължат своето съществувание , и капитали , в някакво съвместно държавно образувание .
  • 32 Румяна Костова

    37 9 Отговор
    Кой точно е мозъкът, дал присъдата над Сюлеймани не е толкова важно, и Помпео и Тръмп вече ще се боят за живота си докато са живи.
  • 33 Румяна Костова

    29 8 Отговор

    До коментар #29 от "идиотчо":

    Кои много атентати е организирал Сюлеймани, колко са пострадалите? Какви операции? Думата много, не подкрепена с факти е разтегливо понятие. Американците казват, че са имали данни, как той подготвя атентати. Но тъй като това не може да се провери, а и те вече са се издънили с лъжливите си твърдения, генералът е премахнат само защото е способен професионален в дейността си в разузнаването и контраразузнаването.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Optimist

    15 6 Отговор

    До коментар #13 от "Бай хой":

    Пълни глупости говориш! Иран не са светска държава точно откакто имат президент. Пекли са се по бикини (ако изобщо е било така, виждал съм снимки с минижупи и и деколтета, за плажовете не знам) по времето на шаха(Пахлави). 1979 имамите вземат властта, начело с аятолах Хомейни, който се завръща в Иран от изгнание във Франция. Елементарни факти, които можеш да си набавиш дори и от Уикипедия. И вместо да се излагаш, отдели минутка за фактология и после се прояви с коментар :)
  • 36 444

    14 2 Отговор
    Кой знае кога Касим Сюлеймани му е бръкнал в джоба на Помпео?!? Просто мутри!От най-големите!
  • 37 терора ражда терор

    35 11 Отговор
    Убийството без съд и присъда е тероризъм! Няма нищо общо с демокрация и човешки свободи! САЩ показаха на света каква е истинската им "ценностна система"!
  • 38 Помпей

    12 17 Отговор
    Онзи главорез отдавна трябваше да бъде ликвидиран
  • 39 фффф

    17 21 Отговор
    Едно време и нас ни изкарваха така на манифестации за 1-ви Май и 9-ти Септември да крещим "Смърт на Америка". Ако пропуснеш да дойдеш, ядеш бахура после. Ако пропуснеш няколко пъти, ти ставаш храна на прасетата в Скравена или Белене.

    Коментиран от #42, #50

  • 40 ТАТЕ

    5 3 Отговор

    До коментар #34 от "руснак живеещ в златната ви Добруджа":

    Пийни си хапчетата чедо!
  • 41 сжт Билко

    13 13 Отговор
    А оня , малкия, дето голям го вади и всеки ден изпитва по някое супер- дупер- хипер- мега оръжие...какво се крие като Сталин на 22 юни. Скрил се е като мишка в дупка и си дърпа сополите и сигурно го е страх да не го отвее някое дронче.ТЕ такива са всичките смелчаги -и Ким е същия-един шамар и пълнят гащите.Слава на бат Дончо....

    Коментиран от #43

  • 42 Бай хой

    24 17 Отговор

    До коментар #39 от "фффф":

    Я че половината ми живот мина през социализма и такива работи не съм видял. Много са те лъгали детко. Прочети и научи каква мощна и развита държава бяхме тогава. Продадоха я продажниците за банани. Трагедия.

    Коментиран от #44, #49, #77

  • 43 Бай хой

    7 5 Отговор

    До коментар #41 от "сжт Билко":

    Тъй ли стана. Като се @срахте пак малкия да ви вади от батака.

    Коментиран от #46

  • 44 фффф

    19 15 Отговор

    До коментар #42 от "Бай хой":

    Кое не си виждал, задължителните манифестации и предварително написаните лозунги? Или не си виждал робския труд наречен "бригадирско движение" и "ленински съботник", на който ако не участваш "доброволно" ти разгонваха фамилията? Още от ученици рисувахме антиамерикански плакати.

