Last news in Fakti

16 Март, 2020 08:52 2 553 14

Тръмп: Просто се отпуснете

  • сащ-
  • президент-
  • доналд тръмп

Президентът призова да не се стига до паника

Тръмп: Просто се отпуснете - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американският президент Доналд Тръмп призова да не се стига до паника сред гражданите, съобщи FOX News.

Президентът говори по време на пресконференция. Той обяви, че не е нужно да се търси презапасяване от хранителните магазини.

Държавният глава заяви, че магазините ще продължат да работят. Той вече е провел разговори с големи компании за хранителни стоки и е получил уверения за наличието на запаси.

„В момента няма нужда да се презапасявате и да купувате по много. Просто се отпуснете и бъдете спокойни“, заяви Тръмп.

Той похвали решението на Федералния резерв за намаляване на лихвения процент. Вицепрезидентът Майк Пенс също призова да се закупуват само продукти, необходими за седмицата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фермер

    8 7 Отговор
    С нашите управляващи, не можеш да се отпуснеш, защото то е постоянно вътре,а се отпусна ще ти вкарат и макарите даже.

    Коментиран от #3

  • 2 Мистър Тръмп

    8 0 Отговор
    Нямам мека мебел, за, да се отпусна, иначе с удоволствие..! (И най смелия човек, при такова положение не може да се отпусне, защото уравнението е доста сложно,трябва, наистина да си,, идиот,, за да не ти пука при тази ситуация..!)
  • 3 Антикомунист руснак

    10 15 Отговор

    До коментар #1 от "Фермер":

    Заразените в България са между 150 и 200 хиляди в момента...Обръщение до комунистът тук, който сее коментари денонощно под най-различни никове!!!! Я oбяcни oтвoркo нa прocтoлюдиeтo, кoeтo ти ръкoпляcкa зaщo в Руcия нямa нитo eдин пoчинaл и имa caмo 42-мa зaрaзeни, кoeтo нa глaвa oт нaceлeниeтo тaм нa прaктикa я пocтaвя кaтo нaй-зaпoдoзрянaтa кaтo извършитeлкa нa тoзи гeнoцид?? И caмoхвaлкo, ти чувcтвaш ли ce зacтрaхoвaн oт тaзи oтрoвa, имaш ли дocтaтъчнo руcкa кръв в прoизхoдa cи зa дa oцeлeeш тук?? Нaли знaeш, чe виe бългaритe нитo cтe cлaвяни, нитo cтe прaвocлaвни /oбъркaни кaтoликo-прaвocлaвни/ зa дa ce чувcтвaтe кaтo бoгoвe нaд кoрoнaвируca?? Тoecт cлeд двa мeceцa oт тук ли щe ръcиш тъпизми или oт мяcтoтo ти нa ''втoрo нивo'' oт cъщecтвувaнeтo ти?? Дай ясно обяснение на простолюдието, че ще мре, въпреки че е почитател на Кремъл и комунизма и няма как да има имунитет за такива отрови - тоест комунизма си отива с погребални бюра и никак няма да си отиде безплатно от това измерение.... Тоест ти също, защото нямаш нужната "кръвна група".... Така че..... не се надувай отворко!!!

    Коментиран от #9

  • 4 Гост

    9 0 Отговор
    Всичко започва с мисълта,след нея идват емоциите и чувствата и след това действията. Мисълта за вируса поражда страх,гняв,паника и безсилие,примерно и се хвърляме да действаме водени от тези емоции и чувства. Къде от този ред в който изброих има любов обича и спокойствие или с тези действия ние можем да ги получим? Оставяме се отново да ни повлияе някой извън нас и да влезнем във филма на собственото си болно въображение и начин да се подчиняваме на авторитети,на които се доверяваме сляпо и не подлагаме на съмнения какво ни казват и карат да правим. Така сме живяли и действали и преди да се появи въпросният вирус.Ако никой не се появи и предложи алтернатива досега,то е не защото няма,а защото системата ви е научила да ви предлага най-доброто според нея което има и с това да ви направи нейни постоянни консуматори и клиенти,защото системата има преди всичко търговски характер. Така,че тук битката е една,за вашето робско съзнание и с вашето собствено въображение,като проблема е във вашето възприятие за реалността и как емоционално вие се отнасяте към това,което ви се случва и точно това е вируса,който ви заболява и убива и колкото по-бързо осъзнаете това,толкова по-бързо ще се излекувате и ваксинирате да не страдате от случващото се около вас. Направите ли го,ще разберете,че нямате нужда от пари и авторитети,освобождавате се от илюзията,че има нещо извън вас и живота ви се променя коренно. Ако не вярвате в чудеса те няма как да се случат.
  • 5 Системата..!

    5 1 Отговор
    Консуматори... най доброто... (Хахаха...)...!
  • 6 Абе

    4 1 Отговор
    а кажи на годжи паниката да се отпусне да видиш какво ще стане :D
  • 7 Тръмпи

    11 5 Отговор
    Отпуснете се, нир пуснахме вируса в най-технилогичната част на Китай, понеже технологията на Китай ни съсипва. Търговска био война! Сащ винаги ползва оръжия за масово поразяване. Атомни бомби, химически, биологически.... а сега се отпуснете, не е нужно да дишате!
  • 8 Факти

    5 0 Отговор
    В ФАЩ започват тестването на нова експериментална ваксина върху 45 доброволци( млади и здрави) в института "Кайзер Пермантен" Вашингтон..Лошата новина е че дори и да има положителен ефект ще е необходимо минимум 1 год. за да бъде пусната.Любопитното е,че ваксината не съдържа самият вирус.
  • 9 Госあ

    8 2 Отговор

    До коментар #3 от "Антикомунист руснак":

    Абе, всички краварски демократи ли сте толкова големи тъпанари или има и по малки тъпанари ?
  • 10 Луд

    9 0 Отговор
    Отпуснете се Тръмп е ваксиниран
  • 11 равнодушен

    4 0 Отговор
    При толкова интензивно размножаване е въпрос на време вируса да мутира до бърз убиец.
    Тогава вече ще се отпуснем окончателно и завинаги.
  • 12 Как бе

    1 0 Отговор
    То си е таковало майката, ти да се отпуснем.
  • 13 и замириса на пролет

    2 2 Отговор
    Просто се отпуснете и се насерете.Сега вече се чувствате като истински американец.Осрани но щастливи.
  • 14 името

    4 1 Отговор
    37'000 американски военни са пристигнали в Европа. Вируса е умишлено пуснат за да се направи "учение" в условията на биологична война.