Last news in Fakti

18 Февруари, 2021 08:22 2 751 14

Доналд Тръмп се радва на подкрепа

  • сащ-
  • медии-
  • доналд тръмп

Първи негови коментари през последните седмици

Доналд Тръмп се радва на подкрепа - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Доналд Тръмп направи няколко медийни изяви, съобщи FOX News.

Това са първи изявления на предходния държавен глава на САЩ. Той запази мълчание докато течеше процеса в Сената.

Тръмп определи социалната платформа Туитър като скучна. Припомня се, че от там забраниха на профила му да публикува ново съдържание.

Към момента той преговаря с някои платформи за зaвръщане. Възможно е и да създаде собствен сайт.

Тръмп не коментира, дали планира да се кандидатира отново за президент. Последни проучвания показват, че той е фаворит на републиканците.

Той призна, че се радва от голяма подкрепа.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 21 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 То е ясно

    72 10 Отговор
    Дони пак ще е президент.Сегашната администрация я чака чутовен провал.
  • 2 Йордан,дан,дан

    58 9 Отговор
    След година ще го търсим Тръмп "под дърво и камък".Сега следва нашествието на пазителите на демокрацията.
  • 3 Мазохиста

    7 46 Отговор
    болен човек, психо .......
  • 4 2121

    10 47 Отговор
    Най-посредственият президент е Тръмп. Тъп, крадец на пари и незаконно забогатял.Няма подкрепа в сащ , но има стъкмистика.Той беше поредното фиаско на пропадналите сащ.И новият президент е също едно голямо нищо.Единствено истински Президент беше Джон Кенеди.Разбира се убит от тъпите американци по заповед на Английското разузнаване от сър УИЛЯМ СТИВЪНСЪН.Има документи .Прочетете ги.Разбира се Израел още командва сащ.Сащ нямат вяра-20 престъпни секти;негри бели престъпници и убийци.И това соросоидчетата ,наричат страна .Това е сбирщина ,а не народ и страна.

    Коментиран от #6

  • 5 Аз40🏴‍☠️

    41 7 Отговор
    Най-великия президент на САЩ. Всички хора го обичат. След 4 г. ще се завърне и ще е огромен спектакъл.

    Коментиран от #7

  • 6 нашия

    23 3 Отговор

    До коментар #4 от "2121":

    а случайно да видя как го посрещат по улиците хората за даеня на президента/това е официаален празник/ -после говори за стъкмистика-а Джои дори по телевизиите не се показа
  • 7 нашия

    19 3 Отговор

    До коментар #5 от "Аз40🏴‍☠️":

    а след това и сина му.....изядоха дървото демонократите

    Коментиран от #9

  • 8 пловдив

    20 2 Отговор
    На едно място Тръмп го сравняват с Кенеди. И при двата случая ликвидацията и свалянето от власт идва от едно и също място за да не кажат едно и също нещо.
  • 9 ванга

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "нашия":

    по скоро дъщеря му .......
  • 10 кое е вярно

    20 1 Отговор
    Тръмп заяви преди години, че е против глобализацията и против "износа на демокрация". Каза, че е за свободното развитие на всички нации. И спази обещанията си.
    От десетилетия е единственият американски президент, който не направи нова война. Икономиката но САЩ беше във възход.
  • 11 КироП

    17 2 Отговор
    Ами много ясно, че избирателите го харесват - преди пандемията всички го усетиха по джоба си - страната беше във възход невиждан от 60г с растящи доходи и рекордно ниска безработица. Медиите имат поръчка да мятат кал по него 24/7 и въпреки това все по-малко хрора им се връзват. Прощалната му реч от Белия дом беше гледана от 4 пъти повече хора отколкото встъпването на Джо Байдън (ужким най-популярния кандидат в историята на САЩ) при все, че последния беше викнал какви ли не шоузвезди да се лигавят на церемонията му.
  • 12 кисел

    3 7 Отговор
    Подкрепям написаното за крадеца и тъпотата на Тръмп Стъкмистиката беше в ход.Измислени бюлетини, гласуване по пощата -голяма манипулация.Соросоидчетата от Герб и подлогата Б. Борисов могат да опонират колкото си искат.Истинат е ,че пропадналите сащ ,ако ги има още ,означава че Израел още ще ги управлява до пълната им разруха.Вярно е ,че единственияг истински Президент на сащ беше Джон Кенеди.Убиха го престъпниците и убийци ,които се наричат американци.Заповедта е дадена от Английското разузнаване /и това проверих/ лично от сър Уилям Стивънсън.Всичко е документирано. Но тези от престъпните 20 секти искат да имат Президенти марионетки.Такъв беше Тръмп.Нямате аргументи в негова полза.Тъп, без езици и образование, получил пари чрез измами.Сегашният президент Байдънв е кукла на конци.Основната работа ще върши мелеза от женски род Камала Харис.Нищо чудно да стане президент вместо Байдън.Соросоидчета/харесах това нименование от друг /а пишеща/ истината за много пропадналата страна сащ боли,но всичко е точно и вярно.
  • 13 ХайлАдолф

    10 1 Отговор
    Казах го вече: Тръмп си остава единственото спасение от джендъртолерастиятаикомуноидния диктат на псевдодемоктческата партийка на презокеанския краварник . Това е пътя друг няма ..... Или ни чaкaкaчeрeнрacизъм.
  • 14 мнение

    1 5 Отговор
    С подобен психопат , дърдорко без образование ,спечелил пари по нечестен път Тръмп няма никакъв шанс за политическа кариера.Много му хареса да не върши нищо, да говори глупости, да се подиграва с малкото умни хора в тази пропаднала страна сащ.Той не е против негрите и белите негодници.Не го интересуват.Гледаше как да не плаща данъци/за което ще го осъдят/,непризнаваше избори ,които лично той/Тръмп /манипулира,той предизвика убийството на американци,противеше се на започналия импийчмънт.Много вреди нанесе на и без това загиващите сащ,без вяра,с 20 престъпни секти.Който има вяра/дали е католик или православен /знае че Тръмп ще бъде наказан свише,за разкола който внесе и в без това размирните вече сащ И да пишете минуси ,след като внимателно прочетох коментарите против Тръмп, се уверих в тяхната достоверност.А по минусите които слагате за истината ,казана за Тръмп разбрах ,че написаното и вярно.Подскоците на скараните с истината,доказват ,че критиката към Тръмп е вярна и точна.