Last news in Fakti

5 Юни, 2020 09:46 36 925 84

Нови подробности за фаталния арест, който подпали САЩ

  • джордж флойд-
  • убийство-
  • подробности-
  • полицай-
  • сащ-
  • александър куенг

Тежки присъди очакват полицаите, убили Джордж Флойд

Нови подробности за фаталния арест, който подпали САЩ - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Един от четиримата полицейски служители, обвинени за смъртта на тъмнокожия Джордж Флойд, се е опитал да предупреди своите колеги, че това, което правят, не е правилно, предаде NBC News.

По време на арест в Минеаполис Джордж Флойд беше убит, а четирима полицейски служители бяха задържани във връзка със смъртта на мъжа. Основен заподозрян е Дерек Шовин, който с коляно притиска врата на Флойд. В аутопсията се казва, че става въпрос за убийство. Инцидентът доведе до масови протести и безредици в американски градове.

„Не трябва да правите това”, е казал полицейският служител Александър Куенг (на снимката) на своите колеги, разкри неговият адвокат. Въпреки това обаче Дерек Шовин продължава няколко минути да притиска врата на проснатия на земята Флойд, което води и до задушаване. Според аутопсията, направена от семейството на загиналия, причина за смъртта е задушаване.

Дерек Шовин е обвинен в убийство от втора степен. Според разследващите той е оказвал натиск над задържания в продължение на 8 минути. Задържането е било извършено заради фалшива банкнота от 20 долара. И четиримата полицейски служители са изправени пред максимална присъда от 40 години затвор. На разпространените кадри след смъртта на Флойд се чува, че тъмнокожият мъж на няколко пъти казва, че не може да диша. Адвокатите на другите трима полицаи, освен Шовин, твърдят, че няма основание срещу техните клиенти да бъдат повдигнати толкова тежки обвинения.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 85 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 все меки китки

    89 38 Отговор
    Те в тия протести повечето са белчовци?

    Коментиран от #54

  • 2 Шопо

    120 28 Отговор
    Тия търтеи не ходят ли на работа ???

    Коментиран от #51, #80

  • 3 Лекар БГ

    354 53 Отговор
    Американските ченгета,особено в големите градове,работят при много тежки условия.И много опасни условия,при ниско заплащане.Гетата са основен извор на трафик,убийства и престъпност изобщо.
    Много се изписа по този случай.
    Лично за мен,това е садистично убийство.
    8 минути и 42 секунди.Невъоръжен.Съмнение,че си купил цигари с фалшива банкнота.Съмнение.Че и така да е било,това повод ли е,да бъде убит?!Правосъдие ли е това?!Ако беше размахал пистолет,ако беше застрашил животът им.....друга история би било.
    18 жалби срещу полицаят-убиец,но е бил на работа,все пак.
    Предварително Ви благодаря за минусите,но това е мнението ми.
    Жестоко и хладнокръвно убийство.

    Коментиран от #5, #12, #19, #27, #57, #69, #71, #79

  • 4 ЪЪЪ

    140 40 Отговор
    Другари прости, не се заблуждавайте,всичко това е ръководено от кабалата Буш/Клинтъновци,и вече светът няма да е същия. ... Нали искахте много светла демокрация.
  • 5 Според мен

    87 20 Отговор

    До коментар #3 от "Лекар БГ":

    много подробности около това убийство са спестени.Едва ли причината за такова садистично поведение от страна на полицая е единствено расова ненавист.Възможно е да е имал личен мотив.

    Коментиран от #20, #34, #43

  • 6 Мечтииии

    79 36 Отговор
    Всички всезнайковци да кажат за убийството на Чората. Защо оправдаха нашите убийци? Защото Чората не е черен.

