Last news in Fakti

5 Ноември, 2020 15:45 2 730 21

Такива твърдения за вота в САЩ са неоснователни

  • сащ-
  • избори-
  • оссе

ОССЕ с позиция за американските избори

Такива твърдения за вота в САЩ са неоснователни - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Твърденията за американските избори, според които има постоянни фалшификации, са неоснователни. Това обявиха от Организацията за сигурност и сътрудничество на Европа, съобщи ТАСС.

Позицията е на Международната мисия за наблюдение на избори. Обобщават се основните моменти от кампанията.

Тя се характеризира с политическа поляризация. Двамата кандидати си отправят еднотипни обвинения един към друг.

Те твърдят, че са под външно влияние и не могат да управляват. Докладът е представен на Вашингтон.

Обяснява се, че твърденията за недостатъци на избирателната система са неоснователни. Така се влияе и на общественото доверие.

Европейски експерти ще останат в САЩ по-дълго от предвиденото.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stéphanie 🎲

    11 8 Отговор
    Вярваме ви 😂 Все едно Русия да си признае за Путин 😅😁!!!

    Коментиран от #17

  • 2 БАЙ Х@Й

    17 0 Отговор
    Първоаприлска! А първи април е толкова далеко!
  • 3 Цйггхй

    10 1 Отговор
    И кво се оказа че Германия управлява Сащ😅😁

    Коментиран от #6, #7

  • 4 Мислещ

    13 2 Отговор
    И тиквата е най-големият демократ, и тук няма никакви проблеми, нали? Американските тикви ("демократите"), разбира се, и те нищо нередно не са направили. Ако излезе видео как трепят хора по улиците, и това ще бъде заклеймено като фалшива новина.

    Гнус. Глобалната мафия съвсем загуби всякакви задръжки.
  • 5 Валентин

    14 2 Отговор
    Жалко е! Вместо да погледнат истината и я признаят, те залъгват болящия от рак, че е леко настинал!
  • 6 Мислещ

    2 5 Отговор

    До коментар #3 от "Цйггхй":

    По-скоро Китай управлява и 2-те. Пак градим комунизма, ама този път глобално. И дори стадото се кефи, щото...да не дойдат "комунистите" (Тук) или "фашистите" (Там).

    Коментиран от #9

  • 7 Karosel

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Цйггхй":

    До вчера говорехте, че САЩ управлява Германия! Кое е истината?

    Коментиран от #12

  • 8 Сандо

    12 0 Отговор
    Твърденията на тази известна с двойните си стандарти и безобразното си сервилничене пред силния и безпардонното отношение към слабите могат само да предизвикат отвращение /както и каква да е европейска организация/.Като за начало би трябвало да обяснят защо не са ги допуснали в 18 щата,а след това могат да продължат да лижат мокасините на Господаря.
  • 9 Комунизмът е

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Мислещ":

    ... много далеч. Първо трябва да минем през преходен период-социализъм!
  • 10 No Exit

    17 0 Отговор
    На демоНОкратите им трябва Лас Вегас и Тръмп е пътник. Байдън, който чете от ай си кю, ще го показват на публиката отвреме навреме, докато ТЕ плетат демоничните си паяжинаи около живота на хората.
  • 11 Inform

    4 9 Отговор
    Пишете глопусти, в САЩ традицията и организацията на изборите гарантират че изборите протичат по честен начин и няма фалшивициране, но това Тръмп се презастрахова като казва че изборните резултати са "фалшивицирани", обаче ще каже друго ако победи. Все пак данните от САЩ показват че Тръмп все още води в колебаещите щати с комфортна преднина с изключение на един щат където Байден води само с10 Хил гласа. Анализатори казват че Тръмп ще запази преднината си в повечето от тях, което ще му гарантира втори мандат.

    Коментиран от #13

  • 12 Stéphanie 🎲

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Karosel":

    И той не знае 😂 нагажда се според случая.На всяко гърне мирудия ,човек без лично мнение 😉
    Гръбначният мозък има две основни функции – проводна и рефлексна .........другият не му е нужен.
  • 13 Мислещ

    12 2 Отговор

    До коментар #11 от "Inform":

    Информирайте се малко такива като теб, преди да пишете глупости. Има масово хора на по над 100 години, които уж са гласували. В определени райони, немалко даже, има над 100% от имащите право на глас гласували. Да не говорим за "откритите" 100К+ бюлетини на 100% за комунягата-педофил. И още куп очевадни фалшификации.

    Но разбира се всички менте-демократи, слуги на сатанистите ще ни обясняват, че изборите по дефиниция са демократични и всеки, който оспорва това, е "диктатор" или фен на диктатор.

    Коментиран от #21

  • 14 Рико

    1 1 Отговор
    Имам критика към нашите американски приятели. Превърнали са изборите в шоу! И публиката иска ... шоуто да продължава. Изборите трябва да се вкарат в строги рамки, за да няма забавления,шеги и закачки.
  • 15 Пълна глупост

    15 1 Отговор
    Изборите били честни ли??!!! Хахахаха. Естествено, щом идва от устата на измамните демократи! Само Тръмп! Давай Тръмп!
  • 16 Иван

    7 1 Отговор
    Абе, най Дончо казва че може, тия ще ми казват че неможе.
    Аз вярвам на бай Дончо Тръмп
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Грух

    0 1 Отговор
    Започна ли гражданската война там вече ?
  • 19 Анонимен

    0 1 Отговор
    Не си ли чел статистиката, макар и преди години. На първо място са негрите, на второ мюсюлманире и на трето християните. Все едно в лумен да има избори, или разфрад, или кърджали и да чакаш гласове от християни българи. Негрите гласуват за байдън, и що мислиш, че пилицай, пожарникар от черните нищо че са с червени шапки, че не са си дали гласа за Байдън, от страх да не си загубят работата. Нима в бг не е същото. Много работещи псуват Бойко, а на работа друго. Пълно е с двулични крайни хора, пт комунисти и анти.. Всеки се бори за кокала. Тръмп бъди Мъж. Може и да.. Но ако не пибеди, излез с високо вдигната глава. Кво ще ги правиш тия милиарду. Прати ги на България. Поне хаирлия да са ти. Веждю ще ти дялне образа за надгробната плоча. Щ... Хората ми казват че съм не нормален човек. Кво се натискаш, ако загубиш.
  • 20 БПФ

    1 0 Отговор
    Разбира се, манипулации и фалшификации има само в Белорусь, нищо че никой от близо 800 международни наблюдатели не видя нищо такова !!!

    Жалки гниди от ЕС и ЕК !!! Залагате на грешния кон, защото измамите и фалшификациите ги видя целия свят, нито американския народ, нито Върховния съд (който е в ръцете на републиканците) ще допуснат изборния вот да бъде подменен, Тръмп ще остане в белия дом и няма да забрави безгръбначното ви изявление !!!
  • 21 Сульо

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Мислещ":

    Ми те "демократите" нямат собствено мнение, а говорят това, което господарите им наредят срещу скромно заплащане де...А много от "демократите" са луди и съвсем без пари говорят глупости.