14 Юни, 2020 08:30 6 924 91

Отново убит при арест афроамериканец в САЩ

  • афроамериканец-
  • атланта

Инцидентът станал пред ресторант за бързо хранене

Отново убит при арест афроамериканец в САЩ - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

В САЩ нов случай на починал след арест афроамериканец доведе до оставката на ръководството на полицията в град Атланта. Той оказал съпротива при задържането му и провокирал  един от полицаите да го рани, а по-късно починал в болница, съобщава БНР. 

Инцидентът станал пред ресторант за бързо хранене - афромериканецът причинил задръстване, след като заспал в автомобила си, вероятно в нетрезво състояние.

След случилото се пред заведението се събраха около 150 души на протест.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бледоликият Джон

    117 15 Отговор
    xD.Протестите ще предизвикат нова вълна от насилие.Демократическата партия е създадена от латино и италиански имигранти.Пелоззи е от италиански произход.Италиано и испаноговорящите са мърлячи и мързеливци и в Европа е така и в Сащ.

    Коментиран от #6, #19, #21

  • 2 дядо Тошо

    86 5 Отговор
    Бийте ли негарите още
  • 3 белчовек

    89 2 Отговор
    Животът на иди-ьота, заспал в задръстване, има значение единствено за задръстването. Няма значение колко е черен, жълт или оранжев.
  • 4 радев

    130 11 Отговор
    Заспал в колата си в нетрезво състояние! Съпротива при арест!Колко престъпления станаха? Или трябваше да го оставят да се наспи!
    Престъплението си е престъпление без значение от цвета на кожата!

    Коментиран от #36

  • 5 ʰᶦᵍʰ

    40 8 Отговор
    Интересно е колко пъти ще ескалира ситуацията и колко жертви ще отнеме до постигането на реформи...
  • 6 Госあ

    41 7 Отговор

    До коментар #1 от "Бледоликият Джон":

    Ха ха, а английските свине не са мърлячи. Мрат като мухи рижавите и в двата обора.

    Коментиран от #25

  • 7 Ххх

    74 6 Отговор
    Що ли наш Боко не беше шеф на полицията в Атланта, че да видят кога щеше да подаде оставка !
  • 8 Чата

    86 23 Отговор
    Проклет да е този, който е отменил робството в САЩ!

    Коментиран от #22

  • 9 Работници, пригответе се!

    86 8 Отговор
    Ще плащате повече данъци, щото трябва да се изхранват търтеите, да си купуват коли, да пият и да заспиват дето завърнат
  • 10 Пи пи

    69 7 Отговор
    АБЕ КАКВО Е ТОВА. БЕЗЗАКОНИЕ ТЕЗИ СИ ПРАВЯТ. КАКВОТО СИ ИСКАТ А ПОЛИЦАИТЕ ДА ГИ ГЛЕДАТ ДАЖЕ И С КАФЕ ДА ГИ ПОЧЕРПЯТ

    Коментиран от #91

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 пльосс

    83 11 Отговор
    Протестите са последния напън на "дълбоката държава" да свалят президента Тръмп и да им се разминат готвените арести и разправа. За всеки който се интересува е ясно че движението Антифа се финансира от Сорос. Преди време на други подобни размирици таксата е била по 15 долара на час на човек. Сорос не им платил накрая и бяха излезли със скандирания че си искат парите от него. В момента Тръмп разчиства света от мрежите за трафик на деца. Армията е взривила бункерите и тунелите на Мормоните в Солт Лейк. Всичките данни за зверствата и убийствата на деца се пазят и в най-скоро време Клинтън и няколкостотин хиляди ще бъдат прибрани. Гуантанамо се разширява и ще се напълни с политици, банкери, съдии, конгресмени и други занимавали се с изтезания и педофилия. Папата е свален, кралицата е под домашен арест, Меркел е под домашен арест, Трюдо също, Том Хенкс също.. В акцията участват над 200 държави. Федералния резерв е разбит и с нов шеф до въвеждане на новата обезпечена валута. Всички престъпници в момента се крият и не могат да избягат заради спрените полети. Не могат да търгуват с деца заради карантината. Времето им изтича. Господ да дава сили на Донълд Тръмп и неговите помощници!

    Коментиран от #28, #79

  • 13 Boxer 3.0

    93 2 Отговор
    Отвратен съм от CNN!
    Как могат да поканят 4 човека (черни) и всичките да коментират нагло и спокйно, как полицаят след схватката иотнемането на тейзъра, трябвало да бяга след бандита, ама на разстояние по-голямо от кабелите на електрошока?!
    Нещо което става за секунда, ония го дъвчат на спокйствие от студиото и НЯМА РАЗЛИЧНА ГЛЕДНА ТОЧКА !
    Това ли е свободна медия???
    Лицемери!
    Полицаят със 100% право го гръмна, след като оня се обърна да и стреля с тейзъра срещу него!

