Last news in Fakti

3 Април, 2021 09:40 2 956 91

Байдън потвърди пред Зеленски подкрепата на САЩ за Украйна

  • сащ-
  • украйна-
  • володимир зеленски-
  • джо байдън-
  • крим

Русия заяви, че ще предприеме всички необходими допълнителни мерки за гарантиране на сигурността си, ако в съседните страни бъдат увеличени силите на НАТО или на територията на Украйна се появят американски войски

Байдън потвърди пред Зеленски подкрепата на САЩ за Украйна - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Американският президент Джо Байдън е потвърдил подкрепата на Съединените щати за Украйна в телефонен разговор с колегата си Володимир Зеленски, съобщиха от Белия дом, цитирани от Ройтерс.

"Президентът Байдън е потвърдил подкрепата на Съединените щати за суверенитета и териториалната цялост на Украйна на фона на продължаващата руска агресия в Донбас и Крим," се казва в изявлението.

По-рано днес Русия заяви, че ще предприеме всички необходими допълнителни мерки за гарантиране на сигурността си, ако в съседните страни бъдат увеличени силите на НАТО или на територията на Украйна се появят американски войски.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Jale Jale

    16 85 Отговор
    Време е да свалим Путлер от властта !

    Коментиран от #3, #9, #10, #27, #33, #87

  • 2 деменция

    80 4 Отговор
    Немате ли си вече индианци да ги тормозите , та се ръгнали по Света да търсите ?

    Коментиран от #30, #61

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 dfер

    55 3 Отговор
    Укръйййна ще бъде самозакрита следваща сляпо заветите на сащката !
  • 5 🍒 🍒🍒 🍒🍒 🍒

    33 6 Отговор
    само лаят, не апат

    Коментиран от #16

  • 6 Сандо

    82 3 Отговор
    Ще ги въоръжат,после ще ги накарат да почнат война с Русия и накрая ще ги изоставят - толкова познат сценарий.И най-вече ще им приберат парите.
  • 7 Киро Брейка

    65 4 Отговор
    Това не значи абсолютно нищо. Те и за Крим си обявяват подкрепата всяка седмица. Празни приказки и 7 години санкции не доведоха до нищо. Остава вариант 2: военна офанзива, но това не ти е Ирак или Либия. За това ще си лаят като безпомощни псета и ще си обявяват подкрепа след подкрепа. Русия им и ни показа и доказа колко са смешни.
  • 8 то убаво ама

    51 4 Отговор
    Докато дойдат янките, солдатите вече ще са преминали през Украйна
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Време е

    45 2 Отговор

    До коментар #1 от "Jale Jale":

    Да се прибереш на 4ти километър. Отпуската ти свърши.
  • 11 сигурно

    51 3 Отговор
    Май идва времето когато янките ще спят в землянки ,ще ядат консерви и сменят памперси !
  • 12 въпросче

    63 3 Отговор
    Защо бай Издън се бута,където не трябва?А? Къде е Северна Америка,къде е Украина? Какво прави дъртият тъпанар? Война ли иска да предизвика?
  • 13 гост

    53 3 Отговор
    ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗКАЧИ ПО СТЪЛБИТЕ БЕЗ ДА ПАДНЕ ЩЕ ПОДКРЕПЯ УКРАЙНА.
  • 14 Иван Грозни

    51 2 Отговор
    Постоянно се ослушват къде могат да започнат военни действия. Объркали са посоката. Украйна не е Виетнам.

    Коментиран от #22, #59

  • 15 ФАЩ - империята

    44 2 Отговор
    на злото.
    Тези не спряха да ровят в чужди държави!
  • 16 Да бе

    10 3 Отговор

    До коментар #5 от "🍒 🍒🍒 🍒🍒 🍒":

    От сумати време се чепкат. Да се сбиват и да приключва вече тази дразга! Всеки в хралупата си след това!
  • 17 Шляхтиц

    42 3 Отговор
    По-добре осигури безопасността на Белия Дом и Пентагона, а за Украйна не бери грижа. За нея има кой да се огрижи. И без друго цяла Украйна и половин Източна Полша са БИВШИ РУСКИ ГУБЕРНИИ .........

