Last news in Fakti

11 Октомври, 2020 08:23 1 501 5

Тръмп пред симпатизанти: Чувствам се страхотно!

  • сащ-
  • доналд тръмп

По-голямата част от хората, дошли на първата изява на Тръмп след заболяването му, носеха маски, но липсваше социална дистанция между тях

Тръмп пред симпатизанти: Чувствам се страхотно! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Американският президент Доналд Тръмп обяви, че се "чувства чудесно" пред симпатизанти, събрали се под балкона на Белия дом, предаде АФП.

"Първо искам да кажа, че се чувствам страхотно! Не знам за вас... как сте? Добре? И съм поласкан да ви приветствам на този мирен протест, който свикахме пред Белия дом!", каза пред събралото се множество Тръмп, който се появи без маска, въпреки че миналата седмица се зарази с коронавирус.

"Искам да знаете, че нашият народ ще победи този ужасен китайски вирус! Той ще изчезне, той вече изчезва", подчерта още той.

По-голямата част от хората, дошли на първата изява на Тръмп след заболяването му обаче, носеха маски, но липсваше социална дистанция между тях, отбелязват от АФП.

По-рано от агенцията съобщиха, че държавният глава ще направи още два предизборни митинга следващата седмица, като се позоваха на предизборния му щаб.

Във вторник - в Джонстаун, щата Пенсилвания и в сряда - в Де Мойн, щата Айова.

Преди това - в понеделник, американският президент се очаква да се появи на митинг във Флорида.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шегичка

    2 1 Отговор
    Да не е вдигнал самолета след като е толкова щастлиФ?
  • 2 Мангъров

    4 6 Отговор
    Тоя никога не е имал вирус. Играе играчки за гласовете на избирателите.
  • 3 Госあ

    2 8 Отговор
    Истината е, че предимно прости и нечистоплътни хора се заразяват с този вирус. Затова и англосаксонците са върха. Що не се зарази Меркел, Макрон, Абе и т.н. а се заразиха рижата,албиноса и марийчето габриел от не знам си къде. Лекарите са друг случай, разбира се.
  • 4 Как е малкия Тръмпчо ?

    0 4 Отговор
    Мелания доволна ли е ..........
  • 5 Грую

    0 0 Отговор
    Не е зле да внимава, че повтаря. Днес подадоха информация от Нидерландия за смъртен случай при повторно заразяване с Ковида, така че умната все пак!