    Коментиран от #29

  • 14 цирка е пълен

    73 3 Отговор
    Добре де аз се дивя на следното. В държавта, където всеки има оръжие. А тези черните не им пука да стрелят срещу полицаи, какво се очкава да става? Или ще има полиция и ще има такива случай. Все пак и в двата случая става дума за съпротива при арест. Или полиция няма да има, а престъпността там ще стигне до луната. Каква реформа може да има като всеки може да извади оръжие там и полицаите треперят дали ще доживеят до следващия ден. Да му се молят ли?
    Но политиците са много зле. Тези, които подкрепят протестите. Просто си на идея нямат какво ще стане. Ще останат без полиция и тогава дупе да им е яко.
  • 15 Род

    16 58 Отговор
    До всички разбирачи дето оправдават разстрела - ако за пиянско заспиване, шофиране и т.н. разстрелваха у нас, колко ли българи щяха да останат??? ..за роми не ми се мисли!!! Убийството си е убийство!!!

    Коментиран от #42, #66

  • 16 Рошко

    30 7 Отговор
    Да правят като при нас, да ги хващат и после да ги пускат, едно хубаво нещо на комунизма беше че влезеш ли в полицията, после търсиш порасна овча кожа, а още по хубаво правят на изток направо режат, съпоставрте им престъпността със запада и при нас и ще разберете,
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 зфх

    15 2 Отговор
    Потърсете в мрежата "Падането на Кабала" и изгледайте филма.
  • 19 Гост

    35 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бледоликият Джон":

    От кого е създадена демократичната партия и не е толкова важно, след като тя обслужва интересите на 11-те банкери, които държат Федералния резерв на САЩ. За това и е борбата, Тръмп да ги отреже от ФР. Почти непосилна задача.

    Коментиран от #26

  • 20 Чата

    40 1 Отговор
    При тези масови протести, полицаите за да се принудят да си изпълнят правомощията, смятайте как се е държал макака! Били са в пъти в положение на крайна необходимост и неизбежна самоотбрана! Без да броим правото и задължението им да употребят оръжие, щом закона го налага! Но, прости момчета! Стойте си в участъка и си вземайте пенсиите! Видяхте ли сега какво стана!?
  • 21 Oswaldo Honduras

    20 2 Отговор

    До коментар #1 от "Бледоликият Джон":

    Джони нали си наясно че всички Латиноамериканци сме от Индиански произход
  • 22 Хаха

    17 16 Отговор

    До коментар #8 от "Чата":

    По твойта логика и робството в България не трябваше да се отменя ,) Щом си такъв мераклия дай адрес да мина и да те взема робе, нивата те чака !

    Коментиран от #30

  • 23 Нищо неразбиращ

    48 1 Отговор
    А защо се съпротивлявал? Сигурно защото като е ЧЕРЕН ЦИГАНИН за него закони няма и видиш
    ли ние дето не искаме да работим и да плащаме сме по търпение и всички останали са длъжни да се съобразяват. Колко наций живеят в САЩ защо на тях не се случва това?

    Коментиран от #39

  • 24 Джон Траволта

    31 2 Отговор
    Скоро Куклускан ще въведът ред в държавата
  • 25 Бледоликият Джон

    12 3 Отговор

    До коментар #6 от "Госあ":

    Северните народи не са така е било и така ще бъде мизерията е позната само на ЮГ.

    Коментиран от #55

  • 26 задхж

    30 2 Отговор

    До коментар #19 от "Гост":

    Приятелю, Тръмп вече се саморазправи с федералния резерв и го сложи на подчинение на държавния трезор. Назначи негов човек и приятел да го управлява временно за да стане всичко плавно. Това е шефа на Блекрок. Собствениците на резерва ги очаква минимум арест и доживотен затвор, но това е само една от причините за безредиците. Не е основната и Тръмп си сътрудничи с Путин за да успее. Всичките 30 000 имейла дето Клинтън се опита да унищожи са запазени и в това има пръст Владимир Путин. Сега Демократите не ги очаква нищо добро.
  • 27 габровец от варна

    20 2 Отговор
    Значи думите ми се сбъдват.Още когато се почнаха да се гърмят през ден за щяло и нещяло,писах че тия са абсолютни изтрещялки!Батето беше казал навремето....Америка е един огромен хотел,който рано или късно всички ще напуснат.
  • 28 123

    32 2 Отговор

    До коментар #12 от "пльосс":

    Снимка на Том Ханкс в Интернет, с гривна на крака, под домашен арест, също участвувал в сатаничесните оргии с деца. Видео на you tube за спасителни американска кораби с медицинско оборудване, а пациентите - деца, спасени от лапите на сатанистите. Да, много неща ще чуем и видим, ако Тръмп спечели на изборите. И Бог да му е на помощ, ако Байден стане президент.. В Америка, осен белите идиоти, които ходят по митингите на черните лумпели има и разумни хора, които не се поддават на манипулациите на демократите. Борбата за президент тази година ще бъде много жестока, защото залозите са големи. Може още някой негър да стане жертва за подгряване на ситуацията,която демократите сценарират.