    Коментиран от #81

  • 7 ЪЪЪ

    77 23 Отговор
    Другари прости, запознати ли сте с отвличанията на деца, изнасилвания и убийства точно там с мексиканската граница дето Тръмпи иска да вдига стена. ... Това са другари сатанинските практики на демократите.
  • 8 Жмъц

    47 16 Отговор
    Да сложат само черни жени за полицай така няма да има недоволни
  • 9 Ххх

    82 27 Отговор
    Както в много други случаи, нещата при тях прехвърлят всякаква разумна мярка. У нас за убийство - Джок Пол Фрийман получи 20 години, от които лежа само 12, че сега с цялата си наглост иска преразглеждане на делото и оправдаване, там за убийство по непредпазливост, и то извършено само от единия, ще искат по 40 години за всичките. Ама какво да се прави, подпалиха им задниците и сега с полицаите ще се изтрият като с мръсен парцал, че ако могат някак да успокоят протестите. А другите полицаи - те какви изводи да си правят, и как да действат за в бъдеще при подобни ситуации - и изобщо да действат ли, след като държавата ще ги хвърли на вълците, за да си измие с тях ръцете.

    Коментиран от #59

  • 10 Справедливост

    63 8 Отговор
    Хубу, затворете ги тия полицаи а убиеца - до живот. Обаче кво правим с протестиращите? Намират си ей така едно ново телевизорче и нищо няма да им се направи?
  • 11 Госあ

    47 53 Отговор
    А отде си сигурен че Джок не е действал при неизбежна самоотбрана.

    Коментиран от #50

  • 12 donald

    46 28 Отговор

    До коментар #3 от "Лекар БГ":

    Заплатата на полицаите в Америка е около 130 хиляди долара на година според теб това ниско заплащане

    Коментиран от #13, #21

  • 13 Човек

    57 6 Отговор

    До коментар #12 от "donald":

    60 000 е!Имам роднина полицай в Чикаго!

    Коментиран от #74

  • 14 Stéphanie 🎲

    90 24 Отговор
    Какво стана с ранените полицай?Джорш Флойд моите съболезнования,полицаите с тежка присъда и край.Възмотена съм цяла седмица шум за един наркодилар,калпазанин и вероятно насилник на бели хора.То за африканците да има лесно да уволним всички полицаи .Както случеят във Франция с африканеца преди 4 години-ракай, наркодилар .20 хил. Души от гетата излязоха на протест ,аз като човек се питам този африканец колко хора е направил зависими и колко е убил с това което е продал?

    Коментиран от #17, #53

  • 15 Townboy

    56 15 Отговор
    По-принцип с тая черна сган и безчет латиноси в САЩ полицията трябва да има такива правомощия. Само че в този случай действията на полицаите са абсолютно неоправдани. Да убиеш човек за 20 фалшиви $ е абсурдно. В случая е афро американец, но можеше да е и всеки друг например българин.

    Коментиран от #22

  • 16 ДОКО

    24 28 Отговор
    ПОЛИЦАЯТ Е НЕВИНЕН..ПРИТЕЖАНИЕТО НА ФАЛШИВИ КИНТИ Е СМЪРТ ЧРЕЗ НАСИЛИЕ..

    Коментиран от #73

  • 17 Човек

    51 7 Отговор

    До коментар #14 от "Stéphanie 🎲":

    Виж го какъв джип караше Мерцедес !В Щатите бедните американци карат с капаните си пикапи а не европейски марки!
  • 18 Бельо

    15 23 Отговор
    Ще ви трябва повечко вазелин там къде отивате,чакат ви момичета.
  • 19 166

    58 40 Отговор

    До коментар #3 от "Лекар БГ":

    Моли се да нямаш нужда от гарантираната ти полицейска закрила. Тогава ще имаш нужда точно от такъв хладнокръвен убиец. Кое нормално ченге ще прави такива неща, ако не е имало причина за това. Тебе кой БГ милиционер ще те затиска така ако не се опъваш и съпротивляваш. Ей за това става дума. Негрото само си е виновно, явно наркотиците са му подейсвали в насока колко е велик..... Но това не било свързано със смъртта му. А бе, лекар (като Мутафчийски) ти лично колко пъти си бил смъртно застрашен. Конфликта с дрогиран си е смъртна заплаха за всеки, хеле за ченге. Ако не сзанете какво е инстинкт за самосъхранение.

