Last news in Fakti

16 Март, 2020 14:15 1 526 9

ЕС обяви среща на върха

  • ес-
  • среща-
  • върха

Разговорите ще се проведат през утрешния ден

ЕС обяви среща на върха - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

ЕС ще проведе извънредна среща през утрешния ден, съобщи ТАСС.

Срещата ще се проведе чрез видео разговор. Това беше обявено от председателя на Европейския съвет Шарл Мишел.

На срещата ще бъдат обсъдени варианти за общи действия за ограничаване на епидемията от коронавирус. Обсъдени ще бъдат и действия за ограничаване на икономическите ограничения в ситуацията.

В ЕС вече одобриха действия за подкрепа на европейските предприятия. Планира се и подкрепа за отделни европейски страни.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Професор по Стоманобетон

    8 2 Отговор
    Какъв хубав пенделвайс!
  • 2 Фермер

    2 5 Отговор
    Все повече по-млади италианци имат нужда от интензивна терапия заради зараза с коронавирус. Това каза в интервю за "Раи Нюз 24" лекарят Лука Лорини от болницата "Папа Йоан XXIII" в Бергамо, пише в. "24 часа". Лорини говори за хора около 40-годишна възраст. Припомняме, че Бергамо е един от най-пострадалите градове в Италия - само до 11 март броят на официално потвърдените заразени там е 1815, т.е. първо място в област Ломбардия, но със сигурност има много и много случаи, които още не са отчетени. "Пристигат все по-често млади хора и то във все по-усложнено положение. Те са заболели преди 6-7 дни и мислели, че с младия си организъм могат да устоят, но след това пристигат тук в много критична ситуация и влизат направо в реанимация. Нашето интензивно отделение е с 88 места и половината от пациентите са интубирани. Проблемът е, че изписваме по 2-3-ма на ден, а пристигат нови 5-6 заразени на тяхно място", казва докторът. А само допреди дни статистиката сочеше, че смъртните случаи са главно при най-възрастните!
  • 3 EL shebek ушат 19

    4 10 Отговор
    АБЕ ИМАШЕ ЕДИН УШАТ ШЕБЕК,КОЙТО РАЗВЯ МОЩНИ УШИ НАВРЪХ НАЦИОНАЛНИЯТ НИ ПРАЗНИК ОТ ВРЪХ ШИПКА И КАЗА,ЧЕ НЯМАЛО НИКАКЪВ КОРОНА ВИРУС,А ПЪК ВЧЕРА ГО ГЛЕДАХ КАК ЛАПА НА БОЙКО С ОТВОРЕНИ ОЧИ,И ЩО СТАНА ТЪЙ.!???

    Коментиран от #4, #8

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ХА ХА

    2 6 Отговор

    До коментар #4 от "Звездите ми говорят":

    ЗНАЧИ СМЕ БРАТЯ,ЗАЩОТО ТОЗИ ЦИГАНИН БЕШЕ БАЩА ТИ.!

    Коментиран от #6

  • 6 Звездите ми говорят

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "ХА ХА":

    Беше ,ама вече не е!Люк Скайуокър го уби.Така ча си остава само твой ,щото той те отгледа ,докато мяка ти въртеше вувузели на рязани бургии по отбивките.Хи ис юоур фадер 👽Ти си джедай гейзер,като баща си Дарт Хламид!
  • 7 мими

    5 0 Отговор
    След Иалия и Испания ЕС е история!!!Баце също!
  • 8 233

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "EL shebek ушат 19":

    Най -добре е да се гръмнеш с воден пистолет в устата!Опоркото умря,вчера!
  • 9 Feghoul

    0 1 Отговор
    Имате ли нужда от финансиране за проект или лична грижа (покупка на автомобил, покупка на жилище, обновяване на дома)? Готови сме да ви предложим кредити от 5000 евро до 1000 000 евро само на цена от 2%. Така че за всяка нужда не се колебайте да се свържете с нас.
    E-MAIL: [email protected]
    Whatsapp: +32 477 29 69 02