Last news in Fakti

24 Февруари, 2020 12:04 1 231 1

Тръмп все по-близо до втори мандат

  • сащ-
  • президент-
  • доналд тръмп

Подкрепата за президента се повишава

Тръмп все по-близо до втори мандат - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американският президент Доналд Тръмп е повишил рейтинга си на одобрение, съобщи Гардиън.

Скокът на популярността му идва точно в рамките на предизборната кампания. Шансовете му за втори мандат стават все по-големи.

Според последно проучване 49% от американците одобряват управлението на Тръмп. 48% са негативни спрямо него.

За първи път позитивните настроения спрямо президента преобладават. Според ново проучване 65% от американците смятат, че Тръмп ще спечели втори мандат.

Оказва се, че нито един от кандидатите на демократите няма нужната подкрепа, за да победи на изборите. Най-популярен от тях е Бърни Сандърс с подкрепа от 27%.

35% смятат, че е малко вероятно президентът да получи втори мандат. 42% от поддръжниците на демократите все още не са решили за кого ще гласуват.

Някои проучвания дават преднина за Сандърс при преки избори. Над 60% от американците очакват победа на Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 м дааааа

    3 1 Отговор
    За втория мандат и преназначения може да каже само Путин.По-слабите като америка само могат са да чакат решението му и да стоят в ъгъла с вдигнати ръце наказани за престъпленията си срещу човечеството .