Last news in Fakti

8 Май, 2020 19:30 1 815 8

Призив: Байдън да се откаже от Белия дом

  • джо байдън-
  • демократическа партия-
  • тара рийд-
  • доналд тръмп

Според проучване подкрепата за Байдън в президентската кампания е 50 процента, а тази за сегашния държавен глава Доналд Тръмп - 41%

Призив: Байдън да се откаже от Белия дом - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Жената, която обвинява Джо Байдън - предполагаемият кандидат на демократите за президент на САЩ - поиска той да се откаже от предизборната кампанията. През март Тара Рийд обвини Байдън в сексуално посегателство, което по думите ѝ е станало преди 27 години.

В интервю за познатата от „Фокс Нюз“ и Ен Би Си журналистка Мегън Кели - Рийд призова бившия вицепрезидент да даде показания и да си получи заслуженото.

Миналия петък самият Байдън по време на живо включване категорично отрече обвинението, но подчерта, че обвиняващата го трябва да бъде чута.

Рийд твърди, че Байдън е докоснал интимните ѝ части без нейно разрешение. Сега тя казва, че е готова да се подложи на детектор на лъжата, ако и кандидатът за президент се съгласи да стори това.

Американците са разединени по въпроса за обвинението в сексуално посегателство. Допитване на Университета „Монмаут“ от тази седмица показва, че 37 процента смятат, че обвинението вероятно е реално, а 32 процента смятат, че не е. Без мнение по въпроса са 31 процента.

Според същото проучване подкрепата за Байдън в президентската кампания е 50 процента, а тази за сегашния държавен глава Доналд Тръмп - 41 процента.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само питам

    6 2 Отговор
    Защо не издигнат Андрю Куомо за президент а слагат безлични чернилки или ненормалници?

    Коментиран от #7

  • 2 бай Дончо

    5 0 Отговор
    Споко няма кЪ да спечели
  • 3 VVV

    0 4 Отговор
    Не само Тръмп си отива. боко също .Отива си цяло поколение отломки от комунизма. Дърти некадърници закарали България на дъното по всичко.
  • 4 big

    1 0 Отговор
    По принцип, мъж ако не е гей, през живота си поне веднъж стъпва накриво. Богати и властимащи, това за тях е нещо като сутрешното кафе или чай, така че Байдън определено е топил "чушката", там където не трябва. В момента републиканците използват прийомите на демократите, дали е вярно въобще не е важно! Ще се намеси Путин и Русия отново, дори кривата ракета и "вълната" ще влязат в употреба.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Гост

    4 0 Отговор
    То и на Хилъри взички предричаха победа,даже книжка си бе отпечатала, че е президент. Как ще се развихри в Америка този път избирателния процес е рано да се каже И тежко на цялото човечество, ако сатанистите-глобалисти, с които Тръмп е във война, го победят.
  • 7 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Само питам":

    Защото такъв е духът на времето. Слагат се на ръководни постове хора, които не могат да мислят, за да бъдат по-лесно ръководени.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.