    Коментиран от #32, #73

  • 29 123

    36 1 Отговор

    До коментар #13 от "Boxer 3.0":

    Кога сте видяли различно мнение при предаванията на СNN? Световните медии се държат от шепа банкери. Всички медии в САЩ, Google и социалните мрежи финансират демократичната партия. Това не е никаква конспирация, а официални данни. Така, че CNN добре се справя със задачата си. Но дали забелязва факта, че след дългата поредица от плитки лъжи, скоро ще заприлича на Дойче Веле, медия която много малко хора взимат на сериозно.

    Коментиран от #38

  • 30 Чата

    1 43 Отговор

    До коментар #22 от "Хаха":

    Точно така! Миризливия казашки ботуш не трябваше да стъпва тук! И тук не е имало робство, а присъствие и съжителство! Виждаш как след като се отървахме от Кремал и братските ни чувства с Анадола пламнаха с пълна сила! Стамболов още е искал да се връщаме в Османската империя и е най великия държавник! След Бойко Борисов!
  • 31 Behemoth

    18 4 Отговор
    Заспал в задръстване и го гръмнали...най вероятно съпротивата е била- остъйти ма да спъ бе ...и го гръмнали да разчистят трафика ,че парите не спят хахахххххх...
  • 32 Behemoth

    4 14 Отговор

    До коментар #28 от "123":

    Сигурно майка ти се пръска от гордост като те гледа?
  • 33 Ваксина

    34 7 Отговор
    Негрите са подходящи само за роби. Виж какво е в Африка след като им дадоха управлението.Смрад и беднотия.Те са мързеливи и ако не ги налагаш с камшика не работят а само пеят и пият.

    Коментиран от #37

  • 34 Логично

    30 3 Отговор
    Маймуната си е маймуна.
  • 35 гостенче

    31 2 Отговор
    Със съжаление трябва да се отбележи, че омразата на черните спрямо белите прозира във всяко действие. Ще се стигне дотам, че ще се оформи мнението, че отмяната на робството е грешка.
  • 36 Барчо

    34 2 Отговор

    До коментар #4 от "радев":

    Да добавим и това, че е "провокирал" полицая да го рани. Да добавим още и това, че утайката на афроамериканците вилнеят и мародерстват из цялата територия на Америка, с което искам да кажа, че не е бил някакъв спокоен мързелив топъл летен безметежен ден, а ден на бунтове в който можеш да очакваш от всеки един афроамериканец на улицата да извади стрелково оръжие и да го употреби. Да добавим и че афроамериканеца е са го събудили и е бил изнервен "махмурлия". Знам от българи, които са се върнали от там, че в "черните" гета полицията не смее да влиза изобщо по никакъв повод и самите афроамериканци живеещи там нямат нито страха, нито уважението към полицията. Ако е бил такъв, то е ясно как се е държал и съвсем естествено е да бъде обезвреден по един или друг начин. С една дума е предизвикал съдбата си сам без чужда помощ. За съжаление това е още гориво в бунтовете, които в един момент ще станат неуправляеми за тези дето ги управляват.
  • 37 Бай Мънгал

    21 2 Отговор

    До коментар #33 от "Ваксина":

    Всъщност, индианците се оказали още по калпави и не били издръжливи на работа и бой! Та, затова се наложило да ловят из джунглата по надеждна работна сила! Но, сега тези времена са минали! Никой не трябва да им забранява да се качат на някое кану и да се прибират в джунглата!
  • 38 Boxer 3.0

    25 2 Отговор

    До коментар #29 от "123":

    На всякъде има нагла цензура и пропаганда!
    Гледам руските новини, за да видя какво става в САЩ и после гледам западните продажни медии ,за да видя какво става в Русия.
    ....И някъде между взаимното плюене, се вдига завесата...