    Коментиран от #48, #60, #76

  • 45 первез мушарав

    12 11 Отговор
    чалмите са храна за прасетата

    Коментиран от #74

  • 46 сжт Билко

    7 11 Отговор

    До коментар #43 от "Бай хой":

    Ай стига бе...ма верно ли. Пий си редовно виаграта, деде, пък мисленето го остави на другите...на тебе не ти е силна страна.ОК!!!
  • 47 Не разбрал и изплашен

    31 8 Отговор
    Аз не мога да разбера хората, които приветстват арогантната политика на САЩ! Хоората, които се радват на едно съесем криминално деяние, както убийството на ръководител на една, суверенна държава и то извършено на хиляди мили от САЩ. При това извършено по най-подличък начин, на който е способен само един страхливец.
    Мислите ли, че думите ви като "хвърляй атома бай Дончо", "МАчкай Дончо по целия свят", "САЩ и Израел ще направят Ирак на топка стъкло" и др. такива ви правят чест?
    Мислите ли, че когато грйнат атомните слънца, вас ще ви приберат в САЩ в противоатомно скривалище с въздух, храна и удобства за през следващите 5000 години ? Не, мили мои! Ще се пържите точно като мен и като другите хорица, дето искат да има мир и да живеят колкото Бог им е отредил! Хайде, нас, хората ни оставете- кучета ни яли, ама помислете какво ще стане с тази Планета.... Какво Ще стане с животинките и растенията?!
    Или искате всичко това да бъде унищожено, само и само да няма Русия, Иран и Корея ? До там ли ви стига малкото мозъче и злобата?
    Кой дава право на САЩ да се меси на хиляди мили от дома си? Да не би тоя Сюлеймани да е отишък да убива в САЩ. Какво търсят американските "граждани" по цял свят, пръснали се като метастази и газейки всики, които искат да са независими и плюят на т. нар. "демокрация"! Защо не оставят хората не мира и всеки да живее както му се иска на него?
  • 48 сжт Билко

    4 9 Отговор

    До коментар #44 от "фффф":

    Абе мани го тоя, той всичко е видял и от всичко разбира. Само дето от селото си е излизал, когато е бил войник, а сега се праи на умрела лисица..малко е ходил на бригади от училище и е бачкал без пари на комундерите да прибира реколтата, а сега е пръв трапезен революционер. Еиий, аман, тия АБПФК....нямат свършане бе, царя оряза и изнесе горите, ама шумкарите още слизат от Балкана...даива каскетите омазани даива.
  • 49 помнещ

    5 8 Отговор

    До коментар #42 от "Бай хой":

    А ти къде беше през това време докато я продаваха, а? Скачаше като изоглавен по площадите и ревеше с пълно гърло ''40 години стигат'', а сега виеш като саранска мечка и чакаш някой друг да ти свърши работата...аман от такива скъсаняци като тебе.Я си стой до кълките на бабата и както те посъветваха-пий редовно виаграта..
  • 50 9999

    11 3 Отговор

    До коментар #39 от "фффф":

    Човече, лагерите са закрити през 62 година,какви глупости приказваш все едно ги помниш тези работи, това ,че си чувал нещо след тези години не значи,че е вярно.

    Коментиран от #52, #56

  • 51 СЛАВИЯ

    5 4 Отговор
    а СЮЛЕЙМАН колко майки разплака
  • 52 фффф

    6 4 Отговор

    До коментар #50 от "9999":

    А зандама в Стара Загора за политически затворници кога е закрит? А лагерите как са закрити 69-та, като според официалната тогавашна власт изобщо не ги е имало? Освен лагерите имаше хиляди други начини да изчезнеш и да не се върнеш... А в Иран ако откажеш манифестация не ми се мисли. Там дори атеизмът се наказва със смърт.
  • 53 три гънки мозък

    3 0 Отговор
    Кой крив , кой прав ще разберем на гробовете на близките и сънародниците си(важи за всички уж демикратични държави)
    Един мъдрец беше казал , че само мъртвите виждат края на войната.
    Работил съм и съм живял с подобни мммм...."индивиди" е сега ще видим дали евроценностите ни ще издържат.
  • 54 Някои не стават за нищо

    8 6 Отговор
    Видяхме го и исляма и ислямистите насред Европа, които не САЩ, ами комунистите и турците си вкараха, че да им спасяват оср*ните задници, а ние да ги храниме. Дано щатите по-скоро да приключат и с едните, и с другите, и с третите боклуци, въпреки че нашата е свършена отдавна.
  • 55 Христофор

