Last news in Fakti

2 Юли, 2020 15:40 1 446 2

Тръмп се съмнявал в разузнаването

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • русия

Президентът пренебрегвал доклади

Тръмп се съмнявал в разузнаването - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американският държавен глава Доналд Тръмп често се е съмнявал в информацията, която от разузнаването са му предлагали, съобщи CNN.

Действията на президента са от началото на неговия мандат. Той често е бил нервен, когато са му предоставяли негативна информация за руското правителство.

Държавният глава е искал обяснение, защо разузнаването е толкова съсредоточено върху Русия. Той често се е усъмнявал в негова информация.

Така на ежедневните срещи руската тема е станала по-малко обсъждана. Коментар на твърденията направи шефът на националното разузнаване Джон Ратклиф.

Според него президентът не е показвал подобно поведение.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дългият

    2 4 Отговор
    Този си мисли че САЩ е негова собствена компания....ама хак им е на американците нали те си го избраха...
  • 2 Дедовия

    4 0 Отговор
    Поредната партенка на CNN!И това няма да помогне да изберат изкукалия Байдън!