27 Февруари, 2020 14:16 1 259 4

Тръмп съди елитен вестник

  • сащ-
  • медия-
  • доналд тръмп

Иск срещу The New York Times

Тръмп съди елитен вестник - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Президентът на САЩ заведе дело срещу изданието „The New York Times”, съобщи FOX News.

Делото е заведено във Върховния съд в Ню Йрок. Президентът е недоволен от статия, твърдяща, че разкрива факти за общи действия с Русия.

Според жалбата, вестникът е участвал в модел на пристрастия. Основна цел е била да се атакува кампанията на президента.

Според статията е имало обща кампания с руското правителство, чиято цел е била да се предотврати президентски мандат на Хилари Клинтън и реализиране на нова руска външна политика. Автор е Макс Франкел.

Говорител на изданието обяви, че искът е насочен срещу личното мнение на анализатор. Екипър на президента се позовава на решението на разследването на специалния прокурор Робърт Мълър, което обяви, че няма доказателства за споразумение с руското правителство.

Президентът Тръмп заяви, че е готов да започне дела и срещу други медии.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 no name no face no number

    5 8 Отговор
    за световните крадци няма съд и присъда няма благородство и морал те са нагли дебили и империята им мачка правата на опитващите се да бъдат свободни държави. сащ гадната империя на злото петроло и златокрадци, човекоубиици.
  • 2 Айде, че и у нас така

    6 2 Отговор
    Било лично мнение на автора, да, но в неприличен вид, все едно да тръгне някой гол по улиците. Давай Дони, скъсай му халката на рубларчето.
  • 3 Скоро и БОЙКО ще съди...

    6 1 Отговор
    Испанският ФЕЙК парцал ,бълващ клевети подадени от ЛАКЕИТЕ на ФАТМАКА И РЕШЕТНИКОФФ-- Ленчето Милиончева, Костя КОПЕЙКИН и Г-ей БОЕЦ
  • 4 ПЕНКО

    3 1 Отговор
    ЕЙ , НЕ ДЕЙСТВАЙ КАТО " ПАТОКА- Д." -ЗАЩО СЪДИШ " ЕВРЕЙСКИ -ЦИОНИСТ" ,КОТО 90 % ОТ АДВОКАТИТЕ В САЩ СА ОТ НЕДОУБИТАТА СЕМИТСКА СГАН !?!?!? ИЗПОЛЗВАЙ АНТИЕВРЕЙСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ И ОТНЕМИ СОБСТВЕНОСТТА НА ЦИОНИСТИТЕ НАД ДЪРЖАВНИЯ ВИ РЕЗЕРВ " !!! НЕ ПОДПОМАГАЙТЕ ФАЛИРАЩИТЕ БАНКИ НА МАЙЕР;ШМИД И ГУГЪНХЕМЪР / РАЗДАВАТ СИ ПРЕМИИ / !!!