Last news in Fakti

19 Март, 2021 08:25 5 992 13

Детектив изготвил доклад за Меган Маркъл

  • детектив-
  • доклад-
  • меган маркъл

Той е бил нает от британска медия

Детектив изготвил доклад за Меган Маркъл - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американски частен детектив обяви, че е бил нает, за да намери информация за Меган Маркъл, съобщи Би Би Си.

Това е станало в ранните дни на нейната връзка с принц Хари. Детективът е трябвало да намери лична информация за нея.

Бил е нает от вестник Сън. Даниел Ханкс призна, че е получил незаконен достъп до подобна информация.

Става въпрос за номер на социална осигуровка и информация за бившия нейн съпруг. От Сън обявиха, че са поискали законно проучване.

Представен е докладът на детектива. В него има телефонен номер, социална осигуровка и информация за обкръжението на дукесата на Съсекс.

Говорител на Хари и Меган заявиха, че тези разкрития трябва да доведат до диалог за медийната действителност.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Отвратен

    16 0 Отговор
    О, я стига!
  • 2 Тракия

    28 0 Отговор
    Те тайните служби на англичоците отделно са бъркали много по навътре в личните данни на снахата .

    Този вестникарски детектив си пуска самореклама .
  • 3 пепи

    33 3 Отговор
    Много неприятна личност е тази женица, че и грозновата не само на визия ми ...
  • 4 Като Даяна и Скрипал.....

    14 3 Отговор
    Платени служби, платени медии.... Всичко лошо ще съчинят преди да я убият. Знаят как се правят тези работи , не им е за първи път.
  • 5 След

    26 2 Отговор
    като обвинява в расизъм и се прави на защитница на черните , защо не е с къдравата си коса , както на стари снимки и се старае да изглежда по - бяла ? Жалко за манипулирания от нея Хари.....
  • 6 Пурко

    21 1 Отговор
    Не стига че е цветнокожа ами и Втора употреба цедка! Верно Хари излезе най-големия балама и захлупеняк! Ама какво да очакваш като ги отглеждат в стерилна и не социална среда!
  • 7 Мария

    24 1 Отговор
    Жалко за Хари, че го е омагьосала тази...Той ще се осъзнае, но ще е късно.Ето как го окошарва бързо с още едно дете. Тя действа по план.
  • 8 За Двореца

    0 4 Отговор
    само гладки и удобни статии в стил ”Работническо дело”. Сега колкото повече Меган и Хари разкриват медийната несвобода, толкова повече ще бъдат оплювани, а темата измествана.
  • 9 1357

    3 1 Отговор
    Преди беше за престъпника Навални.Сега за негърката Мегън.Няма ли тема ,за нещо съществено?Престъпници ,леки жени от тротоара/както пише Богомил Райнов в "Нощни булеварди", негърката е добра "ганьоз"(печелбарка ).Хари много се подхлъзна.Нямаше ли една грозничка англичанка/негърката ,дори не е грозна,просто без черти ,напудрена ,за да е бяло лицето/.Дори с две деца ,Хари пак ще се оттърве,амаркъл може да последва съдбата на Даяна.Ми5 и Ми6 не се шегуват ,когата става дума за Английската Корона.Много показателно беше изказването на бащата на негъркаа-всдички истини бяха ,казани едно към едно.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ИНФЛУЕНЦА

    3 0 Отговор
    ХАРИ ХИТЛЕРА и МЕГАР СЪСЕЛА - хвала на безработните клепачи и изнудвачи на кралското семейство - ДА ЗА ПАРИ СТАВА ВЪПРОС!!!!
  • 12 бай Иван

    1 0 Отговор
    Ако искате хората да повярват във вашите добродетели, не се хвалете с тях.
  • 13 Бог ни дели само на мъже и жени!

    0 0 Отговор
    Добре де. Мегън си мълча и проговори чак когато нещата с преселването бяха завършени. Хари си казва,че от 20 годишен иска да се махне и ергенуваше по Америка и там срещна и Мегън.
    Така че ,Мегън не е виновна за нищо.
    Американките са по еманципирани от европейките и колко му е Мегън да бие дузпата на Хари.
    Абе ,обичат се тия двамата и това е!
    Проблема им е ,че са родом не от две различни села или два града, не от две държави.Те са родом от два континента , който са разделени с океан. Трудна ситуация - и за снаха да отидеш и заврян зет да станеш. Затова те просто емигрираха в Америка. Хари така приема нещата . А що се отнася за расизма- Мегън не е споменавала думата расизъм в интервюто. Тя съвсем по женски каза за цвета на кожата. После медиите ,па и Уйлям ,почнаха да гворят за расизъм.
    То какво да ви кажа? Чувала съм, че черия ген на кожата е по силен от бялия и може да се придава през поколение и т.н. Значи, като нищо дъщерята на Мегън и Хари може да се роди с тъмна кожа и да не е бяла като Арчи. Тогава какво ще говорят?! Ще почнат да пишат ,че Хари не е бащата и кръвен тест за бащинство ли ще трябва да прави ,та да им затвори устата на папараците.
    Не младите, а старите от кралското семейство трябва да си свият разходите и да помогнат на Хари финансово. Чарлс издържа втора жена , а невдига тела на сина си!!! Кралицата па работи ли работи -все едно ще умре от глад.
    Я да се пенсионират старите и да си свият знамената и разходите та да има п