    Коментиран от #57

  • 39 Гост

    35 2 Отговор

    До коментар #23 от "Нищо неразбиращ":

    Негрите не са нация, те са раса. През минамия век те са излизали на протести с искания да им се даде работа.Защото са ги взимали само да чистят в богатите, бели домове, като портиери в хотелите. А сегашните негри, които грабят магазините и палят всичко, изпречило се на пътя им, никога не са работили през живота и не излизат с плакати, че искат работа. По-леко се живее като продаваш наркотици или краде на дребно и едро. И CNN пропагандира, че трябва да изпитваме симпатия към тези хора, само заради цвета на кожата им и з това, че техните предци са били роби? И ирландците, побегнали от родината си заради глада са работили по 5 години като роби, за да изплатят пристигането си в САЩ. Но не палят полицейски участъци и не грабят магазини.
  • 40 Барчо

    18 2 Отговор
    При тази психоза и управление на бунтовете още малко и ще започне да прилича на "Майдана". За да се справи полицията с мародерите и насилниците естествено е да употребява сила и крайни мерки, дори и да убива тези престъпници. На армията и се забрани да участва при въвеждането на ред. Може и да дойде момента на "майдана", което се изразява в това да се отнеме огнестрелното оръжие на полицията, за да не убива "невинни афроамериканци". Тогава афроамериканците ще започнат да палят и стрелят по полицията по същия начин като на "майдана", където украинските полицаи бяха въоръжени с палки, щитове и каски. Подставени лица ги палеха с бутилки "молотов", а платени грузински снайперисти поддържаха и ескалираха битката, като рняваха и убиваха и "протестиращи", и полицаи.
  • 41 Истина

    23 1 Отговор
    В Атланта, 90% са кюнци, най вероятно, и полицая е бил, та защо не му покажат лицето на полиция, ще се окаже, че са двамата кюнци. Но така няма скандал, защото не е бял!
  • 42 той е пиян-на волана-той е убиец,особено

    19 1 Отговор

    До коментар #15 от "Род":

    и когато се е събудил-съпротива при арест-обиди и посягане на полицая-е,и аз бих го гръмнал,без жалост,такова животно няма работа на този свят-или да си знае мястото тогава
  • 43 Лекар БГ

    14 1 Отговор
    Таланта,Джорджия-големите полета и ферми.
    Сега ще стане мазало и там.
    Този ако е бил друсан и/или пиян, от ареста ли е починал?Но протестите и безчинствата са гарантирани.
  • 44 А не трябва

    7 1 Отговор
    да е само един .
  • 45 защо така

    24 3 Отговор
    Убийството е зогуба на човешки живот. Против съм и убийствата на животни, за удоволствие като лова например. Но, когато полицията убие бял никой нищо не казва. Когато убият чернокож - протести.
  • 46 гжгж

    22 1 Отговор
    Ивтересно е знае ли някой от защитниците на така наречените афроамериканци, в Африка приз вековете в миналото да са създали цивилизация, писменост или научно откритие от тази раса, за разлика от всички останали?

    Коментиран от #49, #51, #59

  • 47 Барчо

    27 2 Отговор
    През 198и еди коя си година бях студент в един университет. В нашата група беше записан като студент сина на министъра на финансите на африканската държава Того. Няма да споменавам имена. Та този студент се явяваше отделно от групата на изпити, като му се определяше съвсем отделен ден. На един изпит на 4тата година обаче нещо се обърка и той се яви с цялата група. Става въпрос за статистика. Та този африкански студент за половин час не успя да препише условията на задачите и не можеше да различи нула от буквата о. Яви се последен естествено и си взе изпита с петичка. Преди да започне с нашата група е учил една година езика ни. На наше приятелско семейство дъщеря и завърши в Германия висшето си образование, като се установи, че пише и говори немския език по-правилно и от самите германци, което се установи на съответния изпит. Те за това става въпрос.

    Коментиран от #62

  • 48 Да кажа

    18 1 Отговор
    че мене един тъмнокож ме нарече ,белчо, е това не е ли расистко ???
  • 49 Барчо

    12 0 Отговор

    До коментар #46 от "гжгж":

    Ами и аз това писах като коментар в друга статия на френска тематика. Един обаче започна да ме убеждава, че египтяните разбираш ли са измислили писмеността - тази с картинките и видиш ли ако не са били те, ние сме щели още да се пръхвърляме и до ден днешен от дърво на дърво. Демек Айнщайн, Бел, Леонардо, Тесла са щели да умрат в пещерата си като средностатистически неандерталци. Един от коментиращите ми направи уместна забежка, че не става въпрос за научни открития, а за ИЗОБРЕТЕНИЯ и е прав. Египтяните са открили първоначалната картинкова писменост, но не са изобретили нищо. Дори колелото и е дошло наготово от азиатците.

