Last news in Fakti

22 Юни, 2020 15:30 3 670 28

Нова кървава баня зад Океана

  • северна каролина-
  • сащ-
  • стрелба

Двама убити и седем ранени при стрелба в Северна Каролина

Нова кървава баня зад Океана - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Двама души бяха убити и седем бяха ранени при стрелба в Шарлът, най-големият град на щата Северна Каролина.

Новината съобщи Асошиейтед прес, като се позовава на местната полиция.

След стрелбата петима души били блъснати от автомобили, заяви на пресконференция заместник-началникът на полицията в Шарлът Джони Дженингс, предава БТА.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 габровец от варна

    47 7 Отговор
    Малеее,то краварите пак изперкват....Велики много! Абе яко са изпушили май.

    Коментиран от #7, #8, #9, #10, #12, #13

  • 2 Генералът

    34 3 Отговор
    Абе като сте дали пушкала на половината дивеч, сега си чистене след тях.
  • 3 Боеко Борисоф

    17 6 Отговор
    Заради мен тук сме много по-добре от САЩ сега. Аз не допуснах тука това да се случи. Иначе щяха тука да взимат от бизнеси телевизори и дрехи. Добре, че бяха навременните действия на щаба против расизма който лично аз им звъннах събудих ги в 3 през нощта и им напрайх лично по ено кафе да почват работа с мерки.
  • 4 1122

    17 4 Отговор
    Цъ Цъ Цъ Цъ Мале тия ще се изтрепят.
  • 5 гост

    10 41 Отговор
    В САЩ близо два пъти по-малко убийства в сравнение с Русия . Това става ясно от първия доклад на ООН за превенция на насилието по света.

    Общо 475 хиляди души са убити през 2012 година, като най-високия брой е в Латинска Америка. В изследването са включени 133 държави. Хондурас е на първо място - 103,9 убийства на 100 хиляди души. Във Венецуела например 57,6 убийства, в Колумбия 43,9 убийства на 100 хиляди души, в САЩ - 5,8 убийства, Швейцария - 0,6 и в Япония - 0,4.

    В България е около 1,9 на 100 хиляди души. През 2008 година в Русия на 100 хиляди души са били убити 11,6, а през 2012 година има спад до 9,2. В Китай е под 1 на 100 хиляди.

    Коментиран от #26

  • 6 Бесен Язовец

    26 4 Отговор
    Стрелят се после бягат по улиците като африканци и айде под гумите на пикапа управляван от дебелата бледолика!
  • 7 гост

    7 29 Отговор

    До коментар #1 от "габровец от варна":

    Според данни от руското МВР, Русия е световен лидер по брой на убийства . Според официални статистически данни, публикувани на сайта на руското МВР, през миналата година в Русия са извършени 20 хиляди убийства и 45,5 хил. случаи на умишлено причиняване на сериозни наранявания, след което умират още 15 хиляди руснаци. Днес по броят на годишните убийства и опити за убийство, Русия заема първо място в света, а с престъпленията от този тип на глава от населението (20,52 убийства на 100 хиляди население) е втората след Южна Африка (56,49). Изненадващо е, че в страна със сравнително развита икономика, престъпленията са толкова много, че дори в бедната Сомалия след десетилетия на гражданска война, на глава от населението, изнасилени и осакатени има по-малко, отколкото в Русия.
  • 8 гост

    6 24 Отговор

    До коментар #1 от "габровец от варна":

    №1 ли е Русия?
    Да - страната е в челните класации по аборти, употреба на алкохол и нечетящо население . По употреба на алкохол на глава от населението Русия заема 4-то място в света с показател от 15,6 литра на година. Любимите напитки са водка и бира. Разпуснатата бисексуална Франция е на 16-о място, употребявайки предимно вино с градус 12-14%. Бюргерската пропита Германия е заела чак 23-то място. А окончателно изтървалите всички моралните спирачки САЩ, са застинали на 56-о място със своите жалки 9 литра на човек годишно.

