Last news in Fakti

20 Юли, 2020 12:15 1 545 4

Военен хеликоптер се разби на Карибите

  • аруба-
  • хеликоптер-
  • нидерландия

Причината за катастрофата се разследва

Военен хеликоптер се разби на Карибите - 1
Снимка: shutterstock

Двама военни загинаха, когато хеликоптер се разби край остров Аруба, съобщиха от военното министерство на Нидерландия, предаде АФП.

Хеликоптерът е пътувал към съседния остров Кюрасао, когато се е спуснал рязко на 12 километра край бреговете на Аруба, холандска отвъдморска територия, допълва БГНЕС.

"Двама от четиримата членове на екипажа на борда бяха убити", каза Роб Бауер, ръководител на въоръжените сили на Нидерландия, на пресконференция в Хага в ранните часове на деня.

"Другите двама членове на екипажа не са сериозно ранени", добави той, като нарече инцидента "ужасна новина" и "шок за всички".

Причината за катастрофата се разследва.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ

    9 2 Отговор
    Най-вероятно е от модел "Краварска летяща кошница"...
  • 2 ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ

    5 0 Отговор
    Прилича на краварско-НАТОвска провокация - пилотите са пили напушени, отишли са с цел да проверят състоянието на ПВО на Венецуела, навлезли са над територията ѝ и при връщането им, са ги свалили...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Бачо Киро

    1 0 Отговор
    Не са били убити, а са загинали в катастрофата бе, аман от журналисти о техните преводи....