    Коментиран от #54, #65

  • 50 бомбене му е макята

    10 2 Отговор
    Нарушават основни човешки права на собствения си народ! Дончо да внимава оти ООН ша го бомби за наказание!
  • 51 Бачо Киро

    12 0 Отговор

    До коментар #46 от "гжгж":

    Освен египетската империя? Не се сещам. Много от робите в САЩ (към 1/4) са от територията на днешна Ангола, а там нямам идея за разни цивилизации да е имало. Имало е разни кралства естествено, но не знам да са допринесли с нещо, с изключение на древен Египет.
  • 52 шофер

    17 0 Отговор
    тва са американски цигани с неограничени права
  • 53 No Exit from Brexit

    4 11 Отговор
    Ето така вземаха властта и комунистите - зулуми, насилие и анархия. Негрите са направлявани от комунисти.

    Коментиран от #56, #60, #68

  • 54 Бачо Киро

    5 4 Отговор

    До коментар #49 от "Барчо":

    Не си прав. Гърците вземат математиката от египтяните и я доразвиват. Плуг за оран с волове, папируса, писането, счетоводството, черно мастило, канали за напояване, календар, часовници, коса за косене, 48 хирургически инструменти, мумификация, даже полицията. Като изолирана цивилизация е трябвало да измислят всичко което им е било нужно, за разлика от пътуващите като гърците примерно.

    Коментиран от #78

  • 55 Госあ

    18 1 Отговор

    До коментар #25 от "Бледоликият Джон":

    По големи мизерници от тези,които влизат в дома си с обувките от улицата и си ги качват на масата,където се хранят - няма. Не бъркай северните народи с английските прасета.
  • 56 Бачо Киро

    10 0 Отговор

    До коментар #53 от "No Exit from Brexit":

    Абе добре не са те управлявали негри преди 1989, че сега щеше да живееш в колиба, да си носиш водата пеша от 2 часа разстояние и да мреш от глад.
  • 57 123

    2 3 Отговор

    До коментар #38 от "Boxer 3.0":

    Ако гледате руския канал 1 или други официални медии, няма да придобиете реална представа, да.Аз руска ТВ, както и българска отдавна не гледам. Пробвайте да се информирате в Интернет. День ТВ на you tube например е опция да разберете повече за Русия, отколкото от официалните медии. Ако разбира се знаете добре руски. Крамола пак там пък ще Ви запознае с текущи руски научни открития, конспиративни теории, бизнес на чиновници на базата на короновируса и какво ли още не.
  • 58 Пурко

    4 0 Отговор
    Какво му трябва на човек- водъ, ранъ и "любов"!
  • 59 Ваксина

    11 1 Отговор

    До коментар #46 от "гжгж":

    И аз много пъти съм се чудил,защо само негрите не са създали нищо значимо в миналото.Непълноценна раса са...затова.Само за роби стават.

    Коментиран от #63

  • 60 Алиса

    10 2 Отговор

    До коментар #53 от "No Exit from Brexit":

    Сладур, учил ли си въобще история? Комунистите, каквито и да са били с имали идеология и организация. На тези афро американци им се плаща на час от демократите. Те никога, за разлика от селяните комунисти и пролетариата не са работили през живота си. Да кажеш, че демократите ги командват комунисти е най-голямата смешка на деня.
  • 61 Басри Алиев

    6 1 Отговор
    Много шведи в САЩ....много,много......
  • 62 Иван

    6 3 Отговор

    До коментар #47 от "Барчо":

    Човече, това с немския не е точно така, както го описваш! Дъщерята на приятелското семейство е учила един официален немски, който никъде в Германия не съществува. Същото е като в България, където рядко някой не говори поне частично на диалект. Другото което е, че говорейки и пишейки единствено на официален немски, ти показваш на всички, че си чужденец. Местните нямат стимул да го правят. А негъра от Того - той е син на богат човек, дошъл е просто за висше, което ще вземе по лесния начин и да праска мурвите, което също е свършил. В САЩ сега е интересно, защото може да се стигне до нещо повече от бунтове, но това ще доведе и до "яхване" на протестите от демократите и до загуба на изборите от Тръмп, който няма вина за полицейските порядки. Възможно е полицията впоследствие да се страхува да прилага принуда с цел изпълнение на полицейски разпореждания.

    Коментиран от #64, #80

  • 63 Гост

    13 2 Отговор

    До коментар #59 от "Ваксина":

    Хайде сега не отивате в другата крайност. От CNN ни манипулират, че негрите са специалена, превъзхождаща раса. Като съм гледал репортажи за кубински доктори, дошли в някоя от най - силно засегнатите държави да помагат, 90 процента от тях са негри. Знаете, предполагам, че кубинската медицина е една от водещите в света.В Америка просто на негрите се дадоха прекалено много свободи. Все белите за нещо са им длъжни

    Коментиран от #77

  • 64 Гост

    5 4 Отговор

    До коментар #62 от "Иван":

    Живея в Германия. Имаш предвид hohc deutsch, който се изучава на всички немски курсове и тук, в Германия. Много ще те разочаровам, като ти кажа, да, говорят на него интелигентните немци. Ако си емигрант и на завода общуваш само с ниско образовани немски субекти няма как да чуеш hohcdeutsch,а ще шпрехаш на диалекта за региона.