    Коментиран от #24

  • 20 Лекар БГ

    10 3 Отговор

    До коментар #5 от "Според мен":

    Да,познавали са се.Поне това изписаха.
  • 21 Лекар БГ

    21 4 Отговор

    До коментар #12 от "donald":

    Дълбоко грешиш.Много далече е оит 130К годишно.Поне в щата,в който живях.И в града-Кливлънд,Охайо.

    Коментиран от #23, #26

  • 22 166

    41 7 Отговор

    До коментар #15 от "Townboy":

    Не си ли прочел, че е имал два вида наркотици в кръвта афро-американеца.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Онзи

    16 49 Отговор

    До коментар #19 от "166":

    И тук си имаме такъв псевдолекар , казва се Мангъров !
  • 25 Съдията Дред

    85 14 Отговор
    То има и видео, на която се вижда как бандита е на задната седалка в полицейския автомобил, съпротивлява се и се опитва да се измъкне, и успява да излезе от колата. Когато е и притиснат. Ако беше останал вътре, щяха да го откарат до участъка, и сега щеше да е жив и здрав. Поставя и въпроса, как така приемат, че полицаят е знаел, че с това натискане на врата с коляно ще го убие ? Оня е с два вида наркотици, и то явно скоро прието, което обяснява буйстването в колата. Пък и от април е с коронка, и очевидно увредена дихателна система. Но на тълпата и трябва изкупителна жертва.

    Коментиран от #28

  • 26 donald

    13 2 Отговор

    До коментар #21 от "Лекар БГ":

    Във всеки щат Заплатата е различна най-високата е в Сан Матео Калифорния около 120 хиляди взимат ли допълнително за извънреден труд
    можеш да го провериш в Google ако не мога да ти изпратя и линк
  • 27 Бай хой

    27 27 Отговор

    До коментар #3 от "Лекар БГ":

    Май наистина си лекар.bg щом наричаш убийството по особено мъчителен за жертвата начин на човек в безпомощно състояние "работа". Също и мисирките да не наричат убийството арест. Хубав-лош, бял-черен проблема е че ченгетата не го арестуваха а убиха. Ако го бяха само арестували проблем нямаше да има.

    Коментиран от #30

  • 28 Бай хой

    22 21 Отговор

    До коментар #25 от "Съдията Дред":

    Господин съдия вие проблем с главния мозък ли имате? Какво очаквате да се случи на човек повален на земята, трима полицаи да са седнали върху него и единия да притиска шията му с коляно повече от 5 минути. В случая 9 минути. Да не би да сте от герп?
  • 29 ares

    24 12 Отговор
    В тая гадна държава няма да отида да се изпикая та камоли нещо друго
  • 30 Лекар БГ

    19 6 Отговор

    До коментар #27 от "Бай хой":

    Нещо си се объркал.Не го наричам"работа.Напротив,пиша,че е садистично и предумишлено убийство,капиш?Като четеш,чети цялостно вниквай в написаното,преди заяждането.

    Коментиран от #32

  • 31 цЕцКо

    21 4 Отговор
    Сороснята айде на барикадата да се пише за Русия и китай и как там милицичта бие още повече!
    Бързо, че нема да има заплатки от по 1195лв. у фондацийката.
  • 32 Бай хой

    7 16 Отговор

    До коментар #30 от "Лекар БГ":

    Не се обяснявай а слагай кукерските одежди и върви да плашиш хората с корона вирус за пари и службичка.

    Коментиран от #56

  • 33 незнайко

    26 2 Отговор
    НАЙ НАКРАЯ ИЗПЛЮХА КАМЪЧЕТО ЗАЩО Е БИЛ ЗАДЪРЖАН НЕГЪРА . Защо не кажат за разследването на фалшивите банкноти ? Може би не могат, защото обекта на престъпление е мъртав !!!
  • 34 Обикновен човек

    23 6 Отговор

    До коментар #5 от "Според мен":

    Жената на полицая е дала молба за развод ,и е имала връзка с Този Афроамериканец! Това го пуснаха в ютуто но след час два го изтриха!!!!
  • 35 Мамата

    10 9 Отговор
    Слагайте го НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯТ СТОЛ,ПУСНЕТЕ ГО ТЕЛЕВИЗИИТЕ ОНЛАЙН И ДА СЕ СВЪРШВА
  • 36 ????

