27 Октомври, 2020 15:24 2 026 7

Семейна подкрепа! Мелания се включва в предизборната кампания на Доналд Тръмп

  • доналд тръмп-
  • джо байдън

Първата дама не се е появявала на предизборна проява на мъжа си от юни 2019 г. в Орландо, щата Флорида, където Тръмп официално обяви, че се кандидатира за втори мандат

Семейна подкрепа! Мелания се включва в предизборната кампания на Доналд Тръмп - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп ще се появи на първата си самостоятелна предизборна проява в подкрепа на кампанията на президента Доналд Тръмп, предаде Асошиейтед прес.

Първата дама ще участва в предизборна проява в Атглен, щата Пенсилвания, чийто модератор ще бъде бившата съветничка в Белия дом Келиан Конуей, съобщи предизборният щаб на Тръмп, предава БТА.

Мелания Тръмп не се е появявала на предизборна проява на президента от юни 2019 г. в Орландо, щата Флорида, където Доналд Тръмп официално обяви, че се кандидатира за втори мандат.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Миро Антонов

    18 2 Отговор
    Ако Тръмп сега спечели изборите,то голяма заслуга за това ще има Мелания Тръмп. Интересното е,че зад този полунормален бизнесмен-президент стои такава обрана откъм кофти постъпки елегантна и възпитана жена. Скандали покрай нея няма,вдъхва респект и неволно уважение-Тръмп си е паднал на врата от късмет с нея.

    Коментиран от #2, #3, #5

  • 2 Аз пък

    14 1 Отговор

    До коментар #1 от "Миро Антонов":

    мисля, че този " полунормален" бизнесмен-президент е избрал Мелания за своя съпруга, защото не само е красива, но е умна, интелигентна и жена от класа.
  • 3 rule

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Миро Антонов":

    На някои мъже им върви!:) Прав си!
  • 4 Копейкин президент на столипиново

    0 3 Отговор
    Копейкин президента на сащ
  • 5 Stéphanie 🎲

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Миро Антонов":

    Това само доказва че Тръмп не е ненормален.Прави се на луд,арогантен по някога ,но си има много позитиви.Не знам дали знаеш приказката че „Мъжете ловят риба по две причини: или за удоволствие, или за храна. Това означава, че той или ще се опита да улови най-едрата риба, с която може да се снима и да се хвали пред приятели и... да хвърли обратно във водата. Или ще отнесе у дома, ще я претегли, почисти, оваля в брашно и изпържи. Това е отлична аналогия как мъжете търсят жени.“😉
    Мъжът трябва да направи това, което трябва да направи. Жената трябва да направи онова, което той не може. - Ронда Хансъм😁
  • 6 Ей Анатолий

    1 2 Отговор
    После да не излезе, че Тръмп е спечелил изборите заради Мелания...
  • 7 дончо

    0 0 Отговор
    На Мелания да и го набия.... до сливиците.