Last news in Fakti

21 Февруари, 2020 08:22 1 015 6

Без резултат във финансовите преговори за ЕС

  • ес-
  • бюджет-
  • преговори

Преговорите продължават и днес

Без резултат във финансовите преговори за ЕС - 1
Снимка: Shutterstock

Лидерите на страните от ЕС не успяха снощи да постигнат споразумение за многогодишната финансова рамка - бюджета на съюза за следващите седем години, съобщи БНТ.

След преговори през цялата нощ, срещата продължава и днес.

Държавните и правителствени лидери през цялата нощ провеждаха срещи в различни формати, те разговаряха поотделно и с председателя на Европейския съвет Шарл Мишел. Въз основа на разговорите си с тях той ще направи ново предложение за многогодишната финансова рамка, което трябва да бъде обсъждано днес.

Преди подновяването на срещата днес премиерът Бойко Бориков ще се срещне изпълнителния заместник-председател на Европейската комисия Валдис Домбровскис, който отговоря за еврото.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Союз

    17 0 Отговор
    Много комисии много хранилки големи заплати много администратори.Уж договор за въглища и Стомана ни въглищата умреха стоманата също но за лапачи на ЕС хранилка има и араби и дръпнати и рушняци и всекакви все с немски паспорти.
  • 2 Наблюдател

    13 0 Отговор
    И още комисии назначават..... А резултати 000
  • 3 георги

    13 0 Отговор
    Боко води преговори. Та той не може да раздели на две магарета сламата.
  • 4 Интересно,

    11 0 Отговор
    Все по нощите тези важни преговори. Какво правят през деня? Сигурно спят, щото са работили през нощта. И така им плащат и overtime!
  • 5 Стоян

    4 0 Отговор
    ДОКТОР ХОНОРИС КАУЗА ще защити блестящо нашите интереси.
  • 6 петър

    6 0 Отговор
    Вината е наша, че допускаме един глупак, да обикаля света за наша сметка, и да ни прави за смях.