    8 11 Отговор
    50 на 50. Банкноти, разводи, нактотици и..., това не оправдава полицая стъпил на врата.. Но.. Че не е умишлено го е направил, съда има думата. Що се отнася за заплатите им, те са го писали, работят под голям стрес, а българските пилицаи и пожарникари, гз, трябва да се радвате, защото по време на живков много повепе работиха и много по-малко получаваха, а и след 1989 бяха ударвни много умни ченгета, днес повечето са покойници. Отидоха си без време и болни днес, с тежки заболявания. 3 дни бг полицаи почиват, работят на частно, пълнят багажници от селата, нищо, че си нямат на представа за много неща, но за пари зъркели огромни. Много често чуваме.. Сравняват тук и навън. Живи и здрави и спокойно място в класацията на списание мвр. На ббцццкисие децата на даскалите. Ние сме прости и затова се разбираме. Черните хора са много по толерантни от байганюсдесагите
  • 37 Логик

    30 5 Отговор
    Вследствие на една безмислена и трагична смърт се получиха бунтове, които причиниха и отнеха живота на вече повече от 10 не по-малко ценни живота, да не говорим за милиони материални щети и кражби от вандализма . Някой ще протестира ли за отнетия живот на жертвите на бунтовете? На фалиралия бизнес? Питам? Или тук няма кой да снима, излъчва и плаща? Си Ен Ен? Това по-малко важно ли е?
  • 38 Габдулла

    37 2 Отговор
    През двадесетина години Америка се подпалва. Изпуска парата. Като минат изборите ще се оправят. Обществото им е дълбоко расистко. Като по- големи диваци са негрите. Те са по- големите расисти. Лумпенизирането е от векове. Това си е тяхната държава и така си живеят.
  • 39 Ооо

    22 14 Отговор
    Колко гнусна мутра е убиеца . Четиримата са били там и са Чули и разбрали че убиеца убива удушава задържания . четиримата по 40 г.
    Ако някои беше блъснал коляното на убиеца той щеше да си поеме дъх и да е жив .
  • 40 Истината

    25 13 Отговор
    Не съм черен ,нито циганин и в това видео сме свидетели на хладнокръвно и садистично убийство! Четох коментарите ,които повечето се опитват да го оправдаят?! Не може това ,че си полицай да те оправдава да извършиш НАЙ - ТЕЖКОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ - УБИЙСТВО ПО ОСОБЕННО ЖЕСТОК НАЧИН ! ДАЖЕ И КЪМ ЖИВОТНО ! Просто човекът след като е приведен до БЕЗПОМОЩНО състояние е умъртвен пред очите ни и за това нищо в аргументите не може да оправдае това ТЕЖКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. Аз вярвам повече в Божествената справедливост ,отколкото в човешката. Ами ако убият баща ви по този начин ,пак ли ще ги оправдавате?! Другото е лицемерие за което се заплаща цената пред Истината и Бог!
  • 41 Анонимен

    14 1 Отговор
    Вие гледайте същото да не направите, да пробутате фалшиви банкноти, че бой без белези може да получите. На чужд гроб не ревете. Там закони други, тук е страшно, ако си невинен и без пукната пара, ще има да лежиш по затворите. Оставете ги сащ, ес, те са велики сили. Ще се справят със ситуацията, но тук... е проблема
  • 42 Нерегистрир@н

    11 8 Отговор
    Полицайчето на САЩ не е очаквало, кой му се лежи по затворите, не предпазливо.. т. е. Не умишлено би следвало, нямало е умисъл да го убие. И на живите полицаи нима им е лесно, но да знаят всички... Те си знаят, от нас нищо не зависи. Съжаляваме, че се е случила случката. Неприятно за убития и за живия, ите... Никой не е застрахован, можеха и 4-мата да са мъртви, полицаите де
  • 43 Така е.

