Last news in Fakti

23 Септември, 2020 19:29 1 781 4

Удължиха финансирането на американското правителство

  • сащ-
  • правителство-
  • парламент

Решението беше взето от народните представители

Удължиха финансирането на американското правителство - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Камарата на представителите в САЩ одобри законопроект за финансиране на федералното правителство, съобщи FOX News.
Решението беше одобрено от двете големи американски партии. Остава законът да бъде одобрено от Сената и президента Доналд Тръмп.

Срокът за продължаване на финансирането на правителството изтича в края на месеца. Тогава приключва и финансовата година в САЩ.

Това е важно, за да може правителството да продължи своята работа. Удължаването е до средата на декември.

Предстоят преговори за следващо удължаване.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    10 0 Отговор
    Моше печата кинти за Избори!
  • 2 фффф

    11 0 Отговор
    Пак ще печатат пари ,а америка не е държава ,а е някаква голяма частна собственост на шепа алчни изроди !
  • 3 Нема толкова числа у вселената

    4 0 Отговор
    Колко е дълга на саш
  • 4 некой си

    3 0 Отговор
    Ей тва е отговора на тази измамна велика сила ,един вид всички да се спукват от бачкане за некви кирливи хартийки, а ония да си ги печатат безконтролно и да си ги раздават безконтролно в онуй казино наречено WallStreet. Между другото как някой напушеняк още не се е сетил да направи стартъп за продажба на "планински въздух" ,ей тъй за майтап на плебса и да вземе да стане поредния милиардер. Мразя думата стартъп щото на 90% се касае за схема и силно напомня за дотком балона. На финала препоръчвам всеки който му е любопитно що е то дотком балон да изгледа филма " Вълкът от Уолстрийт"ни да го съпостави със случващото се сега,сега балона е на стероиди на n-та степен и когато гръмне тоя анаболен балон света 100 г. няма да може да се оправи.