Last news in Fakti

27 Март, 2021 16:15 3 550 8

Няма данни за пострадали българи в Кайро (СНИМКИ)

  • кайро-
  • египет-
  • сграда-
  • срутване-
  • българи

Рухналата сграда отне живота на 8 души

Няма данни за пострадали българи в Кайро (СНИМКИ) - 1
Снимки: ЕРА/БГНЕС

Няма информация за пострадали български граждани при рухването тази нощ на многоетажна сграда в град Кайро, Египет, съобщиха от МВнР. По информация на посолството ни в Кайро рухналата сграда е в квартала "Геср ал Суец", близо до международното летище, като към момента няма данни за пострадали или загинали чуждестранни граждани. В резултат на инцидента са загинали 8 души, а други 24 са ранени. На мястото продължава да тече спасителна операция.

Причините за инцидента се изясняват.

Няма данни за пострадали българи в Кайро (СНИМКИ)

Няма данни за пострадали българи в Кайро (СНИМКИ)

Няма данни за пострадали българи в Кайро (СНИМКИ)

Няма данни за пострадали българи в Кайро (СНИМКИ)

Няма данни за пострадали българи в Кайро (СНИМКИ)

Няма данни за пострадали българи в Кайро (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХУМОР САТИРА И ЗАБАВА

    0 6 Отговор
    СГРАДАТА РУХНАЛА АМА ТИЯ ФАРАОНИ СА С ЖЪЛТИ КАСКИ😬
  • 2 Тъмните сили

    12 0 Отговор
    Добре че няма земетресение в Дубай защото щяхме да питаме имали пострадали фолк певачки плеймейтки излежаващи се по някой дубайски плаж с някой дебел богат арабин засипани с татуировки силикон и фотошоп изгладнелите проститутки от България има много новини и статии по новините за тях защото журналята само с тях ни занимават
  • 3 3597

    13 0 Отговор
    Причината за рухването е тухлено трегерно строителство с липса на арматура. С тухли се строят един два етажа, по нагоре е престъпление.

    Коментиран от #5

  • 4 МДААА

    9 1 Отговор
    ТАКА Е КОГАТО НЯМА ПРОВЕРКИ КАТО ПРИ НАС ! НЯМА И КОЙ ДА ПИТА ПОСТОЯННО -- КАК Е МОМЧЕТА ? БАЧКАТЕ ЛИ , ЩОТО АЗ СИ ДРАПАМ МАКАРИТЕ !

    Коментиран от #6

  • 5 Знайко

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "3597":

    В София около Орлов мост има стари тухлени блокове без арматура със стени широки над 0,5 м. строени преди около сто години на по 4-5 етажа. И още не са рухнали, а си стоят. Преживели са доста силни земетресения в София. Рим е пълен с 1500-2000 годишни високи сгради без арматура. Както и Венеция и Флоренция с доста стари и високи сгради без арматура. Ами римските акведукти като Пон дю Гар, който е висок 48,8 м.. ,Аз обаче не одобрявам високото строителство. Смятам, че хората трябва да живеят в едно и дуетажни жилища. Арматурата също пада, помните ли 60 годишния мост от бетон и арматура, който се срути преди няколко години в Италия. И колко жертви имаше. У нас имаме подобни мостове на магистралите, дано когото паднат няма жертви.

    Коментиран от #7

  • 6 Знайко

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "МДААА":

    "ТАКА Е КОГАТО НЯМА ПРОВЕРКИ" Аз пък смятам, че в Египет има проверки, но има и голяма корупция, дори повече отколкото у нас. Помните ли взрива в Ливан през август 2020 г., който унищожи пристанището, склада им за зърно и половината град. Причината според местните хората са корумпираните политици.
  • 7 НЯМА НЯМА

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "Знайко":

    ДОКАТО БОРИСОВ ЧЕТВЪРТИ КРЕПИ ЗЕМЯТА НЯМА ЕДИН БЪЛГАРСКИ КИРПИЧ ДА ПАДНЕ😀
  • 8 7777

    0 0 Отговор
    На тези не им трябва война, оставете ги сами да се управляват демократично и ще се изтрепят за 20 г.