    Коментиран от #37

  • 18 Софиянец

    7 37 Отговор
    Войната започна, да им е честито на азиатците и полуръста.
  • 19 ФАЩ - империята

    32 3 Отговор
    на злото!

    Управляващата недемократична партия бяга от вътрешните проблеми и от проблема с фалшифицирането на изборите срещу Тръмп.
  • 20 Дудю

    33 3 Отговор
    Бързо забравиха къв го йедоха в Дебарцево, нищо ще летят букове пак
  • 21 Бат Мишо

    37 4 Отговор
    Започва се - началото на края Украйна и САЩ събраха смесолст да нападат Русия и да убиват руснаци - сега остава само момента когато ще повлекът съюзниците си и Турция да се види в кой лагер ще е - Сърбия е ясна И СМЕ ГОТоВИ НА ПАНГАРА набутани от засраннци евроатлантици в ПОРЕДНИЯ НЕКАСАЕШ НИ КОНФЛИКТ , защищанащи ни съюзници НЕЗНАЙНО ОТ КВО И НАМИРАЩИ СЕ НАДАЛЕЧЕ , в война от която БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ИЗВЛЕЧЕ НИКАКВИ ПОЛЗИ дрещу световната суперсила Русия печелила вече 2 световни войни и НАПЪНО ПОДГОТВЕНА ДА СПЕЧЕЛИ 3 тата със целия си черноморски флот на границата ни и множество стратегически НЕЗАЩИТЕНИ ЦЕЛИ започвайки с АЕЦ и пристанища Варна Бургас -НЯМАЩИ АБСОЛЮТНО НИКАКВА ПВО ЗАЩИТА срещу ЧУДОВИЩНАТА нападателна способност на Черноморския флот на федерацията -един гол г.с ....

    Коментиран от #26

  • 22 4745

    21 5 Отговор

    До коментар #14 от "Иван Грозни":

    E! За Виетнам се знае, кой спечели, кой загуби!:) Много момчета от САЩ си отидоха там! Ако, става въпрос за Украйна ...! Става страшно! Това ще е апокалипсиса! Рано, или късно ще дойде! Бледият ездач си оседлава коня!
  • 23 Бай Байдън

    32 5 Отговор
    Хей, драскачите по форумите, събирайте се да скалъпите една рота и тичайте за да защитавате Украйна, че скоро няма да я има. Аз за какво ви плащам? Нали сте преданни натовци.
  • 24 СВД

    30 4 Отговор
    И Наакашвили така повярва, и сетне си гризеше вратовръзката!

    Коментиран от #40

  • 25 Украйна

    24 6 Отговор
    А НАШИТЕ ТЪПАНАРИ МАХНАХА ВИЗИТИТЕ НА ХОХЛИТЕ И СЕГА АКО СТАНЕ ВОЙНА ЩЕ СЕ ЮРНАТ ТУКА В БЪЛГАРИЯ. ТЕ И СЕГА ИДВАТ ТУКА НА ТАЛАЗИ И ПРЕНАСЯТ ВИРУСИ.

    Коментиран от #28, #51

  • 26 Бат Мишо

    28 5 Отговор

    До коментар #21 от "Бат Мишо":

    Като напълно компетентен военен ни уведомявам ЧЕ ЦЯЛОТО ЧЕРНОМОРИЕ НЕ РАЗПОЛАГА С ПВО и няма никакви отбранителни валове или съоръжения срещу десанти и нищо което да протовипостави на Черноморския флот където САМО ФЛАГМАНА префвърля по огнева мощ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ НА БАЛКАНСКИЯ П-В включително Турция и ЦЯЛАТА НИ ТЕРИТОРИЯ се прострелва ОТКРАЙ ДОКРАЙ от Севастопол - най голямата ВМС база на федерацията -наблъскана ДО ТАВАНА С БОЕПРИПАСИ всички от които имат в обпвата си Варна и Добрич - който се намира дори в обхвата на СЗО Буратино мощността на 1 залп на която е сравнима с ядрен удар

