Last news in Fakti

7 Октомври, 2020 19:23 2 118 3

Огромен брой наблюдатели за американския вот

  • сащ-
  • избори-
  • наблюдатели

Републиканците наблюдават дистанционното гласуване

Огромен брой наблюдатели за американския вот - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Републиканците мобилизират хиляди доброволци за наблюдатели на изборите, съобщи FOX News.

Доброволците трябва да наблюдават местата за ранно гласуване. Решението трябва да гарантира честен вот по пощата.

Републиканците са недоволни от широкото ранно гласуване дистанционно. Наблюдатели ще има в ключови щати като Флорида, Уисконсин и Пенсилвания.

Те ще наблюдават за нередности във вота. Очаква се да се публикуват подробности за това колко доброволци са се включили.

Идеята е обаче да има хиляди наблюдатели в цялата страна. Те ще събират доказателства, които евентуално да оспорят сигурността на вота.

Американският президент Доналд Тръмп вече заяви, че дистанционно гласуване е рисково за резултата. Републиканците ще наблюдават всяка стъпка от вота.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Врачка

    4 1 Отговор
    Каквото и да пратят—все тая.Лукашенко няма да признае изборите в УСА.А на Ким Чен му дреме кой ше е поредният наемател на Бялата къща.А Борисов е написал две писма с пожелания в зависимост кой ще е Президент.
  • 2 тръмп

    5 0 Отговор
    Супер!! Само така... Ясно е каква власт, мощ и корупция имат демократите. Защо искаха гласуване по пощата... за да се лъже по-качествено, бидейки наясно какво е мнението и желанието на повечето американци! Нямат шанс демократите при честни избори!
  • 3 Сандо

    2 0 Отговор
    По-добре ни информирайте за чуждестранните наблюдатели на изборите в САЩ.Или те не допускат такива,защото техните са най-честните и чисти?