Last news in Fakti

21 Юли, 2020 10:02 3 026 7

Полша и Унгария обявиха успех

  • полша-
  • ес-
  • унгария

Двете страни доволни от европейската среща

Полша и Унгария обявиха успех - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Полша и Унгария обявиха задоволство от споразумението на Европа, съобщи Политико.

Днес беше договорено споразумение за европейска подкрепа. Унгарският премиер Виктор Орбан и полският министър – председател Матеуш Моравецки дадоха пресконференция след срещата.

Моравецки е доволен, че преодоляна възможна криза. Той подкрепя идеята подкрепа да бъде предоставяна срещу спазване на върховенството на закона.

Припомня се, че предстои да бъде одобрена програма от Европейския съвет. Вишеградската четворка ще действа заедно по гласуването на предложенията.

Той отхвърли обвиненията за прескачане на закона в неговата страна. Орбан заяви, че двете страни са постигнали всички предварително заложени задачи.

Двамата премиери се похвалиха за общата работа на преговорите.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мечо

    20 4 Отговор
    виктор орбан ми е от любимите политици такива триябват на балгария да станеме нурмална даржава

    Коментиран от #3

  • 2 Приятел

    16 1 Отговор
    В Полша вкарват проектозакон "10 арест за родители,които маскират децата си за Хелоуин".Искам и в България така,тогава ще има един вой и цвилене до небето.В Полша абортите са забранени и се наказват със затвор!А в България само недоволни и никаква обществена дисциплина и отговорност,нула.
  • 3 бл.134 в Зап. парк

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "мечо":

    Всички се обявяяят за победители.Тежко му на загубилите. Това е поредния тласък към края на ЕС.Но дотогава ще има ядене и пиене , от сутри дозори .Факултета , поздравява евролидерите
  • 4 К.К.

    9 0 Отговор
    До вчера всички спореха, сега всички са доволни и всички взели повече.
  • 5 хахахаха

    20 2 Отговор
    Полша и Унгария си имат НАРОД и ПОЛИТИЦИ.Ние имаме тъпа РАЯ и Тиква.
  • 6 Мимч

    3 0 Отговор
    Ами ясно,че баницата е разделена пропорционалн,но накрая всеки се хвали за пред народа си ,че видители,благодарение на мен, ми дадоха тези пари видители...
  • 7 ПЕНКО

    0 1 Отговор
    ЯВНО САМО СЕВЕРНАТА ПЕТОРКА НЕ Е ПОСТИГНАЛА УСПЕХ !!!!