5 Юли, 2020 09:19 2 191 28

Клинтън: Бих могла да победя Тръмп през 2020 година

  • хилари клинтън-
  • сащ-
  • избори-
  • президент

Както е характерно за почти всички твърдения на Клинтън обаче, тя бе посрещната и с подигравки в социалните медии

Клинтън: Бих могла да победя Тръмп през 2020 година - 1
Снимка: БГНЕС

Въпреки че загуби от Доналд Тръмп през 2016 г., Хилъри Клинтън е убедена, че би могла да го победи през 2020 г., и  би се справила по-добре с овладяването на пандемията от Covid-19, предаде РТ.

Това заяви тя в социалните мрежи, след като бе запитана по въпроса.

Преди това, хората го познаваха от риалити телевизията. Бизнесмен, милиардер, който се возеше в големия си самолет и всичко това, каза тя. Казаха си: "Дайте шанс на човека. Нека да видим какво може да направи." И сега всеки според мен знае какви са последствията от това.", каза тя.

Клинтън също така обсъди теорията, че Тръмп може да откаже да напусне Белия дом, дори ако той загуби от демократа през ноември, припомня news.bg.

"Мисля, че зависи от това колко голяма е загубата и затова правят всичко възможно, за да не позволят на хората да гласуват - знаете, те искат да спрат гласуването по пощата, искат да свият броя на местата, където хората всъщност могат да гласуват лично - защото знаят, ако имаме голяма избирателна активност, те губят ", каза тя.

Както е характерно за почти всички твърдения на Клинтън обаче, тя бе посрещната и с подигравки в социалните медии, като мнозина ѝ напомниха за многото много скандали, включително този с имейлите и импийчмънт на съпруга ѝ Бил Клинтън, докато е президент.

 


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    61 3 Отговор
    Тоя стар налъм вече взе да се напуква от толкова жулене

    Коментиран от #13

  • 2 Рошко

    59 3 Отговор
    Еврейката иска власт и войни, че в обора почнаха да гладуват
  • 3 радев

    39 1 Отговор
    Демократ няма да спечели избори.Либералните идеи не работят.Справка случващото се в Сащ.
  • 4 Хилари

    40 4 Отговор
    Историята отдавна те"пинсионира"!
  • 5 Вуйчо

    30 2 Отговор
    И тази иска в оРалния кабинет.
  • 6 РЕАЛИСТ

    17 7 Отговор
    Абе, да припомня един стар виц: Спират на бензиностанция Хилари и Бил Клинтън. Бил забелязал, че на мъжа, който зарежда му треперят ръцете и рекъл на Хилъри" Какво му е , на този пич? Хилари отвърнала" Беше ми гадже на младини и се притеснява сега" Бил се засмял" Значи , щеше да си жена на бензинаджия? " Грешиш, рекла Хилари" Сега той щеше да е президент"
  • 7 Верно ли

    9 1 Отговор
    Хахахаха
  • 8 муцунка

    7 5 Отговор
    Хилке,и яз ке глАсувам за тебе,ама бая Донча нема да се сдаде тако бръзо.
  • 9 БОЗА

    18 0 Отговор
    Таз забрави,как и се гнявеше зелката и си въртеше билюрите...не у ред бабата,ма се натиска...улавото танте у немачко и то слуша химна седнало...докога света ще се управлява от БОЛНИ хора...резултата е ВИДЕН... ;-(
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Грейс

    18 0 Отговор
    Кого ще победиш ма? И тоя дето е сега не е добре, ама ти си още по зле. Не сме забравили посещението ти у нас,!
  • 12 Ххх

    6 0 Отговор
    При предишните президентски избори бях гледал една карикатура към руска статия. Тръмп е паднал на земята, над него облещена се е надвесила Хилари Клинтън и го рита с токче в бузата. А към карикатурата текста беше "Когда Дядя Сэм – это тетя Хиллари".
  • 13 Куку руку ку

    14 0 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    'Ми, то кръвта вода не става. Оказва се, че Килъриту Хлинтън е щерка на мафиота, който е поел рекетьорския бизнес след ареста на Ал Капоне- Хю Родъм.
  • 14 пророк Исай