    4 1 Отговор
    ЕСТ человек, ЕСТ проблем... гнусен метод... все пак 21век...
    Колкото повече се променят нещата, толкова по постоянни остават!
    Непубликуван закон, дефиниран от мен!
  • 56 помнещ

    9 5 Отговор

    До коментар #50 от "9999":

    Абе , пич ли си ,какво си...а дали си спомняш НМ (народната милиция) как подстригваше 0 номер ако те хванат с по-дълга коса, а как режеха с ножиците крачолите на дънките (ма как може, това са упадъчни наклони, ще ходите с дочените дрехи)...а как изключваха от училище за не явяване на манифестаций. На времето изучавахме един предмет-''Обществознание''. Та там се развиваше теорията че,,всяка смяна на един обществен строй с друг, по-прогресивен става с огромни размествания на социалните слоеве, т.е-революций''. Ха сега познай в какви приключения ме вкара един въпрос, който зададох на учителя ( за зла съдба, тоя същия беше и партиен секретар на Техникума)...а въпроса ми бе следния-Според тази теория ,означава ли че идването на следващия, по-прогресивен строй след комунизма, ще стане с подобни ''размествания'' в социалните слоеве? Още си спомням как ме изгледа даскала и последиците от тоя поглед.

    Коментиран от #57

  • 57 Бай хой

    2 6 Отговор

    До коментар #56 от "помнещ":

    Ти от коя паланка Ка си Ра? Хипитата и във Франция ги подстригваха. Да не казвам в сащ какво им се случваше. Но там не плюят институциите си и затова си имат държави.

    Коментиран от #64

  • 58 християнин

    3 3 Отговор
    Арменския геноцид е на 100% от евреи.Султани и везири,бейове и паши са били на 80% евреи.Всички кланета в Тракия и М.Азия са подкуросвани от племето хазари и др. евреиски боклуци.
  • 59 Не можем разпозна приятелят в нужда

    5 4 Отговор
    А?? Ама где го Путя, приятелят на Иран, че и Великата Русия в този тъй труден за иранците момент??

    Коментиран от #61, #72

  • 60 Бай хой

    6 3 Отговор

    До коментар #44 от "фффф":

    Виждал съм виждал съм. Как свинарите подкрепяха Бойко. Как фирмите изкарваха и техника. Всяка година отново се провежда ленински съботник под лозунг да изчистим за един ден. Та с НПО лозунги не ми излизай. Е сега май няма училища няма предприятия. Няма кой да изкараш. Всичко е демократично.

    Коментиран от #63

  • 61 Бай хой

    3 4 Отговор

    До коментар #59 от "Не можем разпозна приятелят в нужда":

    А къде е НАТО да защити америте. Тях ги гонят. Откъде накъде Владимир Владимирович Путин ще защитава п@сраните мерикански дирници.

    Коментиран от #65

  • 62 МЪДАААА

    6 2 Отговор
    А ако бяха руснаците , тогава какво щяхте да коментирате бе другари . . . ? Тишина !
  • 63 ПРЖИВЯЛИ ПЕТДЕСЕТ ГОДИНИ СЪВЕТИЗАЦИЯ

    8 3 Отговор

    До коментар #60 от "Бай хой":

    И дано никога вече няма социализъм и комунизъм !!!!!!!!!!!!!!!! НЕКА КОМУНИСТИТЕ ДА ВПРЕГНАТ ДЕЦАТА СИ ДА НИ РАБОТЯТ БЕЗПЛАТНО . . .

    Коментиран от #67

  • 64 помнещ

    6 1 Отговор

    До коментар #57 от "Бай хой":

    Айде па ти у лево бе, хой сплескан...гонели били хипитата, та ива в мамула смотан.Кой ти говори за хипита бе, какво хипи е дете на 13-14 години...таива в комундера прост слънчасал.Личи си че си бил комунистическа подлога и г..золизец.Точно вие окрадохте пенсионните фондове и изнесохте държавата , а сега се праите на пострадали, вашта...
  • 65 Не можем разпозна приятелят в нужда

    2 4 Отговор

    До коментар #61 от "Бай хой":

    Бай хой си е Бай хой, пак не разбрал. Прочети още веднъж постът ми, помисли малко и би трябвало да се досетиш за какво точно иде реч, освен ако сиииииии..........да го кажем мноооого НАЗАД.

