2 Ноември, 2020 15:40 1 961 6

Издигат нова стена около Белия дом

  • сащ-
  • избори-
  • белия дом

Подготовка за евентуални протести

Издигат нова стена около Белия дом - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Представители на Вашингтон обявиха, че организират допълнителна стена в района на Белия дом, съобщи ТАСС.

Гарантира се сигурността на района в деня на изборите. Подготвят се нови заграждения.

Те ще са подобни на тези, които подсигуряваха сградата по време на летните протести. Полицията се подготвя за възможни демонстрации след вота.

От агенциите, които отговарят за сигурността на президентството не потвърдиха тези твърдения. Представители на администрацията заявиха, че подготовката е сериозна и ще гарантира спокойствие в изборния ден.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бат Бойко нощния бандит

    6 3 Отговор
    Аз имам много опит.Ще помогна да се скрият от народа.Има ли заден изход Белия дом?
  • 2 ЦК на ГЕРБ

    4 5 Отговор
    Картечници,танкове , минохвъргачки,и да се стреля на месо по тая комунистическа паплач !!!
  • 3 Stéphanie 🎲

    15 2 Отговор
    Лелелеее работата е сериозна ,който не се вълнува от Америка не е гледал -вчера ги даваха като на война ,куцо ,сляпо и сакато с оръжие снайпери 👀 дано е Тръмп 🗽👍.Не разбирам медията ли лъже или репортерите от Франция и те са като мен с Тръмп 😳 почти не видях или чух че е за Байдън, даже вчера излъчиха и Бронкс дори и някой афроамериканци споделиха че са против Байдън 👎и Тръмп също но е по добрият вариант ?
  • 4 ke da

    1 11 Отговор
    Няма да помогне нищо на ограничения националист и тарикат брокер! Тръмп е опасен за САЩ и целия вят! С бой или без ще признае вота на народа си - колкото и Петлер да му диктува обратното! Няма да има избор срещу въоръжен народ!
  • 5 Да вземат

    4 1 Отговор
    да издигнат копие на берлинската стена покрай белия дом и да викнат старите кадри от щази и от кгб да я охраняват. Ще бъде много добре.
  • 6 лк343к

    2 6 Отговор
    Хахахахаха. Скоро ще се заключат в бункерите, ама ония от BLACK LIVES MATHER и от там ще ги извадят. Скопена и изкуствена държава!!
    Хубаво е, че си заминава, обаче.