    Коментиран от #71

  • 65 Иван

    6 0 Отговор

    До коментар #49 от "Барчо":

    Не съм съгласен с теб! Най-старата известна писменост е клиновидната, дошла от Шумер и Месопотамия. Египет пък е така интересен за египтолозите с мястото си в човешката цивилизация, че държави като Великобритания и Франция имат огромни направления с учени само в тази насока. Доста сериозно за древно царство, което не е изобретило нищо по твоите думи. А хората тогава строят гробници, дворци, кораби, рисуват внушително, обработват метали като мед, злато, бронз, сребро, правят метални оръжия... Не е като да е нищо....

    Коментиран от #86

  • 66 Дор

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "Род":

    Начин, като зема едно дръво!!!
  • 67 Чук

    0 0 Отговор
    Идеи, бай Филипе!
  • 68 Ха ха

    1 0 Отговор

    До коментар #53 от "No Exit from Brexit":

    Бе лееекинко са те прескочили на Народния съд, ама има време още))))
  • 69 другарят

    4 9 Отговор
    Пак казвам! Фашистка Америка е тежко болна нация управлявана от бандити и полиция от убиици! Такива убииства от полицай при абсурдни ситуации стават по над хиляда на година и повечето от тях са срещу бели хора. Гледах това видео ..Човека бил спал в колата и "заплашвал" сигурноста на фашистка Америка. Двама полицай-убиици го повалиха, като животно на земята пред хората от заведението и започнаха по същият начин да го душат.Човекът явно много се изплаши че могат да го убият и с всички сили успя да се отскубне и побягна по улицата. След това веднага изродите "полицай" извадиха пистолетите и го разстреляха като куче от упор в гръб. Хайде сега соросояди-помияри ми обяснете, какво е това?

    Коментиран от #85

  • 70 Гост

    11 0 Отговор
    Омразата и разделението са част от арсенала на политиците в борбата им за власт. Демократите, а скоро и всички социалисти ще разберат, че народа иска справедливост, като не се преразпределят доходи от работещите към мързеливи. Тая матра "да помагаме на слаби, бедни, онеправдани" подхранва желанието на политиците да изземват повече от доходите на работещите, като реално първо финансират себе си, близките си, кръговете от фирми, администрацията, и последно слабите, болните и то ако остане. Демократите усещат, че Тръмп разобличава лицемерието им и включват стратегията с бунтове, платени медии и фалшиви обещания към паразитните слоеве.
    Реално насилието от полицията е към престъпници, които оказват съпотива при арест. Защо се твърди, че е към негри. Ами то може да се интерпретира, че е към мъже, или към бащи, или към наркомани. Полицията в САЩ редовно стреля и по бели и по черни, но само сега това се квалифицира като расизъм. Демократите създават проблема. Тове е отчаян, краен ход за да свалят Тръмп и защитят фалшивата си идеология.
  • 71 Иван

    4 0 Отговор

    До коментар #64 от "Гост":

    Да, имам предвид hoch deutsch, с който реално на улицата изглеждаш именно като чужденец. Със сигурност нямам предвид hohc deutsch, който не ми е ясно какво е, но ти очевидно знаеш. И нямам представа какво е "на завода", само предполагам, че мислиш "в завода". Това твоето ще да е говорът на един от новите интелигентни немци. Не ме разочароваш изобщо, напротив, изцяло ме забавляваш, защото, за да си сега между интелигентните немци, ти трябва да си бил и между интелигентните българи преди това, в което все повече се съмнявам. А предполагам, ти не си емигрант и общуваш само с интелигентни немци, въобще не сядаш в немско кафене или бирария, не излизаш с германски и т.н.
  • 72 БАРС

    7 1 Отговор
    Аз едно не мога да разбера в тая америка само черни ли убиват при арести малко съмнително естественно има и бели убити и то не малко.Против дискраминацията съм но като гледам скоро може и да стана.А същото мога да кажа и за нашите цигани защо в България цигани като набият БЪЛГАРИН аз единпът ама единпът не чух и не видях циганите да се вдигнат на бунт против насилието а обратно веднага излизат .При черните в Америка същтата история.Кажете ние белите длъжни ли сме да търпим такива безобразия като циганите в България 90% са неграмотни крадът обират стари хора не искат да работят чакат на социала а техните пари от социала в българия идват най вече Българи и българските турци .В америка същтата историа
  • 73 Hess

    6 1 Отговор

    До коментар #28 от "123":