    Коментиран от #29, #47, #50, #86

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 4745

    20 3 Отговор

    До коментар #25 от "Украйна":

    Особено опасни са украйнките!:) За нула време ще ни сменят гените!:) Не ми се вярва българин да откаже на украйнка, а пък те горките са загорели, като тиганче за олио!:)
  • 29 Бат Мишо

    33 4 Отговор

    До коментар #26 от "Бат Мишо":

    НАПЪЛНО КОМПЕТЕНТНОТО МИ МНЕНИЕ е че 10 мин след началото на конфликта Черноморския Флот и Севастопол НАПРАВО ЩЕ Ни иЗКЪРТЯТ без да кажем дори мяу и преди съюзниците ни да си загасили фаса - Варна Бургас Атия Добрич Силистра АЕЦ ,язовирни стени - яз Камчия , самолетни писти ,електроцентрали ЩЕ ПРИЛИЧАТ НА КАРТОФЕНИ НИВИ покрити с наши трупове ,загробени от поредното ни продажно корумпирано правителство набутало ни в поредна нац катастрофа САМО И САМО ЗА ДА Е НЯКоЛКО Дни ПоВЕЧЕ НА ВЛАСТ

    Коментиран от #64

  • 30 Мисисага

    9 13 Отговор

    До коментар #2 от "деменция":

    Индианците днес живеят по-добре от някои бели. Законите ги защитават и повечето, които са в резерватите работят за идеята и удоволствие. За животновъдството и други сектори дори наемат бели, за срам и позор За тях се грижат и то доста добре от Бюрото по индианските въпроси към Министерството на вътрешните работи на САЩ (United States Department of the Interior's Bureau of Indian Affairs). Бил в земите на навахо, там , където се събират Аризона, Ню Мексико, Юта и Колорадо. Нормални малки, тихи, американски градчета, но с преобладаващо по-мургаво население. Дори полицаите и шерифите са индианци. Идват много туристи и се ръсят яко за сувенири, част от които после се оказват китайски - дрийм кетчър dream catcher - ите на пример. И те нахитряха. Така, че това , което си чел за индианците в СОЩ и Канада отдавна е много различно. Нищо общо с нашите "индианци".

    Коментиран от #32, #84

  • 31 Жаба Кикерица

    18 6 Отговор
    Чичкото американец как ще подкрепи Украйна ? Като обяви война на Русия и я нападне ли ? Или само морално ?
  • 32 Бат Мишо

    17 5 Отговор

    До коментар #30 от "Мисисага":

    А Турция и СЪрбия ако влязат на страната на Русия което е повече от вероятно ДИРЕКТНО ПРИКЛЮЧВАМЕ тасим крушките и България приключва 1300 год си съществуване ,поделена за пореден път по комшийски
  • 33 Ъъъ

    12 3 Отговор

    До коментар #1 от "Jale Jale":

    Ти ли ще го сваляш бе, пос.ерко?😀
  • 34 big

    15 4 Отговор
    По някой път се чудя, доколко приказките и празните обещания вършат полезна работа. В случая, ако Украйна не прояви здрав разум и пренебрегне предупрежденията на Русия, на 100% няма да съществува повече! САЩ реално с нищо не могат да помогнат във военно отношение: американските войски в Европа са в ограничен състав, а прехвърляне войски от САЩ в Европа ще бъде свързано с огромни техни загуби. Вероятността НАТО в лицето на европейските държави да участва също е проблематично, т.е. Украйна не е член на НАТО и почти всички държави не биха се впуснали в тази авантюра. Така, че това са празни приказки за плашене, но явно не за Русия, тя си знае най-добре възможностите!
  • 35 САЩ......НАЙ МОГЪЩИТЕ

    6 13 Отговор
    АЙДЕ И УКРАЙНА В...НАТО...ЩО ВСИЧКИ БЕГАТ ОТ....РУСИЯТА....А ДРУГАРИ
  • 36 ттт

    13 4 Отговор
    Ще я подкрепи, колкото подкрепи Навални. Блокира несъществуващи сметки на руснаци (Путин забрани държавните служители да имат сметки в чужди банки), а руският бай Ставри си е съвсем истински.