    8 3 Отговор

    До коментар #5 от "Според мен":

    Полицая и убития са се познавали.
  • 44 Не е начина

    24 3 Отговор
    Живея в малък град в Бавария, една вечер лятото видимо дрогиран чернокож пишеше и крещеше на улицата , близо има игрална зала, където се събират черни да играят и да гледат мачове, явно някой от тях го беше изхвърлил, пристигнаха двама полицаи млади момчета, единия го познавам, тренира в залата където ходя и аз,черния тръгна да бяга на стигнаха го й не му дадоха да става от земята, казах сега гаранция ще дойде линейка, дойдоха 2 момичета с линейката и го приспаха тва беше, продължи общо 5 мин целия цирк.
    Вярно е мащаба в САЩ е друг и изпушват всички но това е начина
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Каквото повикало, такова се обадило

    15 5 Отговор
    Дерек Шовин - шеф на МВР!
  • 50 Ебаси ГЛУПЕНДЕРА!

    3 1 Отговор

    До коментар #11 от "Госあ":

    Да не би Монов да е искал да го наплю
  • 51 Ходят ! На протести и безплатно пазарува

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Шопо":

    Свобода
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Antymediator

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "все меки китки":

    Кравата китка колко пъти стачкуват срещу работодателя си, че ти е малка заплатата?!
  • 55 ПРОТЕСТИТЕ

    16 8 Отговор
    СА ПОВЕЧЕ ЗАТОВА, ЧЕ ЧОВЕКЪТ БЕШЕ УБИТ / умишлено/ ПО ОСОБЕНО УНИЗИТЕЛЕН НАЧИН. ДОРИ ДА БЕШЕ ЗАСТРЕЛЯН - НЯМАШЕ ДА Е ТАКА УНИЗИТЕЛНО. ДОРИ ДА Е НАЙ- ГОЛЕМИЯТ ПРЕСТЪПНИК - ТОЙ ИМА ПРАВО НА СПРАВЕДЛИВ СЪД, А НЕ ДА БЪДЕ УБИТ КАТО КУЧЕ. СРАМНО Е ДОРИ И ЗА УБИЕЦА.
  • 56 Лекар БГ

    3 2 Отговор

    До коментар #32 от "Бай хой":

    Мнооо си прост,Сайше.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Калинка

    13 1 Отговор
    А по времето на Обама пак имаше такива убийства на черни от полицаи , но такива протести нямаше!?
  • 59 Жоже

    20 8 Отговор

    До коментар #9 от "Ххх":

    Аз ако съм полицай в САЩ напускам и ще им гледам сеира от страни, когато маймуните няма кой да ги озапти и превърнат грабежите, изнасилванията и побоите в ежедневие.

    Коментиран от #60

  • 60 Tzar

    16 5 Отговор

    До коментар #59 от "Жоже":

    Всички и всичко срещу Тръмп,но пак ще ги бие!!!
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Диверсант

    9 1 Отговор
    Всичко което четем и ще четем е написано срещу заплащане. Вадете си главите от телевизорите. Вирусът трябваше да ви научи на много неща Аристотел е учил да се съмняват във всичко което им се говори
  • 64 Driving pleasure

    17 0 Отговор
    Аааа те протестите нямат нищо общо с убийството на негрото... Избори идват, всичко е хвърлено в боя - другарите демократи и глобалисти нямат проблеми да подпалят дори цяла държава
  • 65 4567890

    3 1 Отговор
    ас кът си седя сяка вечер и си пийкам у къщи никой ни май душил по улиците. ше стане лошо ако си извадят пушкалата.тромпа да си опрай първо обора и тогас да упрая света. далдисал кат плахундер у бункера си от шубе. буша литна чак у космоса на 11. 09. сакън дан са затрият.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Libre comments air

    8 5 Отговор
    Да им таковам демокрацията на американците... да убиеш човек заради 29 долара дори наистина да са фалшиви....това си е чист садизъм...

