Last news in Fakti

23 Април, 2021 14:12 1 578 4

Американският посланик в Русия води разговори в САЩ

  • русия-
  • посланик-
  • сащ

Обсъждат се дипломатически действия

Американският посланик в Русия води разговори в САЩ - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американският посланик в Русия вече е в САЩ, съобщи Вашингтон Пост.

Предстои да проведе разговори за предстоящата американска дипломация. През вчерашния ден беше обявено, че Джон Съливан е отлетял от Русия.

Руски дипломати твърдят, че представител на тяхната страна е посъветвал дипломата да обсъди диалога с американската администрация. Коментар дойде и от говорителя на руското външно министерство Мария Захарова.

Тя се надява посланика да помогне за разработването на позиция, която ще помогне за развитието на двустранните отношения. Очаква се Съливан да проведе разговори с представители на Държавния департамент.

САЩ обявиха, че са готови за среща на върха. Руските представители разглеждат предложението.

Очакват се подробности за предстоящите разговори.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Деймос

    14 3 Отговор
    Тоя ТРИ пъти МУ казват , бягай в САЩ и не се връщай докато не кажем :)) Байдън помни ли че иска среща . Дължи едно обяснение за готвено УБИЙСТВО от САЩ на президента на Беларус !!
  • 2 САТЪРА НА ХАНА

    12 0 Отговор
    ПО ВИЕНСКАТА КОНВЕНЦИЯ НЕ МОЖЕШ ДА ИГОНИШ ПОСЛАНИК , НО МОЖЕШ ДА ГО ПОМОЛИШ ДА СИ ОТИДЕ ...... ИЛИ ДА СИ ГО ОТЗОВЕШ САМ ....
  • 3 az #Победа76

    7 1 Отговор
    Дипломатично му биха шута!
  • 4 Хахаха

    2 6 Отговор
    Фащ, краварите,Сорос бият негри и индианците давай трол, факти 👼убиеца Путин е велик 🤣 изостана много