Last news in Fakti

4 Април, 2021 08:31 1 590 15

Полицията в САЩ смята, че атаката в петък пред Капитолия е "изолиран инцидент"

  • сащ-
  • капитолия-
  • вашингтон-
  • нападения

Нападателят беше прострелян от органите на реда и по-късно почина в болницата

Полицията в САЩ смята, че атаката в петък пред Капитолия е "изолиран инцидент" - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Разследващите по делото за нападение с нож в Капитолия смятат, че предполагаемият извършител е страдал от "заблуди, параноя и мисли за самоубийство" и че нападението е "изолиран инцидент", съобщи в събота Асошиейтед прес, позовавайки се на официален представител на САЩ.

Нападателят блъсна в петък с колата си двама полицаи от Капитолия, след което излезе от превозното средство и ги нападна с нож. Един от полицаите почина след нападението.

Нападателят беше прострелян от органите на реда и по-късно почина в болницата.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от многото

    22 1 Отговор
    Тя цялата им държава е един инцидент който плаче за изолиране!
  • 2 веселяк

    16 1 Отговор
    А как така, не е ли организирал Путин?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Тръмпу

    1 8 Отговор
    мойо момче е, тръмповак !
  • 5 Един Човек

    11 1 Отговор
    Така е истинската демокрация,живееш както ти кажат,НЕ свободно както си мислиш,че трябва да бъде изхождайки от термина...Това неминуемо обаче води до последствия ...личностни ,психически и емоционални разстройства!Ако НЯКЪДЕ по света се случва заради злоупотреба с наркотици,алкохол или лекарства,там това е просто ежедневие!!На ТеЯ не им трябва външна намеса ,те ще се саморазрушат,в момента който си отворят очите....и това абсолютно никой няма да е в състояние да спре !!
  • 6 барчо

    14 0 Отговор
    Байдън подкрепяше афроамериканците когато безчинстваха, но защо нападателя е афроамериканец се пита в задачката??? Дайте му снимката тук де, защо я криете? Защо не напишете тук, че той е член на организацията "Нация на исляма"??? Защо не напишете, че тази организация "Нация на исляма" проповядва идеята за превъзходството на черната раса над бялата??? Пишете, не крийте истината премълчавайки я!!! Значи вече не става въпрос за борба за равноправие, а за превъзходство!!!!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 барчо

    11 0 Отговор
    Четете бързо, че ми махат коментара, без да има обидни думи. Явно във Факти не приемат неизгодните Факти. Та. Полицията или който казва, че планирано и планомерно извършено действие е инцидент е меко казано ........ Няма как да си член на организация изповядваща превъзходството на черната раса над бялата, да седнеш в колата си, да я засилиш към президенството с белия президент, да изскочиш от колата и да убиеш бял полицай и раниш още бели полицаи с нож и да наречеш такова нещо инцидент!!! Макар да е болен и промит мозък е планирал всичко това. Инцидент е когато караш колата си на междуселски път и от някоя туфа изскочи сърна и ти се набие в колата. Тия американци съвсем за ограничени ни смятат. А може би афроамериканеца е решил просто да си пошегува??? И така е станал инцидента. Решил е да си направи шега и да уплаши полицаите, засилвайки се срещу бетонната преграда с мисълта да спре рязко преди да се разбие, но за нещастие спирачките отказали. Отишъл да се извини на белия полицай, но оня решил че е терорист, извадил пистолет, ама нали афроамериканеца е бивша звезда в американския футбол и го изпреварил с ножа. Та така станал инцидента. Е, верваме, верваме!!!
  • 10 Павел пенев

    10 1 Отговор
    Защо Русия и Китай не помогнат на атакуващите с оръжие и логистика, както казват западните травестити когато се месят във вътрешните работи на други страни. Конкретен пример- Украйна.
  • 11 Ланс Линк

    3 0 Отговор
    Атаката срещу СТЦ е изолиран случай това си е ежедневие
  • 12 GnG

    5 0 Отговор
    Русия за кой ли път, е СЛЯПА и не реагира в ЗАЩИТА на ПРАВАТА на ЧОВЕКА в Северно Американските Щати ! :)
  • 13 барчо

    7 0 Отговор
    Смятат, че е изолиран инцидент, но там все още седи охрана от армията въоръжени до зъби, наброяващи 20 000 бройки, бетонни прегради, ограничен достъп, проверки на фейс-съмнителни особи. Дали очакват още изолирани инциденти или пък масови такива???
  • 14 Gen Gurko

    1 0 Отговор
    ХА ха ха! По-жалки от тези вече наистина НЕМА никъде.
  • 15 путин

    1 0 Отговор
    заблуден човека мислил че е в гората и играел на стражари и апаши.