2 Март, 2021 16:54 2 285 16

САЩ не искат нулиране на отношенията с Русия

  • сащ-
  • диалог-
  • русия

Страната е отворена за диалог

САЩ не искат нулиране на отношенията с Русия - 1
Снимка; БГНЕС/EPA

САЩ не възнамеряват да търсят нулиране на отношенията с Русия. Това заяви представител на американската администрация, цитиран от РИА Новости.

Американският приоритет е да се установят предсказуеми и стабилни отношения. Разглеждат се различни варианти за диалог с Русия.

Американското правителство не иска нулиране на диалога. Новата администрация обаче ще действа различно от страната.

Смята се, че на руската страна трябва да се налага отговорност. Това може да става, когато тя прекрачи определени граници.

САЩ очакват партньорство от своите партньори по този въпрос. Важното е да се защитава международното право.

Има готовност за диалог.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дидо

    33 0 Отговор
    С империята на злото никога
  • 2 Волев Сиренов

    21 0 Отговор
    Стига веее Ламериканци, мноо силни ама нотдалеч. Я илатии пилинца при батииии.

    Коментиран от #3

  • 3 Иван Шишман -- 😒🇧🇬🇷🇺

    15 2 Отговор

    До коментар #2 от "Волев Сиренов":

    Аз ще гласувам за възраждане.

    Коментиран от #13

  • 4 Бесен Язовец

    4 41 Отговор
    Путин разбира само от една по-голяма тояга.

    Коментиран от #12, #14

  • 5 Софиянец

    3 28 Отговор
    САЩ ще нулират рассия, оправете си заглавието
  • 6 Двуличие тотално

    28 1 Отговор
    Думите и действията на мумията нямат нищо общо помежду си! Пример - опроверга ли някой фактите на Асандж? Имаше ли наказани за подслушването на Меркел? Или то е било демократично? А колкото до Нахални - то той на първо место е агент на чужда държава, и на второ - злупотребява със средства т.е. крим престъпник. Но това, според мумията, е демократично.
  • 7 ПЕНКО

    21 0 Отговор
    САЩ СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯ НА -"РУСКИТЕ КЛИМАТИЧНИ ВОЙСКИ " -КОИТО ЗАМРАЗИХА ТЕКСАС , А ЩЕ ЗАМРАЗЯТ И НЮ ОРЛИАНС -СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА !!!!!!!!!!!! ДА СИ РАЗЕДИНИШ НАРОДА И ДА СЕ БИЕШ НА ДВА ФРОНТА Е НЕРАЗУМНО - ДЖАНГЪЛИ НА ВЛАСТ В САЩ !!!
  • 8 Минало незабравимо

    25 0 Отговор
    Чичо Сам така и не разбра, че отмина времето, когато безнаказано разруши Либия, Ирак, Египет. Времената са други и сега това няма как да продължи. Иска им се, нооо
  • 9 Глупости

    26 0 Отговор
    Сащ са боклуци. Точка.
  • 10 Гост

    25 0 Отговор
    Нулуране на отношенията с Русия не искат от САЩ. Искат капитулация на Русия. А това няма как да се случи с диалог и чрез натиск от международните институции, които играят по американската свирка. От вътре разпадане на Русия за сега също не се вижда на хоризонта. Така че им остава само да се изказват по разните му там трибуни.
  • 11 Малии

    17 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    "Смята се, че на руската страна трябва да се налага отговорност. Това може да става, когато тя прекрачи определени граници."
    Какви са те ,че ще налагат отговорности?!Освен ,че се мислят мислят за жандармеристи сега го раздават и прокурори и съдии, а са най-обикновени отрепки!
  • 12 до миризлив язовец

    11 1 Отговор

    До коментар #4 от "Бесен Язовец":

    А ФАЩ от какво разбират, каква демокрация та правят износ на демокрация. Ако си минимум честен пред себе си няма да напишеш тези тъпи редове.
  • 13 Гошо

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Иван Шишман -- 😒🇧🇬🇷🇺":

    Аз също
  • 14 ПАК АЗ

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бесен Язовец":

    МИСЛЯ ЧЕ НЕ СИ ЯЗОВЕЦ/ ПО СКОРО ПОР. КАТО РЬСИШ ГЛУПОСТИ НАВСЯКЬДАКО СИ ПЛАТЕН ЗА ТОВА ГО РАЗБИРАМ АКО НЕ ИДИ СЕ ПРАГЛЕДАЙ ДОКАТО ОЩЕ ИМАШ ШАНС
  • 15 не може да бъде

    6 0 Отговор
    По казуса с отношенията с Русия има един много щекотлив въпрос -какво общо имат САЩ сега с международното право!?По принцип САЩ от доста години признават международното право само тогава когато съвпада с американското!А по-грубо казано американците погазват международното право както си искат,и на всичко отгоре с помощта на услужливи подлоги лепят най-ралични етикети на несъгласните с този произвол!?
  • 16 Бай Спиро

    4 0 Отговор
    Французите имат една много-хубава поговорка :
    Никога две без три !
    Този път непобедимият Титаник ще се сблъска с бяла мечка и ще потъне за винаги !!!