Last news in Fakti

2 Февруари, 2021 21:41 1 837 8

Очаква се Байдън да оптимизира процеса по натурализация на 9 милиона мигранти

  • джо байдън-
  • сащ-
  • мигранти

Демократът също така ще нареди преразглеждане на всички законови препятствия пред имиграцията и интеграцията, въведени от Тръмп

Очаква се Байдън да оптимизира процеса по натурализация на 9 милиона мигранти - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Очаква се американският президент Джо Байдън да предприеме действия по оптимизиране на процеса по натурализация на 9 милиона мигранти. Това са съобщили висши служители в американската администрация.

Ходът е част от стъпките, целящи обръщане на посоката след управлението на предшественика на Байдън - републиканецът Доналд Тръмп.

Очаква се президентът демократ да подпише няколко изпълнителни заповеди, с които ще се предприеме завръщане към по-приобщаваща политика, предаде Франс прес.

Байдън също така ще нареди преразглеждане на всички законови препятствия пред имиграцията и интеграцията, въведени от Тръмп.

Както обеща по време на предизборната си кампания, Байдън ще подпише заповед, с която ще бъде съставена работна група, която да събере мигрантски семейства, разделени заради политиката на Тръмп за „нулева толерантност“ от 2018 г.

Тя позволяваше депортацията на възрастни, влезли в Съединените щати нелегално, докато децата им биваха поставяни под федерална опека.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брадвата

    7 0 Отговор
    Избирателни права може би? Ще получат ли? Борбата за власт е чутовна там
  • 2 Последния Софиянец

    3 1 Отговор
    Поздрави от Орлов мост!
  • 3 Скъпи Бай

    4 4 Отговор
    Байдън, кога ще стигнеш до нас намираме се в европа, българия(Bulgaria)
  • 4 Азззззззззз

    9 1 Отговор
    Хората ще бягат от САЩ. Какви мигранти ще приема тоя.
  • 5 абг

    9 0 Отговор
    Трябва да натурализира, че иначе след 4 години пак, ще трябва да гласуват умрелите преди 100 години.
  • 6 барчо

    10 0 Отговор
    Усещам как се надига радост и щастие в камиларските души..... Ще станат чистокръвни американци с американски паспорти. Време е и нашите братя от махлите да се насочат натам и да се натурализират. Без тях ще останем има нема 2 милиона.
  • 7 Смешно

    5 0 Отговор
    Нека се напълнят със всякакви изроди после се чудят защо стават масови убийства изнасилвания и други извращения
  • 8 raiko

    4 1 Отговор
    Бай-пън продължава да твори глупости. Спуска му се нещо от Килари и Обума и нашия подпосва. Даже не знае и какво подписва ако сте гледали в клипа в който казва - "не знам това точно какво е!" Ако не знаете едно от първите му подписчета в първия ден беше за навлизането на на няколко десетки хиляди войници отново в Сирия. Ама това нема да го чуете по CNN i MSNBC.