    7 0 Отговор
    БИ и АКО - са могъщи думи ... много цапат
  • 15 майтап бе Уили

    7 1 Отговор
    Мечтите не са забранени!
  • 16 ДядоСтою

    13 0 Отговор
    С НЕГРИТЕ И ЛГБТ НАЧЕЛО ЛИ?НЕМА А СТАНЕ
  • 17 Можеш можеш

    6 0 Отговор
    ти така можеше и в 2016. Да загубиш срещу Трумп
  • 18 Краси

    13 1 Отговор
    Държавен терорист номер 1 в света.
  • 19 jforfk

    0 5 Отговор
    Не знам защо се подиграват мрежите на Хилъри Клинтън. Ами ако избирателната система на САЩ беше демократична и президентът се избираше не от електори, а пряко от народа президент щеше да бъде именно тя. Просто защото имаше повече гласове. Но избирателната система не и позволи това. И нейният случай не е прецедент. Навремето точно така спечели Буш младши срещу Ал Гор.

    Коментиран от #21, #22

  • 20 тръмп

    8 0 Отговор
    "Бих могла", "Ще", "Искам", "Сигурна съм".... бла-бла-бла... Ми давай бе моме, вдигай кандидатурата си! Глям смях ще пада...:D Хилари е жена, която все още не може да приеме загубата през 2016 и че половината американски народ не я долюбва. Това е егоистична, самовлюбена натура, която от 3 години живее в собствен свят. Жалка персона! Добре, че не я избраха, че сега щяхме да сме във световна война.
  • 21 ббб

    4 1 Отговор

    До коментар #19 от "jforfk":

    Точно Американската система е много демократично избрана. Много добре са го измислили хората, големите градове да не избират президент. Естествено че либералните НЙ, ЕлЕй, Бостън, Сиатъл, Чикаго и т.н. са гласували за нея. Системата им е страхотна. И ако тези градове или щати бяха Републикански, друга песен щеше да пее Хиларито. Всичко е направено много точно. По-големите щати си взимат повече квоти, по-малките по-малко. Какво се оплакваш. Проблем щеше да е ако Оклахома взима същите квоти като Калифорния, но случая не е такъв. Големите щати взимат доста големи квоти спрямо по-малките, а в Америка големите по население щати се държат от Демократи, не виждам драми. Борбата при Хилари и Тръмп беше за няколко по-малки щати и Тръмп ги спечели. Също голяма изненада беше, че взе Флорида.

    Коментиран от #28

  • 22 Не разбирам

    4 1 Отговор

    До коментар #19 от "jforfk":

    Как така държавата, която разнася ДЕМОКРАЦИЯ по цял свят има недемократична избирателна система?

    Защо в развита технологично държава се гласува по пощата, а няма електронно гласуване?

    Като толкова пропагандират 3,4,5...пол, може би вече същите раждат и деца, а ние незнайно защо още не сме научили за техните велики открития?
  • 23 Селото

    3 2 Отговор
    куку
  • 24 така така

    2 6 Отговор
    Реално погледнато Хилъри е с най-голям шанс от всички демократи.
  • 25 ПЕНКО

    3 0 Отговор
    ИМАМ Е ДИН СЪСЕД НА ТАЗИ ВЪЗРАЗСТ И НЕ Е ТОЛКОВА ХАХОБРЪМ !
  • 26 Ооо

    3 0 Отговор
    Знам как !

    Със сатанистка магия и като се нагълташ с андрохром ...дъвчешли бомбонки от детски надбъбречни жлези ...
  • 27 Gen Gurko

    4 0 Отговор
    Либерастична вещица.
  • 28 jforfk

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "ббб":

    По принцип демокрация е диктатура на мнозинството. Е точно това не е спазено в САЩ. Просто си представете: В примерно 10 щата с население малко повече отколкото Калифорния половината + един глас печели Тръмп, останалите - Клинтън. И така Тръмп получава ВСИЧКИ електори от тези щати. А в Калифорния побеждава Клинтън със смазваща преднина примерно 80 към 20%. За Клинтън са гласували много повече хора, а тя губи изборите. И точно това се случи и при Гор преди години, и сега при Клинтън. Та не разбрах, кое е демократичното? И още ... Да се излъчи кандидат за президент от коя да е малка партия е мисия невъзможна. Поставени са толкова много пречки, че прави дори кандидатирането на такъв човек невъзможно. Дори у нас е по-демократично. Всяка партия от 3 и половина души може да излъчи кандидат за президент. Съвсем реално е. Дали ще спечели е друг въпрос. Но поне може да се кандидатира.