Last news in Fakti

18 Август, 2020 17:30 4 323 5

Работните места се леят

  • сащ-
  • мишел обама-
  • доналд тръмп

Доналд Тръмп с отговор за Мишел Обама

Работните места се леят - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американският държавен глава коментира речта на Мишел Обама, съобщи FOX News.

Първата дама от миналата администрация откри събранието на демократите. Присъствието ѝ е сред основните фактори в събирането.

Тя отправи критики към президента и го определи като неподходящ. Последва и коментар от страна на Доналд Тръмп.

Той заяви, че нямаше да е в Белия дом, ако не е била предходната администрация. Той често се определя като противоположност на Барак Обама.

Тръмп смята, че е успял да съгради най-голямата икономика в историята. Той допълни, че продължава да го прави и се връща към старите стандарти.

Той обяви, че работните места се леят. Държавният глава заяви, че в момента търговията се връща към своите върхове.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    6 12 Отговор
    Луд с ядрено куфарче!
  • 2 Баба Цола Сопола

    16 4 Отговор
    Леят се, леяяят. Един от основните принципи в превода от английски на български и обратно е да не се превежда буквално. Дали е нарочно или поради повсеместна некадърност така сайта ви губи тежест като достоверност. Какви ги дрънкам, та вие една рецепта с три съставки не можете да препишете като хората. Леят се пари от черепа и шиши. Зависи кой лее повече.
  • 3 Asdfg

    9 3 Отговор
    Росенеееееее, да ти налеят малко акъл в главата! Работните места не се ЛЕЯТ! Всички в “Факти” сте от един дол дренки! НЕКА....@ИЦИ!
  • 4 Asdfg

    2 0 Отговор
    *във “Факти”.
  • 5 Даскала

    1 2 Отговор
    Големите умници, преводачи и англоразбирачи аде марш у лево. То е като да ми кажете, че ракия не се жули а се пие😂. Та и с работните места е така, може да се леят, изсипват, вихрят и кавото си пожелаеш в преносен смисъл.