24 Февруари, 2020 07:50 1 219 9

Твърденията за руска подкрепа за Тръмп са преувеличени

  • сащ-
  • избори-
  • русия

Няма такива официални данни

Твърденията за руска подкрепа за Тръмп са преувеличени - 1

Представители на американското разузнаване смятат за преувеличени твърденията за руска намеса за преизбирането на амеирканския президент Доналд Тръмп, съобщи CNN.

Това се основава на твърдения на няколко служители на американското разузнаване. Те коментират доклад на американското разузнаване, според който се готви нова руска намеса в предстоящите американски избори.

Представители на републиканците оспориха твърдения. Смята се, че те са довели до освобождаването на директора на Националното разузнаване Шелби Пирсън.

Представители на разузнаването отричат да има официална информация за руска подкрепа за преизбирането на президента. Според тях подобни твърдения могат да се считат за преувеличени на този етап.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    14 5 Отговор
    Пак почна да ги тресе параноята тез говеда, бе направо що не направят изборите в Русия

    Коментиран от #4

  • 2 Горе-долу

    5 3 Отговор
    Малко само, не много.
  • 3 отзад отпред

    3 3 Отговор
    Не, че я е нямало, но е преувеличена.
  • 4 Хаха

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от "Рошко":

    Такъв умник-трол като теб няма другаде
  • 5 ГОШО

    5 1 Отговор
    Побърка ги тоя Путин бе съвсем врътнаха ,я сега ЦРУ да каже кой ще подкрепят руснаците от демократите
  • 6 dsсса

    4 1 Отговор
    То хем сърби, хем боли. От една страна е готино да обвинят Путин, че се е намесил в изборите в САЩ. От друга страна пък, ако външни сили могат да им влияят на изборите, значи САЩ са слаби. Едно такова положение, направо си е политически цугцванг.
  • 7 Румяна Костова

    2 2 Отговор
    Да сменят плочата, не са интересни вече. А едно време пропагандата им работеше завидно. Сега предизвикват само добро настроение. И не зацепват, че така рекламират дейността на руските служби, които успяват навсякъде по света да се намесят и да поставят начело на държавите свой човек. В останалото свободно време хакват де що им се изречи на пътя. Не служби, а направо чародейци.
  • 8 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ПОДКРЕПАТА НА САЩ-ЦРУ ЗА ПУТИН Е СИЛНО ПРЕУВЕЛИЧЕНА !!!!!
  • 9 за ушите беладжията америка

    0 0 Отговор
    Путин като най-силен и влиятелен държавни нормално е с със слабаците да прави каквото си поиска.Особенно ако са тръгнали по лош път като американченцата..