22 Юни, 2020 16:50 1 610 2

Висш съветник напуска администрацията на Доналд Тръмп

  • сащ-
  • съветник-
  • кевин хасет

Кевин Хасет заема поста временно

Висш съветник напуска администрацията на Доналд Тръмп - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Председателят на Съвета на икономическите съветници на американския президент Доналд Тръмп ще се оттегли от поста през лятото, съобщи Axios.

Съобщението е потвърдено от източници от администрацията на президента. Плановете на Кевин Хасет са да се оттегли през следващите седмици.

Той вече веднъж напусна поста през миналата година, но се върна в началото на тази. Известен е като поддръжник на пакетите за подкрепа на американските граждани.

Той планира отново да преподава в университета Станфорд. Очаква се да бъде обявен неговия заместник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МИШ

    3 0 Отговор
    Край,тоа умре отглади.Абе,нема ли за кво да пишете,тоя не знае къде сме на картата.

    Коментиран от #2

  • 2 Нема лабааво

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "МИШ":

    "Абе,нема ли за кво да пишете,тоя не знае къде сме на картата. "
    Знае! Знае къде сме на картата! 200 бона са си двеста бона приготвени от икономическите съветници за българските медии във вид на ПОМОЩ за независимо отразяване на събития и факти ! Естествено, срещу пълна зависимост от този, който дава парите.