    Но дори и да сме една от най-пиещите страни, ние въпреки това винаги сме били най-четящата държава и нация. А ония там и азбуката даже не знаят. В числа това изглежда така. През 2014 г. според проучване на ВЦИОМ 36% от руснаците признават, че практически не четат. Що се отнася до останалите, можем да предположим, че много са отговорили, че четат, просто защото им е било неудобно да кажат друго. През 2009 г. броят на респондентите, които не четат, е бил 27%. Онези, които не четат книги и списания са се увеличи почти с 10% за пет години. Т. е. делът на нечетящото население в Русия се увеличава с 2% годишно.

    Коментиран от #14, #21, #22

  • 9 гост

    4 21 Отговор

    До коментар #1 от "габровец от варна":

    Броят на книжарниците в Русия е 5-6 пъти по-нисък в сравнение с европейските показатели. Данните са на Руския книжен съюз, Федералната агенция по печата и масовите комуникации, Руската библиотечна асоциация и списание „Книжна индустрия“. Във Франция по този показател има 69,8 книжарници на 1 милион души, в Канада – 55,7, в Швеция – 54,3, а в културната столица на Русия – Санкт Петербург - 32,7. През последните 20 години броят на книжарниците в Русия е намалял повече от осем пъти. През септември 2014 г. в Москва имаше 226 книжарници, а през октомври 2015 г. – вече 199.
    По брой аборти Русия заема първо място в света: 49 аборта на 1000 жени в детеродна възраст (15-44 години). В абсолютни числа – 1 210 000 на година. В САЩ между другото те са 1 213 000 на година, само че населението там е 2,5 пъти по-голямо... И това се случва при положение, че 80% от руснаците обявяват принадлежност към православието
  • 10 гост

    2 16 Отговор

    До коментар #1 от "габровец от варна":

    С какво още се характеризира морално здравото общество? Ами, да кажем, с малкия брой предумишлени убийства. Ако обществото е морално устойчиво и следва заповедта „Не убивай“, то това е по-доброто общество. В доброто общество няма евтаназии, защото евтаназията – това е убийство. А там, на Запад, я имат! Най-общо казано, убийството е нещо лошо. И ето го рейтинга на страните по ниво на предумишлени убийства – от най-лошите към най-добрите. Световните лидери са Хондурас и Венецуела, верният приятел на Русия – 218-о място, съответно 90 и 50 убийства на 100 000 жители. Русия е на 153-то място с 9 предумишлени убийства на 100 000 жители. Ирак, Гваделупа, Габон се отличават с по-голямо уважение към човешкия живот, отколкото Русия – тези страни са по-високо в рейтинга. За наша велика досада несравнимо по-добре от Русия по този показател изглеждат безпринципните, разрешаващи аборти и евтаназии държави като: Белгия, Финландия, Канада – 46-о място (1,6 убийства), Германия и Испания – 19-о място (0,8 убийства на 100 000 жители)... А безупречните лидери в този рейнинг са Лихтенщайн и Монако – в тези малки страни има 0 убийства и няма никакви патриоти-активисти, громящи изложби с някому неугодно изкуство, няма казаци, защитаващи истинските ценности, няма закони за защита на чувствата на вярващите...

    Коментиран от #27

  • 11 Добре де,

    12 2 Отговор
    За какво протестират тези лоши хора,да не би
    още да протестират за смъртта на Флойд????
  • 12 гост

    2 21 Отговор

    До коментар #1 от "габровец от варна":

    Не е хубаво наистина, че руснаците преднамерено се избиват един друг. Но нима ние не знаем, че ние – руснаците, сме добри! Милосърдни!!! Помагаме на дугите. Вижте Сирия например... И ето какво казва по този въпрос Световният индекс на благотворителността, определящ склонността на гражданите да си помагат един на друг. През 2014 г. Русия е заемала 129-о място по този показател. От 156 страни. А пък ненавистните и алчни САЩ – 2-ро място. Там, където управлява печалбата, 63 процента от населението под една или друга форма, отделя за благотворителност. На бедните помагат 73 процента от американците. Великобритания, която няма традиции в ценностите, е на 6-о място, Норвегия – на 15-о, а Германия – на 20-о...
  • 13 гост

    3 22 Отговор

    До коментар #1 от "габровец от варна":

    Какво друго би могла Русия гордо да представи на запада? Едва ли смартфони... Между другото една нация е силна не само със смартфоните и лекарствата си. Нацията е силна с ума си, с интелекта си. Не може да има духовност без интелект. Интелектът се измерва със съответния индекс – IQ. Съществуват редица международни изследвания на нивото на IQ по държави. Най-умната страна в света е Сингапур, до нея е Хонконг. Русия е на 12-о място в световния рейтинг по IQ, отстъпвайки и на Германия, и на Финландия, и на Латвия, и на Малта. И на Америка също, между другото.

