14 Май, 2020 16:54 2 265 5

Има ли таен съюз срещу Тръмп

  • сащ-
  • администрация-
  • доналд тръмп

Американският президент настоява за разследване на демократи

Има ли таен съюз срещу Тръмп - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американският президент Доналд Тръмп настоява за разследване на висши представители на Демократическата партия, съобщи Гардиън.

Става въпрос за представители на предходната администрация на Белия дом. Вече има доклад с имената на висши представители на управлението на Барак Обама.

Смята се, че те са част от разобличаването на генерал Майкъл Флин. Докладът засяга действия в периода по прехода между двете администрации.

Те са осигурени от директора на разузнаването Рик Гренъл. Посочени са имената на висши представители и от Републиканската партия, които са изпратили молби за разобличаването на Флин.

Разобличаването означава да се разкрие самоличността на лице в разузнавателен документ. Най-често не се водят спорове по темата.

В списъка влиза и вицепрезидентът и фаворит за номинацията за президент на Демократическата партия Джо Байдън. Според критици, близките до Тръмп медии, вече са започнали да отразяват широко случая, за да отклонят вниманието от моментната ситуация.

Флин беше обвинен за участие в сговор с руски представители. Според администрацията на президента това са нагласени обвинения и избирателите трябва да знаят кой стои зад тях.

Според нова теория, президентът Обама, Байдън, както и шефовете на водещите агенции Джеймс Клапър и Джеймс Коми, са участвали в съюз за свалянето на президента. На този етап няма доказателства за подобни твърдения.

По-рано министерството на правосъдието отмени обвиненията срещу Флин, но решението се преразглежда.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Едмон Дантес

    17 1 Отговор
    ДА, КАТЕГОРИЧНО ДА .ИСКАТ ДА ГО РАЗКОСТЯТ ЧЕ ГОВОРИ ИСТИНИ.
  • 2 Ташун Касапа

    4 2 Отговор
    Този разбута кошера на осите и сега те го жилят.Трудно ще удържи натиска за жалост.
  • 3 Бай Дончо

    4 0 Отговор
    Аз и Баце срещу целия свят.
  • 4 всички са в големия клуб само ти не си

    4 1 Отговор
    Всички са рода, не се заблуждавайте.

    Коментиран от #5

  • 5 А сиктир

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "всички са в големия клуб само ти не си":

    Майтапиш са нали? То ако така ще излезе че е кат навсякъде бре....деркаме са деркаме, пущам някоя нова шматка днес от нас утре от вас и кервана си знае пътя