19 Февруари, 2020 13:25 982 4

САЩ са готови да говорят с Иран по всяко време

  • сащ-
  • майк помпео-
  • иран

Майк Помпео очаква промяна в иранското правителство

САЩ са готови да говорят с Иран по всяко време - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американската администрация е готова да говори с Иран по всяко време. Това заяви американският държавен секретар Майк Помпео, цитиран от FOX News.

Според него е важно иранското ръководство тотално да промени своето поведение. До тогава кампанията за натиск ще продължи.

„Нашите действия продължават. Не бързаме. Това не е просто икономически натиск, а и дипломатическа изолация. Готови сме да говорим по всяко време, но очакваме промяна в отношението“, заяви Помпео.

Иранските представители вече заявиха, че няма да приемат преговори с американски представители, докато санкциите срещу страната не бъдат отменени. В момента държавният секретар на САЩ се подготвя за посещение в Саудитска Арабия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай хой

    6 1 Отговор
    Терориста си действа чрез терористичен. Щяли да преговарят но под икономически и политически терор. Както действат и спрямо България.
  • 2 само питам

    7 1 Отговор
    Краварите и на Иран ли клекнаха ?
  • 3 американoсран

    6 1 Отговор
    не можаха да свалят нито една иранска ракета затова не им остава нищо друго освен да преговарят!
  • 4 Нали голям го

    2 1 Отговор
    вадихте и оня глъмак Тръмп се ежеше много,а сега коленичате дееа и въшките ви мръсни да преговаряте. Види се какви сте,като видите чупатия с брадавиците и се надупвате. А този отврат Помело да спре да ходи да се излага тъпан дебел.