    Периодично се явява в световната история и принципен и морален лидер...Последният такъв бе Фюрера,но световните господари не можеха да позволят на човечеството да отхвърли оковите на робството!Бог да даде сили на Тръмп,в противен случай света ще се срине в бездната на хаоса и тиранията...
  • 74 Простетник Вогон Джелтс

    4 0 Отговор
    В кравария се разгаря сивил уор...Вероятно чернокраките там са разбрали как живеят сиганите у нас и искат същото...
  • 75 име

    5 0 Отговор
    тия негри недосегаеми от закона ли са ? искат индулгенция? в "тяхната" държава ще има ли полиция?
  • 76 другарят

    4 0 Отговор
    "тия са негри" ами, какво ще кажеш за белите коита са избивани по същият начин и са повече от "тия негри"?
  • 77 Чата

    5 2 Отговор

    До коментар #63 от "Гост":

    Кубинските негри са раснали, образовали и възпитавани в комунистическа Куба, а не са серазвъждали и разхождали като добитък по градинките, да мляскат сандвичи и пуканки, да се протягат по цял ден като безделници и да се чудят коя бяла пеперудка да изпердашат! Та, решението е ,,единний светъл комунизъм - лечител на всички народи от техните недъзи"!
  • 78 Барчо

    4 0 Отговор

    До коментар #54 от "Бачо Киро":

    Когато човек не може да обори едни факти, започва да вади кладенчова вода през девет планини. Тезата ми, че нито едно изобретение променило цивилизацията не е направено от африканец започнала в съвсем друга статия тук бе принизена в това кой е съставил писмеността. И да, съгласен съм с факта, че египтяните са съставили картинковата писменост, но са се ограничили само до там. Построили са някои неща, които са и били необходими за онова време да се преживее като канали, сечива, пирамиди, но до тук. Развитие йог. А кой ги е ограничил в по-нататъшното си технологично развитие ако не самите те? Както знаем от фактите едни от първите съвременни изобретение са били направени в различни континенти едновременно и са се надреварвали кой пръв ще ги патентова. Само че не и в Африка.
  • 79 Надяваш се

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "пльосс":

    Прекалено добро за да е истина.
  • 80 Барчо

    2 4 Отговор

    До коментар #62 от "Иван":

    Това как се говори на улицата и как се пише поезия, нали се сещаш, че са твърде различни неща. Явно не си прочел написаното. На официален изпит по познаването и прилагането на немски език е изкарала най-високата оценка, като не малка част от самите германци на с по-ниски оценки. Този изпит не е проведен първата година, а чак третата. Щом този изпит го има в Германия, значи е важен. Що се отнася до африканския студент имаше още двайсетина разпръснати в други специалности и години, които бяха все на същото ниво. Дали са богати или бедни, те са дошли да се образоват професионално и като се върнат в своите държави да приложат знанията си в управлението. Точно и такива завършили тук и на запад управляват африканските държави и по тази причина са и на това дережде. Глад, мизерия, граждански войни. Богатите на залежи имат късмета да бъдат ограбвани и да се облагороди някой и друг град.

    Коментиран от #84

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Алоууу

    5 1 Отговор
    Кюнците на сапун. Нали ма разбираш...
  • 83 Доктор Жозеф Игнасий Гилотин

    3 0 Отговор
    Абе най-добре всяка раса да си знае гьола
  • 84 Иван

    5 0 Отговор

    До коментар #80 от "Барчо":

    Гледай сега, Барчо! Въпросът е в това, че самите немци си владеят езика, те нямат нужда от изпити, за да го потвърдят. Дали ще е единица или тройка, почти все едно е. Никой не се и състезава, защото са си немци. Защо намесвам обичайния немски на улицата? Защото това е езикът, който основно се говори в провинцията, пълен с изразни средства, с които високонемският не разполага. Разбира се, момичето в следващите десетилетия ще се усъвършенства още. 90% обаче от българските там така и не научават добре немски. Що се отнася до африканеца - на теория са длъжни, но всичките, включително онези, учили в престижни бизнесимперия училища в Европа и САЩ все крадат, все изнасят. То не е до такава степен поради неспособност, а поради навици, манталитет, култура, възпитание. А за египтяните ще ти кажа, че просто не са имали шанса. Не са могли да усвоят обработката на желязото, поради което са губели решаващи борби за надмощие. Но в никакъв случай не са и без значение за световната история. Би следвало да гледаш на това като на борба за оцеляване и надмощие - само най-приспособените оцеляват. Ако България не беше попаднала под турско робство, сега щяхме да сме 100 милиона...
  • 85 Гост

    7 2 Отговор

    До коментар #69 от "другарят":