    Коментиран от #39, #41

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 САЩ......НАЙ МОГЪЩИТЕ

    4 11 Отговор
    ЩО ПОЧТИ ВСИЧКИ БИВШИ СЪВЕТСКИ ПОДОПЕЧНИ ВЛЯЗОХА В НАТО.......А ДРУГАРИ...

    Коментиран от #68

  • 39 САЩ......НАЙ МОГЪЩИТЕ

    4 9 Отговор

    До коментар #36 от "ттт":

    КАКТО САЩ ПОДКРЕПИХА БИВШИТЕ СОЦ СТРАНИ ДА ВЛЯЗАТ В НАТО И ЕС...А РУСИЯТА САМО ГЛЕДАШЕ....

    Коментиран от #44

  • 40 Гошо

    6 2 Отговор

    До коментар #24 от "СВД":

    То и оня арменеца беше почнал да вярва
  • 41 САЩ......НАЙ МОГЪЩИТЕ

    3 8 Отговор

    До коментар #36 от "ттт":

    ЩО БИВШИТЕ СОЦ СТРАНИ СЕГА СА В...НАТО
  • 42 РУСИЯТА....ШПИОНИРА НИ ПО....БРАТСКИ

    4 10 Отговор
    И СЕГА НИ ШПИОНИРАТ ЩОТО СМЕ ЧЛЕНОВЕ НА НАТО....КАК ВЕЛИКАТА РУСИЯ ДОПУСНА ТОВА....А ДРУГАРИ...
  • 43 САЩ......НАЙ МОГЪЩИТЕ

    4 9 Отговор
    ДРУГАРИ КЪДЕ СЕ ИЗГУБИХТЕ.......

    Коментиран от #54

  • 44 ттт

    9 6 Отговор

    До коментар #39 от "САЩ......НАЙ МОГЪЩИТЕ":

    Щом са такова желание, не е Русия тази, която ще ги спре. Питай гърците, НАТО колко ги пази от Турция. Добре, че Гърция е въоръжена до зъби, включително с руско оръжие.

    Коментиран от #48, #85

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 един от многото

    12 4 Отговор
    Само питам , ще трябва ли държавите от НАТО да подкрепят САЩ в един конфликт , предизвикан от тях за държава която не е член на НАТО?

    Коментиран от #49

  • 47 овчеубиец

    3 7 Отговор

    До коментар #26 от "Бат Мишо":

    Като напълно "компетентен" ефрейтор, трябва да знаеш, че един конфликт не започва внезапно. Дълго време преди активните военни действия започва подготовка. За това си има различни видове разузнаване. Именно тогава се взимат различни мерки, включително фортификационни. Не напразно по времето на Варшавския договор евентуалната съветската танкова лавина беше респектиранаа с едни устройства наречени ЯМФ. Общо взето се мъчиш "компетентно" да пишеш глупости.
  • 48 НАТО НИ БРАНИ...ЕС НИ ХРАНИ

    3 8 Отговор

    До коментар #44 от "ттт":

    НЕКА ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ СИ ИГРАЯТ ВИРТУАЛНИ ИГРИ.....ПОНЕ ДОСЕГА НЕ ЗНАМ ДА ИМА УБИТИ .....ПРОСТИ НЕ СМЕЯТ...ЩОТО ЩЕ ИМ ...ДЪРПА УШИТЕ....ГОЛЕМИЯТ БРАТ...

    Коментиран от #60, #66

  • 49 НАТО НИ БРАНИ...ЕС НИ ХРАНИ

    2 9 Отговор

    До коментар #46 от "един от многото":

    ИЛИ ЛИ С НАТО...ИЛИ НЕ......СРЕДЕН ПЪТ НЯМА....
  • 50 НАТО НИ БРАНИ...ЕС НИ ХРАНИ

    3 9 Отговор

    До коментар #26 от "Бат Мишо":

    ТО И СЕВАСТОПОЛ Е В ОБХВАТА НА МНОГО НАТОВСКИ РАКЕТИ....
  • 51 Историк

    5 1 Отговор

    До коментар #25 от "Украйна":

