Last news in Fakti

3 Април, 2020 07:20 3 502 18

Американците получават помощ до 2 седмици

  • сащ-
  • икономика-
  • стивън мнучин

Тогава ще бъдат изплатени сумите от държавата

Американците получават помощ до 2 седмици - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американците ще получат държавна подкрепа до две седмици. Това заяви американският министър на финансите Стивън Мнучин, цитиран от FOX News.

Правителството вече одобри подкрепата. Предвижда се всеки гражданин с доходи от под $ 75 000 годишно, да получи подкрепа от $ 1200.

Действията целят подпомагане на икономиката в страната. Първите плащания ще бъдат направени с преводи в сметките на данъкоплатците.

Планира се подкрепа и за компаниите в страната. По-рано се появиха информации, че изплащането на сумите може да отнеме 20 седмици.

Американски представители заявиха, че това ще стане по- бързо от предвиденото.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    33 5 Отговор
    Мн искам и аз да мога да си помогна, да си имам печатница за пари, и после да си ги връщам на себе си, и никой да не ми държи сметка
  • 2 ФЕД

    27 4 Отговор
    Толкова време ни трябва да напечатаме хартийките!
  • 3 Да ама не

    15 3 Отговор
    А тези две седмици на фотосинтеза ли ще я карат? И 1200$ са нищо-един що-годе читав бургер е 5-8 $ ....А безработните за последните 2 седмици станаха 9,8 милиона-а след още 2 седмици колко ще са? Отива в тинята-това е истината.

    Коментиран от #8

  • 4 Игра на полове

    18 5 Отговор
    Пари без покритие и стойност.

    Коментиран от #7, #17

  • 5 хаахааааааааааа

    12 5 Отговор
    Печатницата не смогва-за две седмици пак няма да успеят.
  • 6 ****

    15 3 Отговор
    Това са пари които ще им стигнат за две седмици,а после?Някои хора тук твърдяха как само слушали от години,че ам.щяла да фалира,ами нека сега го видят и нагледно,а не само да го чуват.
  • 7 Дедо ви

    15 4 Отговор

    До коментар #4 от "Игра на полове":

    Все пак е помощ. И няма да ти искат да ги връщаш. Що не ми дадеш ти 1200 долара без да ти ги връщам, нали е нищо?
  • 8 Ай стига бе

    27 2 Отговор

    До коментар #3 от "Да ама не":

    Ха-ха-хаа 1200 долара подарък били нищо. Нищо е това което ни дават на нас - НИТО ЕДНА СТОТИНКА БЕЗПЛАТНО! Разрешават безлихвен заем от около 800 долара на определени лица, при определени условия на които ще отговарят много малко хора. И ще ти искат толкова документи, че докато ги събереш ще минат 3 месеца, а дотогава я камилата, я камилара.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Куронавирус

    20 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "...всеки гражданин с доходи от под $ 75 000 годишно, да получи подкрепа от $ 1200." ....Това прави около 11 000 лева месечно. Щом получаваш под тая сума те подкрепят безвъзмездно с над 2000 лева. Кога ще ги стигнем американците? Тука най-голямата придобивка е отсрочка от 10 дена за плащане на сметките на енергото.
  • 11 Гост

    8 2 Отговор
    Всички страдат от липсата на пари,а дори и да се печатат се оказва,че няма да се разрешат проблемите според обясненията на разни специалисти.Ами спрете да използвате парите,след като те така и не се задържат във вас,не схващате ли,че служат да се успокоите,че не дължите на някой пари,а това което можете да правите го обръщате в пари,само защото така сте научени и приели за правилно.
    Като в цирка,животните правят номера и получават лакомство,вие също заради наградата в пари играете тази игра.
    В училище бяха стимул оценките сега парите.
    Децата ви също учите по същия начин и ето как нищо не се променя.
    Всички сте зомбита.
  • 12 Бай Кольо

    9 12 Отговор
    Срамота само 1200$, Путин раздаде по 100$ и то само на семействата с малки деца, и тук пишещите русофилски тролове изпаднаха в екстаз. Сега обаче видиш ли 1200$ били нищо. За пореден път се убеждавам че тези хора имат проблеми с главния мозък

    Коментиран от #14

  • 13 Българина

    14 3 Отговор
    А какво стана с ПАЗАРА РЕШАВА ВСИЧКО,приватизирайте всичко, държавата е лош стопанин! 30 г Козяк МВФ И СБ ни смачкаха, а сега те правят обратното. Сами ще кажа, че плачинката се обръща и ще има народен съд
  • 14 Гост

    9 7 Отговор

    До коментар #12 от "Бай Кольо":

    Пич не забравяй,че краварите живеят на кредит.Какво ще му остане на говедото след като си плати заемите е друга бира.А и цените са различни в държавите.Нали?

    Коментиран от #18

  • 15 репортер

    3 5 Отговор
    Разбирковците пак са неподготвени.Ало ,малко точна информация от извора искате ли??????Всички тези безработни по повод короно вироса ,а и тези които са се САМОПОСТАВИЛИ под карантина пак заради короновироса,ще получавт $600 НА СЕДМИЦА в продължение НА 39 МЕСЕЦА . И това ли е нищо ,а??????????Жалки злобни мишлета .Знам ,колко се озлобявате като ги чувате тези неща ,но това е истината .Онова което го плещите си е за ваша консумация и няма нищо общо с това което е реално.
  • 16 сина на Курнелиа съм

    3 4 Отговор
    Ей злобарчета,иска ви се и на вас ,ама нямаааааа.Я пак обяснете как се живее в Америка ,че ние не знаем .Да ,аз няма да получа 1200 долар ,тъй като дохода ми е много над 75000 ,но 1200 са си 1200 на човек и по 500 на всяко дете.И на това казвате че е нищо????????
  • 17 Стойност....

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Игра на полове":

    Без значение, но ще ги похарчат, ще си помогнат и нс икономиката, а колко казвате раздава съветското прсвителсъво, че не разбрах, ха, ха, ха?
  • 18 Пол

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Гост":

    Що ти и руснаците да не би да имсте спестявания зс 75 години напред?