    Коментиран от #70

  • 69 Да уточним

    4 4 Отговор

    До коментар #3 от "Лекар БГ":

    Работата не е стигнала до съд. За какво правосъдие говориш? Айде малко по-коректно с термините. Тук става дума за полицейски произвол. Какво правосъдие ти се привижда.
  • 70 Гражданин

    2 5 Отговор

    До коментар #68 от "Libre comments air":

    В българската НЕ ДЕМОКРАЦИЯ убиват и за по-малко. За Русия да не говорим. Айде по-леко с обобщенията.
  • 71 Хайл

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "Лекар БГ":

    А защо негъра пазарува с фалшиви пари само кутия цигари? Защо се съпротивлява при ареста щом е невинен? До колкото знам американските полицаи са се клели да "служат и защитават"...не оправдавам убийството но не приемам расизма към белия човек
  • 72 Хал Хабер

    5 1 Отговор
    И в България минцифайките при арест по желание ти стъпват на врата и после ти връзват ръцете отзад с белезници стегнати на макс до пръсване на вените и отоци в длание - па ако пукнеш докато ти стъпват на врата - божа работа. Така че нещата навсякъде са по този начин - решат ли почваш да страдаш и да ти правят проверки на лична карта докато хвърляш боклука пред блока и те така. Аериката е както навсякъде само покрай протестите някои се накрадоха по магазините без да ги хванат.
  • 73 Гост

    3 3 Отговор

    До коментар #16 от "ДОКО":

    Ако попаднат в твоите ръце 20 лева фалшиви без да разбереш и си купуваш цигари и с теб ли така трябва да направят.расист такъв
  • 74 Jörg

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Човек":

    Това не е никак ниско заплаща. Какво прави това, около 23-25$ на час.

    Коментиран от #75

  • 75 рашън

    2 0 Отговор

    До коментар #74 от "Jörg":

    е много ли са, че то и аз имам 23 долара без да работя полицай в америка
  • 76 Ники Д

    4 0 Отговор
    Когато се занимаваш с мръсотиите и престъпленията на чернокожите е разбираемо, защо много от американските полицаи ги мразят. Защото виждат ежедневно ,какво вършат. За съжаление реалността е такава - на чернокожите не трябва да се дават никакви права, защото те се самозабравят.
  • 77 Аз съм за демокрацията а Вие!!!

    2 1 Отговор
    Труден казос, много информация, а фактите реални ли са?!? Арест, съпротива, овладяване, убит по особено жесток начин чернокож човек! Стачки? Цяла държава в хаус... Държава която говори за демокрация, чудно! Трябва да има решение, по демократичен и мирен начин? Видео показва убит човек, има съд и там да решават но, нека всички медии да са там и да го отразят за да няма изкривяване на реалните истини! Ако видеото търси справедливост, и хората искат такава, мирното решаване случая ще е фактора демокрация! Не на хауса и допълнителни насилия!
  • 78 1234

    2 0 Отговор
    Как така умрял от задушаване няколко часа след като го задържали? Нещо не се връзват нещата.
  • 79 Галя

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "Лекар БГ":

    А, това че е наркотрафикант, пласьор, вероятно изнасилвач и в бъдеще нищо чудно и убиец? Не ми е жал за този, независимо дали е черен, бял или жълт. Той е престъпник, рецидивист. Темида не си е свършила работата, полицията я свърши! Точка! Айде много толерантни станахте...
  • 80 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Шопо":

    Не, за какво им е, нали вече си вземат всичко необходимо от магазините без да плащат, всеки му според потребностите, строят комунизмът. Птпадане на държавата и парите.
  • 81 Miro

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "Мечтииии":

    Той си го заслужаваше, смърт за такива гадове
  • 82 Светла

    3 1 Отговор
    гледайте видеото, там се вижда че Флойд наистина се съпротивлява и се налага полицаите да бъдат по-груби, НО ако притискаш с коляно врата на човек лежащ по корем повече от 8 минути и не спираш дори когато губи съзнание определено си говорим за убийство, после когато парамедиците го вкарват в линейката се вижда, че тялото е отпуснато и вероятно вече е бил мъртъв.
  • 83 Pablo

    1 2 Отговор
    По подобен начин убиха и Чората,.
  • 84 случаен

    1 0 Отговор
    неравенство насилие и расизъм е имало винаги и ще има,нищо не може да го спре,а мирни протести няма