    Е, какво все пак да представим на останалия свят, че той да ни завиди и да поиска да живее като в Русия? Националните разходи за здравеопазване? Да видим – 92-ро място в света, в една кошница с Нигерия, Гватемала и Судан. Как презиращите човешкия живот САЩ са на второ място, а Белгия с нейната евтаназия – на 12-о...
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Охо Бохо

    11 0 Отговор
    Ама хайде сега без политкоректността! Превода без подробности кой, от кои, поради каква причина е кървавата баня! Ако няма такива данни защо го публикувате? Те там редовно се прочистват, ама дават някакви данни кой, какъв, години и т н.
  • 16 Иво

    19 2 Отговор
    Нормално ежедневие в САЩ
  • 17 габровец от варна

    13 0 Отговор

    До коментар #14 от "Я па ти":

    Е,всеки изказва мнение...Това че положението е такова няма как да се промени.По-зле ще става.Колкото до Русия-да си решават проблемите,тях ли да мислим,щото то тука всичката ни е наред.😐
  • 18 гост

    3 20 Отговор

    До коментар #14 от "Я па ти":

    Хахха , това ли успя да измислиш , нпо-та , хахахах !!! Значи ООН е нпо , хахахахха !!! И ако САЩ е "бандитска" държава , значи просто Раша не е държава , което си е факт , тя е просто долна азиатска кочина с претенции за държава , ахахха !!!

    Коментиран от #19

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Stéphanie 🎲

    3 15 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    Прав си на 90% не знам защо имаш толкова минус 😳🤔 .В шок съм минуса тук е нищо просто форум меко казано.Учудена съм колко има още от комсомолските секретари живи в БГ.Ти пишеш факти истина то .....брей много 🐌.САЩ е велика ще се оправят ,единствено направиха грешка с Тръмп вчера го излъчиха във Франция как р..*гае,обижда разочерова ме много complètement f*o*u.Рашите дори не знам що ги слагаш в топ листата.Какво са дали ?Да благодарят на Америка че им даде интернет,и за всеичко останало,гугъл ,Илън Мъск
    PayPal, Tesla, SpaceX,Microsoft,hp,apple, няма да ми стигне време да изброя всичко.Заслугата на Америка е голяма ррспект !!!!Единствено за ге.й.ов.ете грешиш във Израел са повече.
  • 22 Баро Вкаров

    3 3 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    Тека е,мноо еб@т и малко четат рушняците!
  • 23 Дивани

    14 2 Отговор
    Тия диванета без война ще се изтрепят.Ако стане война ши са изпокрият кат мишки,а по филмите са много ербап
  • 24 смех

    12 3 Отговор
    Амер.войник,страхлиф войник
  • 25 ДАЛИ ЩЕ ПРОГЛЕДНЕМ

    5 0 Отговор
    ДО КАТО ВСЕКИ БЪЛГАРИН НЕ ПРОУМЕЕ, ЧЕ ВСИЧКИ ТЕЗИ ДЪРЖАВИ СИ ГЛЕДАТ САМО ЛИЧНИЯ ИНТЕРЕС И ХИЧ НЕ ИМ ПУКА ЗА НАС ИЗВЪН ИНТЕРЕСИТЕ СИ В БЪЛГАРИЯ - МНОГО, АМА МНОГО ДЪЛГО ЩЕ ТЕГЛИМ И ЩЕ СЛУГУВАМЕ И ЩЕ СМЕ ПРЕЗРЯНИ
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Сандо

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "гост":

    А бе що не отидеш на гости в тая отвратителна Русия и там да си останеш?
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.