    Коментиран от #68

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Бай хой

    3 1 Отговор

    До коментар #63 от "ПРЖИВЯЛИ ПЕТДЕСЕТ ГОДИНИ СЪВЕТИЗАЦИЯ":

    То май вече не само социализъм ами и България няма да я има вече. Я посочи кога България е била по-добре от соца. Без войни и заплахи. Мощна икономика и армия. Девет и половина милиона население образовани и осигурени Българи. И това го замениха за банани и възможност да слугуват на запад.

    Коментиран от #69, #75

  • 68 сжт Билко

    2 2 Отговор

    До коментар #65 от "Не можем разпозна приятелят в нужда":

    Тоя цървул е не само мнооого назад, ами е и в страни от нещата...но все пак от редколегията би трябвало да са му благодарни, щото с простотиите му си генерират трафик...а лично аз се забавлявам и почва да ми липсва ако не се появи в рамките на час-два след публикуването на някоя статия.Ама как си личат комундерските подлоги , а....
  • 69 гост

    1 3 Отговор

    До коментар #67 от "Бай хой":

    Публикувано във факти.бг: . ''Но там не плюят институциите си и затова си имат държави''...каква си двулика лопата само.....пфуууу, пор смрадлив...това са твои думи, нали.

    Коментиран от #71

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Бай хой

    3 1 Отговор

    До коментар #69 от "гост":

    И какво точно не разбра? В щатите съдят провинили се агенти а не разрушават ФБР. Същото и във Великобритания и във Франция. В България няма осъден агент но си разрушихме службите разбирай държавата. Май е твърде сложно за теб.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 ИЗМАМНИЦИТЕ

    0 2 Отговор
    УБИТИЯ, КОГО Е ТЪРСИЛ 4 ПЪТИ В РУСИЯ, И СЕ Е СРЕЩАЛ С ПУТЛЕР
  • 74 Ти с чалми

    1 0 Отговор

    До коментар #45 от "первез мушарав":

    Ли се храниш? Не ти ли сипват помия?
  • 75 По-добре е била

    1 2 Отговор

    До коментар #67 от "Бай хой":

    Когато е била част от османската империя.
  • 76 Budinov

    1 0 Отговор

    До коментар #44 от "фффф":

    На дърт миризлив комунист е трудно да му набиеш в кухата чутура истината за тяхното "време".
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 gosho

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "К. За Сорос":

    vse edno che cheta rabotnichesko delo komuniagite i togava reviaha neistovo smart ta smart
  • 79 gosho

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Русороб":

    rusorob ti moge bi i v momenta pardish i dori se nasirash dokato revesh neiztovo smart megdu iran i usa ima problem no tozi problem teb ne te zasiaga ako si iranec da revi kakvoto izkash
  • 80 путин

    1 2 Отговор
    ако бях на тръмп щях да наредяя унищожителна атака и над виските събрани на погребението на иранеца аятолахи маятолахи всички щях да пратя при аллах и мохамед..да са по близо до идолите си ..много си повярваха арабите на последък взривяват танкери за милиарди долари атакуват бази военни е какво очаквате ..все пак америка е с бюджет 600 милиарда долара годишно няма как да се съобразява с някакви орки..ще стане същата работа като с ирак ще ги занулят трайно и тотално..страхливите иранци ще правят само атентати в директна битка са унищожени за няколко часа испепелени и няма да има вуоибще иран а и ираг също///
  • 81 кемал ататюрк

    0 1 Отговор
    браво на тръмп напомни на европейците заспали че има армия която не се съобразява с никой а на арабите показа че никой нее застрахован и живота ако им е мил да траят ...
  • 82 сузанита

    1 2 Отговор
    пикая му на сората на иранския терорист генерал ли къв е там ..искефих се като научих че е убит той и свиатта му само се чудя защо не пуснаха още дронове и на погребението му да бъдат избити 1 милион иранци араби чудно чудно...най добрия мюсюлманин е умрелия мюсюлманин..

    Коментиран от #83

  • 83 Добрия тон

    0 0 Отговор

    До коментар #82 от "сузанита":

    Ако това се случи с на твоя род, тогава други ще танцуват на гроба ти.