    С украинците и руснаците се каращисваме от векове!:) Смесените бракове чет нямат!:) Интересното е че жените им ни предпочитат,а техните мъже не си падат особено по нашите!:) Това не го разбирам!:) Нашите не са по-грозни,или по-глупави!:)
  • 52 Жони деп

    10 2 Отговор
    ЕДНО Е ДА ИСКАШ,ДРУГО Е ДА ОБЕЩАВАШ ПЪК ТРЕТО И ЧЕТВЪРТО Е ДА ГО НАПРАВИШ.ТОЯ НЕЩАСТНИК ЗА РЪЧИЧКА ГО ВОДЯТ КАТО ГО ПУСНАТ ПАДА ЯЯЯ У ЛЕВО ПОДКРЕПИТЕЛ

    Коментиран от #58

  • 53 СИНЧЕТО

    13 4 Отговор
    СИНЧЕТО НА БИДОНА БАЯ ПАРИ ИЗМЪКНА ОТ УКРАЙНА .

    Коментиран от #62

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 пенсионер

    12 2 Отговор
    украинския смешник вече е купен и може да обещае всичко на американците,продажниците си ги имаме и у нас, но какво ще каже народа. украинците не са забравили и знаят кои са, от къде са тръгнали и какво са претърпелии, кой им е помогнал най- много, така че май някой си прави сметка "без кръчмар"

    Коментиран от #57

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 САЩ......НАЙ МОГЪЩИТЕ

    4 10 Отговор

    До коментар #52 от "Жони деп":

    ТАКА ВИКАХА И ЗА СТАРИЯТ РЕЙГЪН.......АМА РАЗБИ СССР И СОЦА....БЕЗ НИТО ЕДИН ИЗСТРЕЛ.......

    Коментиран от #69

  • 59 Само питам

    8 3 Отговор

    До коментар #14 от "Иван Грозни":

    А какво за Виетнам?Голям го размахваха янките,но накрая големия те го изядоха.

    Коментиран от #72, #73

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 ke da

    5 7 Отговор

    До коментар #2 от "деменция":

    Няма , останаха само крепостните индианци и тяхното царче Джудже! Мачкаме заедно с Байдън прок/етията резултат от ВОСР ! До дупка!
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 a bee

    7 2 Отговор
    Кий продава ТУРБО-дъвки с
    картинки за фърчила за милиарди ?
  • 64 стоян

    2 6 Отговор

    До коментар #29 от "Бат Мишо":

    До 29 ком -другарю -фантазиите ти са като на малко дете -явно още не си пораснал и гледаш само руски филми с танкове
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Хахаха

    4 1 Отговор

    До коментар #38 от "САЩ......НАЙ МОГЪЩИТЕ":

    Понеже са глупави ако имаше не съчма а поне една гънка нямаше да задаваш този въпрос

    Коментиран от #71

  • 69 4455

    5 1 Отговор

    До коментар #58 от "САЩ......НАЙ МОГЪЩИТЕ":

    Има едно предаване по Нешънъл Джиографик - Теория на глупостта. Байдън е кандидат за предаването със своя номер "опит за подпалване на кълбо с диаметър 13 000 км". Ако не успее да подпали цялото кълбо, то поне ще подпали смърдящите си гащи много сериизно!

    Коментиран от #70

  • 70 САЩ......НАЙ МОГЪЩИТЕ

    2 4 Отговор

    До коментар #69 от "4455":

    КАКТО СССР СЕ ОПИТА ДА ПОДПАЛИ КЪЛБОТО С КОМУНИЗМА ЛИ....НЕЩО НЕ СЕ...ПОЛУЧИ
  • 71 САЩ......НАЙ МОГЪЩИТЕ

    3 4 Отговор

    До коментар #68 от "Хахаха":

    ЩОМ ТИ КАЗВАШ.....ГЛУПАВИТЕ СА В НАТО И ЕС....А УМНИТЕ...НАПИРАТ ПАК ЗА НАТО И ЕС.....И НИКОИ НЕ ИСКА С РУСИЯТА...ЩО ЛИ
  • 72 САЩ......НАЙ МОГЪЩИТЕ

