Last news in Fakti

6 Февруари, 2020 19:02 1 054 4

Тръмп: Това беше голямо изпитание

  • сащ-
  • президент-
  • доналд тръмп

Американският президент с първо изявление след решението на Сената

Тръмп: Това беше голямо изпитание - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американският президент Доналд Тръмп обяви, че е постигнал голяма победа след оправдаването му в Сената, съобщи FOX News.

Президентът направи първото си изявление след решението на Сената. Той беше оправдан по обвиненията за възползване от властта.

„Нашата велика нация и вашия президент бяха подложени на голямо изпитание. Зад това стояха някои много нечестни и корумпирани хора.

Те направиха всичко възможно, за да ме унищожат. Така ощетиха и нашата нация“, заяви Тръмп.

Той отново посочи икономическите постижения на неговата администрация. Според експерти след оправдателната присъда президентът има силно предимство в предизборната кампания.

Очаква се той да направи и изявление от Белия дом.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    0 6 Отговор
    Нанси скъса символично речта на президента. Започва нова процедура по импийчмънт.

    Коментиран от #2

  • 2 Не емигрант

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Ами, то време не остана до новите избори. Няма какво друго да направи. Нали трябва да поддържа "реномето" сред привържениците си.
  • 3 стоян георгиев

    0 4 Отговор
    наистина е тревожно нивото на политическа култура по света.сащ,франция ,великобритания,русия,турция... са обхванати от масова политическа шизофрения.обществото в тези държави явно се пренасити на демокрация и почна да вярва в дядо коледа буквално.тва е много ама много опасна тенденция.достатъчно е един луд да стигне до властта и да доведе до много щуротии,а лудите в момента са доста.хората си играят с огъня и докато за русия и турция е ясно що ,хич не е ясно как се издигат идиоти и популисти като тръмп,льо пен,фарадж...до сега не съм срещнал ни един нормален аргумент в полза на популистите ,а тенденцията става все по-опасна!по подобен начин власта е яхнал австрииския ефреитор ,но тогава в германия е имало обективни обстоятелства.сега такива липсват в проспериращите европа и сащ!

    Коментиран от #4

  • 4 Не религиозен

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "стоян георгиев":

    Досега чухме само обидните ти квалификации...Кажи ни ТИ какво предлагаш ? Има ли си име?