Last news in Fakti

27 Август, 2020 10:55 1 777 4

Тръмп изпраща федерални представители в Уисконсин

  • сащ-
  • полиция-
  • уисконсин

Той иска мирни протести

Тръмп изпраща федерални представители в Уисконсин - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Държавният глава на САЩ обяви, че е готов да изпрати федерални представители в Уисконсин, съобщи FOX News.

Мащабни протести се провеждат в региона. Полицията пази основните улици.

Доналд Тръмп обяви, че няма да приема беззаконие по улиците. Той вече е провел разговори с губернатора на щата.

Договорено е предоставянето на федерална подкрепа. Тръмп заяви, че не приема крайни действия по време на протестите.

Допълнителната подкрепа трябва да осигури спокойствие на улиците. Има призив за мирни протести.

Очаква се да се подсигурят основни улици.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски

    6 3 Отговор
    Хахахаааааа! Протестите Уисконсин са беззаконие според краварника а пък тези в Беларус какви са? Хахааааа! Тия кравари и техните двойни стандарти станаха за посмешище!

    Коментиран от #3

  • 2 СССРБарета

    7 2 Отговор
    Тръмп и неговия тоталитарен режим трябва да се оттеглят защото в Беларус считат че изборите са фалшифицирани! Властите в Беларус гледат с тревога и внимателно следят събитията в Уисконсин, като призовават американският президент да не използва сила срещу собствения си народ и го предупреждават че ще понесе отговорност в Международния трибунал в Хага!!! Хахаааааа
  • 3 От футболист акъл не щем

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Левски":

    Ти въобще не си в час. "Протестите" в Уисконсин са защото един черен рецидивист не се подчинява на заповеди при опит за арест, заплашва живота на полицаи, и бива прострелян.Черните искат да са над закона. Такива "протести" са точно обратното на законност. Като не разбираш, гледай си футбола и не коментирай.
  • 4 Д'мин

    4 0 Отговор
    А сега ако някой бъде така добър да ни преведе израза "федерални представители". Защото може да са федерални представители на говедовъдите или федерални представители на защитниците на мармотите завиващи шоколад в станиол. Всъщност аз знам какво означава, но ако беше за друга държава щеше да се пише-в районите бунтуващи се срещу едноличната власт бяха изпратени кръвопийците от ФСБ, сатрапите от ГРУ и садистите от ОМОН! В общи линии, това се казва информационна хибридна атака, а за Щатите е най-обикновено затъмнение, ама лунно!