22 Януари, 2021 09:42 2 236 16

Предложиха отнемане на разрешителното на Руди Джулиани

  • руди джулиани-
  • разрешително-
  • адвокат

Адвокатска декларация

Предложиха отнемане на разрешителното на Руди Джулиани - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Група адвокати призоваха разрешителното на Руди Джулиани да бъде отнето, съобщи Ню Йорк Таймс.

Адвокатът на Доналд Тръмп води повечето искове, оспорващи изборите. Преди той беше и кмет на Ню Йорк.

Адвокатите твърдят, че той е изрекъл редица неверни твърдения. Молбата е подписана от над четиридесет адвоката.

Те обявиха, че не представят определена група. Предстои разглеждане от Комисията по адвокатски жалби.

Тя има право да отнема адвокатски разрешителни. Джулиани защитаваше идеята за нередности по време на изборите, но не предостави реални доказателства.

Твърди се, че той се е оттеглил от екипа на Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Борат

    4 1 Отговор
    Така става като даваш на БГ стервите да ти вдигат панталоните.
  • 2 Диверсант

    28 1 Отговор
    Свобода, демокрация и глобализъм в действие. В Италия лекарите които от 2016 година насам си позволят да кажат нещо срещу ваксини биват лишавани от лекарски права.
  • 3 ТаУмВзе

    21 4 Отговор
    Краварите ще си спретнат Нощ на дългите ножове, но да видим кога.
  • 4 Аз40🏴‍☠️

    17 2 Отговор
    Дозеф Байден стана Ким Чен Ун. Щели да отнемат хляба на човека, защото не им отърва да ги съди. Дори на най-големия либерал тука му пада ченето.
  • 5 стоян георгиев

    4 22 Отговор
    абсолютно правилно решение на адвокатите в сащ.евалата,така трябва да е и у нас,не да излиза марковски и да обяснява кое е морално или не докато лъже умишлено в съда!другарите у нас обаче няма как да ги разберат тия неща,то затова е и кочина в нашия съд.лесно се ловят баламурници дето искат да те съди съд като този в русия!резултаттите са видни.безхаберие ,корупция некомпетентност и пълна липса на справедливост.та другари я даите малко акъл на американците ,хахахахаха!

    Коментиран от #7, #9, #10

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Трол

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "стоян георгиев":

    Десо, пак ли "квалитетно" се изказваш, че и по правни въпроси! Пак ли примери с Рашън даваш (някой варяг ще да ти е бръкнал в Д-то)? Ай, като поучиш малко право и придобиеш юридическа правоспособност (след висшето, се кара основен и професионален стаж и се полага изпит), нека тогава да ми се правиш на отворен куфар пред митница! Сега наблягай на бг. мама с готварските рецепти, не се пъни, че с това Д голяма беля ще направиш!

    Коментиран от #12

  • 10 233

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "стоян георгиев":

    Когато Хан Крум приема в България писани закони в САЩ най -вероятно индианците са яли сурова риба на брега на Потомак!

    Коментиран от #13

  • 11 JEWMERICAN HORROR STORY. THE T.VIRUS

    1 2 Отговор
    ТЕРЩ така трябва да се казва вече сша ТЕРЩ е Тръмпизирани евангелистки революционерски ,,щати,, деморализация пошлост разврат тъпотия и идотиотия в вредните отвратителни ,,щати,, Великият социалдемократ патриот Тръмп ги нагласи тия там в обора.
  • 12 стоян георгиев

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "Трол":

    както и друг път съм ти казвал другарю ляв,много искам да ти отговоря ,но уви не съм психиатър !паралелните реалности се наричат шизофрения и има задоволително лечение,но пак казвам не съм психиатър и немога да ти помогна!
  • 13 стоян георгиев

    0 3 Отговор

    До коментар #10 от "233":

    хан крум другар е бил и доста преди путин ама тва не го сwъобразяваш нали?та да те питам нормално ли е един адвокат да лъже по време на съдебен процес?трябва ли да се наказват подобни адвокати?

    Коментиран от #14

  • 14 Хи их хи

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "стоян георгиев":

    Публикувано във факти.бг: нормално ли е един адвокат да лъже по време на съдебен процес? Ами общо взето това им е работата Стояне!

    Коментиран от #15

  • 15 стоян георгиев

    1 2 Отговор

    До коментар #14 от "Хи их хи":

    не е така дрогарю,работата им е да защитават подопечния си без да лъжат!в случая джулиани подаде неверни данни пред 64 съдебни ссъстава и навсякъде те бяха отхвърлени като откровени лъжи.няма как въпросния да не е знаел че са лъж след толкова отхвърляния.още по-лошото е че джулиани се опитваше да използва юридическите си познания за да заобиколи закона,което в сащ определено се следи от етична комисия и сега ще го раследват и лично ще го призоват да обясни мотивите с които е деиствал така.
  • 16 Gen Gurko

    4 0 Отговор
    Мръсниците на "най-демократичната" държава в света. Тези са по-отмъстителни и по-гадни от мафията с която се справи ти като кмет Руди. Позор.