16 Октомври, 2020 12:05 3 623 8

Дължи ли Тръмп пари на Русия

  • сащ-
  • избори-
  • доналд тръмп

Твърдения от страна на демократите

Дължи ли Тръмп пари на Русия - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Към момента няма доказателства, че Доналд Тръмп дължи пари на руското правителство. Това обяви редактора на бизнес разследванията на Ню Йорк Таймс Дейвид Енрих.

Демократи твърдят, че американският държавен глава дължи средства на Русия. Смята се, че той е взел кредити от Deutsche Bank с руски гаранции.

От банката потвърждават, че кредитите остават в нейните книжа. Личните гаранции на Тръмп дават възможност на банката да запорира неговите активи, което прави риска ограничен.

Преди няколко седмици бяха публикувани твърдения за финансовите декларации на президента. Твърденията бяха, че той е успял да си спести сериозни данъци.

Представители на демократите започнаха да твърдят, че той има зависимост от руски представители и частни компании, подкрепили бизнеса му. Представители на неговите компании обявиха, че има дългосрочни договори, които им гарантират спокойствие.
Държавният глава заяви, че неговите действия са съобразени със закона.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    13 4 Отговор
    Семейство Буш не е вэемало кредити от Осама Бин Ладен Ал Сауд,50-те милиона долара са дарение.
  • 2 Иван

    6 5 Отговор
    Държавата Иэраел купи новата къща на Барак ( "врагът на Иэраел" ).
  • 3 Гост

    6 16 Отговор
    Русия, империята на злото.

    Коментиран от #4

  • 4 ares

    3 8 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    МНОГО ЗЛО
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 естествено

    2 3 Отговор
    , че дължи, последните 4 милиарда долара които го спасиха от 9-ти по ред фалит дойдоха от Дойче банк, през която минават всички милиардни преводи за руски суровини изнасяни в Германия, така че кои, ако не най големия вложител и акционер в Дойче банк, именно Русия ще даде гаранции, всичко е от ясно по ясно, че чичо Дончо ще се кланя на Вова за този жест.
  • 7 Русия в космоса

    2 2 Отговор
    кравари да му изпрати кравари,защото с новите технолчично усъвършенствани ядрени централи,руснаците и техните приятели и партньори,ще превърнат в рай цял Сибир и централна Азия.ще има нужда от кравари.
  • 8 YURI BELTRAN 🇺🇸

    5 3 Отговор
    Дължи това говедо перушанов Демократите са разумни и са го видяли колко му е😁😁😁😁😂😂😂😂