    3 3 Отговор

    До коментар #59 от "Само питам":

    САЩ ГИ ИМА...А СССР И СОЦА КЪДЕ ГИ....ДРУГАРИ
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 А сега

    5 1 Отговор
    Няма да се сбият с Н;АТО , но с украинците .. не знам...те май ще бъдат наказани.Ама и ние , добре се подредихме с това Н;А;То...какво ще правим , ако кажат на нашите военни ...тръгвайте срещу Русия, за да защитавате джендър идеологията на Ф.А. щ . ? Едно време цар Борис плати с живота си , за да не изпрати българи срещу руснаци , а сега ?

    Коментиран от #76, #77

  • 76 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    5 1 Отговор

    До коментар #75 от "А сега":

    Няма страшно. Ще падне голям смях в руския щаб, като видят стари хвърчила от времето на СССР опитващи се да издрапат от нас до тях и най-много да ги бракуват и да ни благодарят за суровината 😃
  • 77 САЩ......НАЙ МОГЪЩИТЕ

    4 4 Отговор

    До коментар #75 от "А сега":

    СЕГА ВОЙНИТЕ СЕ ВОДЯТ С КОМПЮТРИ И ДРОНОВЕ ,НЕ С ТАНКОВЕ И...САМОЛЕТИ......НЕ НИ МИСЛИ.....

    Коментиран от #78

  • 78 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    5 1 Отговор

    До коментар #77 от "САЩ......НАЙ МОГЪЩИТЕ":

    Играеш много компютърни игри

    Коментиран от #80

  • 79 Нане

    4 2 Отговор
    тия продължават ръгат чушки у бобъ! Опитно поле след Майдана и ще стане от играчка плачка кат Хитлер

    Коментиран от #81

  • 80 САЩ......НАЙ МОГЪЩИТЕ

    4 2 Отговор

    До коментар #78 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    АМИ НАТАМ ВЪРВИ СВЕТА....БЕЗ КОМПЮТЪР И АНГЛИЙСКИ СИ ЗА ...НИКЪДЕ

    Коментиран от #82

  • 81 НАТО НИ БРАНИ...ЕС НИ ХРАНИ

    4 3 Отговор

    До коментар #79 от "Нане":

    ХИТЛЕР НЕ МОЖА, АМА РЕЙГЪН ГИ ...РАЗБИ....БЕЗ НИТО ЕДИН ИЗСТРЕЛ........ТОЛКОВА ИМ ТРЯБВА
  • 82 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    4 2 Отговор

    До коментар #80 от "САЩ......НАЙ МОГЪЩИТЕ":

    Ти да не мислиш, че ако стане една война и те мобилизират, ще ти дадат един лаптоп и да насочваш дроновете с мишката ❓
  • 83 Мара

    2 2 Отговор
    Заради лични интереси този ще разпали война.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Запознат

    1 2 Отговор

    До коментар #44 от "ттт":

    Единствената причина Турция да не смачка Гърция не е нито НАТО нито гръцката армия, а как Турция ще изхранва гладните гърци по време на окупацията!
  • 86 Истината

    1 2 Отговор

    До коментар #26 от "Бат Мишо":

    Пич иди и нахрани прасето! Самите руснаци казват, че турския флот ги превъзхожда 5 кратно по огнева мощ!

    Коментиран от #89

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 От стенограмата

    1 1 Отговор
    Дорде синчето цоца подкрепа шъ има, па и само на думи иначе йок.
  • 89 Аре да Та Няма

    1 1 Отговор

    До коментар #86 от "Истината":

    Айде.. Пътя, чантата и за Ляб..
    И да не се обаждаш повече Неподготвен, и Не ни са прай на интересен!
    Кой, Кво Му бил казвал на Нашия..
    Разбираш ли Ва' Пич?
    И да не забрайш, да изрини'ш на Кравите, че са на господарите Ти- Не нашите ( не са углявай)
    Твойте ,Твойте Пич.
  • 90 Komunist

    1 1 Отговор
    америка е номер едно
  • 91 lola

    1 1 Отговор
    русофили никога не мислят