Last news in Fakti

14 Март, 2020 19:42 3 688 8

САЩ забрани пътуванията до още 2 европейски страни

  • сащ-
  • забрана-
  • пътувания-
  • европа-
  • коронавирус

Белият дом започна да проверява температурите на всеки, който е в близък контакт с президента на САЩ

САЩ забрани пътуванията до още 2 европейски страни - 1

САЩ разширява забраната си за пътуване в повечето европейски страни, включва Великобритания и Ирландия, тъй като се стреми да овладее пандемията на коронавирус, коментират пред "Ройтерс" авиокомпании и американски представители.

Президентът на САЩ Доналд Тръмп първоначално освободи Великобритания и Ирландия от 30-дневната му забрана за пътуване от 26 европейски държави, която влезе в сила в полунощ в петък.

Белият дом започна да проверява температурите на всеки, който е в близък контакт с президента на САЩ Доналд Тръмп или вицепрезидента Майк Пенс.

Служителите на Белия дом посрещнат репортери с термометър, като проверяват температурите на всички, които идват на обедна конференция, свикана от Пенс.

"Извън изобилието на предпазливост сега се извършват проверки на температурата на всички лица, които са в близък контакт с президента и вицепрезидента", заяви в изявление говорителят на Белия дом Джуд Дир.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фермер

    12 4 Отговор
    Еее ,тва е заради най обикновенния вирус.Настинка
  • 2 Георги Илиев Митев

    6 10 Отговор
    Еволюирала комунистическа идея в американско дело.
    Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. Потърпевш от военните, полицията, медиците и граждани. Град София (2014).
  • 3 baihui до#2

    13 2 Отговор
    От кого си репресиран бе, келеш?! От репресираните като Тиквата, Цачева, Душана ли си?!
  • 4 Не е достатъчно

    10 0 Отговор
    Да проверяваш температурата не е достатъчно, защото тези хора Вече боледуват. Те със сигурност могат да заразяват. Но Вирусът се разпространява напълно неограничено от хората, които са носители и почти нямат симптоми. Те трябвало да си седят в къщи. Но там нали имат свои близки, което също се заразяват и също разпространяват вируса!!!
  • 5 123

    6 1 Отговор
    Ако не затвори гряниците Бойко, ни чака пълен ад

    Заразата ще дойде от панираните бългсри а те са над милион в Европа, където нещата излизат от контрол, и с помощта на десетките хилвди запътили се към БГ , ше стане същото тук. Инкубационния период е огромен. Много здрсвите даже само разнасят. Меркел каза 60-70 % от Германия ще се зарази. Така работи вируса. Мега невидим е. Като войник в битка.

    Ако не затворим и връщаме от където са дошли сънародниците ни зад грсница, ще стсне страшно

    Заразата още не е сериозно в БГ

    Да действаме докато можем

    Не като станат 1000 заразени и 20 загинали да се затваря граница тогава ще е късно. 1 човек заразява до 10 други. Те 10 други. 14 дни не знаеш че заразяваш. Тоя който заразяваш не знае че нови 14 дни и той ще заразява
  • 6 Съпричастен

    1 0 Отговор
    Правилно разсъждава 123.Всеки трябва да се изолира и да действа сякаш е потенциално заразен.Така ще предпазим както себе си, така и близките си.
  • 7 сноу

    1 0 Отговор
    И аз забранявам на всички краварски пацули ,да стъпват в България
  • 8 Пешо

    0 0 Отговор
    Кеф ми е как политици на "младежка възраст" на 65 - 75г.сега треперят за живота си. Катафалката няма ремарке. Каквото са заграбили си остава на този свят.