10 Февруари, 2020 07:33 1 229 5

Мъж с нож заплашил с убийство Тръмп

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • роджър хеджпет

Двадесет и пет годишният Роджър Хеджпет е бил задържан по обвинение, че отправил заплахи за нанасяне на телесни повреди

Мъж с нож заплашил с убийство Тръмп - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Мъж, който носел нож, беше арестуван пред Белия дом, след като казал на агент на Сикрет сървис, че е дошъл, за да убие президента Доналд Тръмп, предаде АР, като се позова на съобщение на полицията.

Двадесет и пет годишният Роджър Хеджпет е бил задържан вчера следобед по обвинение, че отправил заплахи за нанасяне на телесни повреди.

Според данни на полицията мъжът се приближил до офицер на Сикрет сървис, който патрулирал пред Белия дом и му казал, че е тук, за да убие Тръмп. "Имам нож за целта", допълнил мъжът.

При претърсване у Хеджпет бил намерен 8-сантиметров нож. Мъжът бил арестуван, по после бил откаран в болница за психиатрична експертиза.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хост

    11 1 Отговор
    Къв нож бе?! Вземи нещо по-сериозно, например гьостерица! Ко си играеш с чикийки....

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Дедо Пенс

    1 0 Отговор
    Тафталогия в заглавието...
  • 4 Сливи за смет

    3 0 Отговор
    Не го съдете строго чуляка. Това е тяхна култура и бит. А бе лайф стайл по хамерски казано.
  • 5 Бай хой

    1 2 Отговор
    Тия от ФБР и ЦРУ са страшни специалисти. Само каква супер интелигентна тайна операция по разкриване на опит за терористичен атентат и залавяне на терориста. А ве хамериканската работа. Като посещението на луната. Осем сантиметрово мачете. Малееей тия нацяло изтрещяха.