    Америка на Сорос (демократите) защитава престъпници и безделници, като твърди, че те са обект на насилие по расови причини. Америка на Тръмп (републиканците) иска работещите да се подкрепят от държавата, чрез по ниски данъци, по прости правила за бизнес, защита от конкуренцията на Китай...
    Ти наричаш американците "соросояди-помияри", а защитаваш точно позицията на Сорос.
    Америка в мнозинството си е ЗА Тръмп и против Сорос.
  • 86 Гост

    3 2 Отговор

    До коментар #65 от "Иван":

    Шумер, Месопотамия и Египет са цивилизации на бели хора (индо-европейска раса). Във всички общества има всякакви раси, но цивилизационните ценности и достижения са на политическите им водачи, военни лидери, учени, лекари, учители, творци... В посочените общества тези елити са само от бели.
  • 87 lupi67

    4 1 Отговор
    Живея в Америка. Ами 70% от черните са като нашите цигани. Живеят си в гетата. Трудно се приобщават, дори и да са им създадени условия и най-важното-работа. Живеят от многото социални помощи и мислят че имат само права а не и задължения. Да, полицайте са по-сурови към тях, но те самите са си го заслужили поради големия престъпления които правят. Та искам да попитам пишештите тук в защита на черните. Харесва ли ви в БГ държанието на циганите? Извинете ромите! Надявам се че администраторите няма да изтрият коментара ми като расистки.
  • 88 Gen Gurko

    1 0 Отговор
    До №64 Гост :

    Живееш в Германия, говориш следователно немски а все еднa и съща грешка правиш два пъти. Думата е: Hochdeutsch.
  • 89 ПЕНКО

    0 1 Отговор
    ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ : СПЯЩ В КОЛАТА СИ ПИЯН ЧОВЕК ИМ ОТНЕМА ТЕЙЗЪРА И ГИ ЗАПЛАШВА И ТЕ "ГЛУТНИЦАТА" ПОЛИЦАИ ГО ЗАСТРЕЛВАТ !?!?!?!? АМА ВСЕКИ СНАЙПЕР МОЖЕ ДА ЕЛИМИНИРА МНОГО ОТ ПОЛИЦЕЙСКАТА СГ АН АРЕСТУВАЩА СПЯЩ В КОЛАТА СИ ПИЯН ЧОВЕК !?!?!?!? АМИ АКО ЗАСЕГНАТИТЕ ПОДПУКАТ СЕМЕЙСТВАТА НА "ПОЛИЦАИТЕ УБИЙЦИ НА СПЯЩ ПИЯН В КОЛАТА СИ ЧОВЕК " !?!?!?!?
  • 90 8254

    0 0 Отговор
    ТЕПЪРВА ВОЕННИЯ ВМИРИСАН БОТУШ НА АМЕРИКАНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯТА ЩЕ СЕ ЗАБИВА ТАМ КЪДЕТО ГО НАСОЧАТ ЧЕРЕЗ КОЯТО И ДА Е МЕДИЯ - ЗАБЛУДАТА АМЕРИКА РАЗЦЪФНА КАТО МАЙСКИ ТРЪН ЗА САМИТЕ АМЕРИКАНЧУГИ. ВЯРАТА ЧЕ СА ИЗБРАНА ДЪРЖАВА ЕЛЕ НАРОД ИМ СЕ ПОДЪРЖАШЕ И РЕДОВНО СЕ НАЛАГА ТОЧНО С ТАЗИ ЦЕЛ - БЕЗНАКАЗАНОСТА НА ГОЛЕМИЯ ЕДРИЯ КАПИТАЛ КОЙТО ПЛАЩА РЪКОВОДИ, УПРАВЛЯВА КОЯТО И ДА Е МЕДИЯ КОЯТО И ДА Е ПАРТИЯ ТАМ.. ПРОСТО СА ЕВТИНИ, ИЛИ ЩЕ ГИ СЪСИПЯТ... А АМЕРИКАТА ПЛЪТНО КРАЧИ КЪМ СОЦИАЛИЗЪМ ОТ НОВ ТИП, И КАК ЩЕ ГИ СТИГНЕМ ТОЗИ ПЪТ ЩЕ Е ЗАБАВНО.. ДО ТУК БЯХА ЛЕСНИ НО МОГУЛИТЕ МЕЧТАЯТ ЗА НОВАТА АМЕИРКА - КАТО КИТАЙ - ДА ИМА КОЙ ДА БАЧКА НО ДА НЯМА КОЙ ДА ИСКА ПРАВА ЕЛЕ ДЕМОКРАТИЧНИ - ПРОСТО НЯМА ТАКИВА. ЖЕРТВИТЕ ТЕПЪРВА ЩЕ РАСТАТ..
  • 91 Да те и нашите

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Пи пи":

    патладжани са два пъти по нагли но нали са лекторат. В МВР битува устна заповед да не се закачат.България ще си остане райско кътче но няма да има Българи,