Last news in Fakti

6 Януари, 2021 07:12 2 851 9

Приключи гласуването в Джорджия

  • сащ-
  • избори-
  • джорджия

Важен вот

Приключи гласуването в Джорджия - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Гласуването на изборите в американския щат Джорджия приключи, съобщи FOX News.

Изборите са за сенатори. Те ще решат коя партия ще има мнозинство в Сената.

Разпределят се две сенаторски места. Републиканците имат нужда от едно място.

Това ще им осигури мнозинството. Демократите търсят две победи.

Тогава местата ще бъдат разпределени по равно. В такъв вариант вицепрезидентът ще има решаващ глас.

Започна броенето на гласовете.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 3,14К

    9 7 Отговор
    В 6.10ч републиканците водеха с почти 3% разлика. За половин час стана обръщалката и резултатите замръзнала на 97% обработени бюлетини. Пак ще изработят Тръмп.
  • 2 туйонуй

    12 23 Отговор
    Русофилистиците - пак ли ще мрънкате, че гласовете се менят? Не се ли научихте, че Atlanta, De Kalb докладват гласовете по-късно защото са по-големи? И това стана и през ноември и преди. И това в щата с пълна доминация на републиканци досега, т.е. те са си избрали изоброния закон и как се рапортува. Сега разбрахте ли, че ако е имало измами в Джорджия, то измамника е клоуна? Като сте прости, защо си мислите, че другите са като вас? Хайде, започвайте със Сорос, че поне песента е отработена.

    Коментиран от #4, #8

  • 3 Тери

    10 10 Отговор
    Няма никакво значение и никой никого няма да прецака! Дали републиканци или демократи все тая политиката на Америка няма съществено да се промени! Какво толкова го коментирате? Америка си е Америка и винаги върви напред!

    Коментиран от #6

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 абе ти?

    0 0 Отговор
    А прости не е ли обидна дума ?
  • 6 Да ама в кои нюанс ше върви напреде

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Тери":

    Що и бегето върви напреде ама към изчезване😂😂😂
  • 7 Ляв плюс

    13 4 Отговор
    И как бе джанъм, невръстни глобалистици, се печели президентски вот без измами в Джорджия, след като демократите там не са имали поне едно сенаторско място за последните 20 години? Ех, атлантически демагози и лицемери - светът добре знае какви ги вършите и на каква "мерзост" сте способни...
  • 8 абе льольо

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "туйонуй":

    кой ти каза, че демократите са русофоби бе? Или в кухарката ти се е отпечатала опорката, че видиш ли Тръмп бил човек на Путин? Въобще ти кой си и от къде на къде взимаш страна в изборите на държава, да посетиш която ти требва виза? Я марш на село агнетата дет вика Бою, че се арчи агнешкото в Европата!

    Коментиран от #9

  • 9 туйонуй

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "абе льольо":

    Никой не ми е казал. Но всички поддръжници на Тръмп тук във форума сега пишат по пряка линия Москва. Ако това не си го разбрал още това си е част от диагнозата. Ако не беше ясно да обясня по-просто?