Last news in Fakti

11 Май, 2021 16:41 4 101 15

Тежък развод! Бил Гейтс нае 97-годишен адвокат

  • бил гейтс-
  • развод-
  • мелинда гейтс-
  • чарли мънгър

Ветеранът от Втората световна война Чарли Мънгър е също така известен финансист и един от най-реномираните инвеститори в САЩ

Тежък развод! Бил Гейтс нае 97-годишен адвокат - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Бил Гейтс наел 97-годишен адвокат, за да придвижи развода му с Мелинда, писа вчера „Дейли мейл“. Почти столетникът Чарли Т. Мънгър е стар приятел на Гейтс, също милиардер, предаде news.lex.bg.

Изборът на Бил Гейтс не е така ексцентричен, както изглежда на пръв поглед. Ветеранът от Втората световна война Чарли Мънгър е известен финансист, един от най-реномираните инвеститори в САЩ. Той е партньор на Уорън Бъфет в Berkshire Hathaway, където са работили с Бил Гейтс.

Мънгър е известен с това, че губи всичко в развода с първата си жена, но после се съвзема и става милиардер.

Кара раздрънкан стар шевролет и когато го питат защо, той отвръща, че така отблъсква златотърсачките. Борбата всъщност е за 133 млрд долара.

В съдебния иск, подаден от 56-годишната Мелинда, като причина за развода е посочено, че бракът им е „непоправимо разрушен“, а двойката не живее заедно. Основателят на Майкрософт и съпругата му нямат предбрачно споразумение, затова се очаква тежък съдебен процес за поделяне на семейното богатство, възлизащо на 133 млрд долара.

В понеделник Гейтс обяви, че се развежда след 27-годишен брак.

Чарли Мънгър, който е дясната ръка на Уорън Бъфет и негов доверен бизнес партньор, заема поста вицепрезидент на Berkshire Hathaway от 1978 г.

Мънгър е известен с цветистите си коментари относно инвестициите, икономиката, политиката, живота и други теми.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 2024

    3 13 Отговор
    Джордж Сорос ПРЕЗИДЕНТ!
  • 2 Питанчо

    14 0 Отговор
    Ха- ха- ха...Дали ще завърши делото ,а...🤔🤭🤭

    Коментиран от #8

  • 3 Мангеров

    13 2 Отговор
    Сите Мангъровци напред!
  • 4 Комуниста

    15 0 Отговор
    Ленин са го клонирали скоро ще разплаче отново капиталистите!
  • 5 ВОДЕВИЛ

    18 1 Отговор
    Хвърлят прах в оачите на своите жертви.

    Ах горките Бил и Мелинда!

    Плачете за тах! Обичайте си убийците!
  • 6 Хъм ?

    29 2 Отговор
    Не спирам да се чудя дали в жена му все пак има някаква съвест и не го разкрва заради това което БилГей и Ковидарите причиниха на света и хората по него ???

    Коментиран от #12

  • 7 Меноп

    8 1 Отговор
    Билъ Геьй - бок на вакзините! Това жинъ на софтуарето е доктор смърт на съвремието!
  • 8 Реалност

    11 0 Отговор

    До коментар #2 от "Питанчо":

    Ако е в България, най вероятно няма да види края!
  • 9 Гешев

    7 0 Отговор
    Ако се разведем аз Росен Плевнелиев и Цветан Цветанов при кой ще отидат седемте апартамента
  • 10 XXX

    5 0 Отговор
    Този Чарли Мънгър да не е някой роднина на нашия Мангъров?
  • 11 Румен

    15 2 Отговор
    След развода съпругата ще каже кой плати на лабораторията в Ухан за коронавируса. Е тогава Бил ще види какво ще става с него
  • 12 Развод

    13 0 Отговор

    До коментар #6 от "Хъм ?":

    Аз също мисля дали Мелинда не е против начина, по който Бил Гейтс "помага"на човечеството. Разочарованието й, меко казано, изглежда е огромно.

    Коментиран от #15

  • 13 Нане

    2 1 Отговор
    кххххххх тия с памперси ходят
  • 14 Анонимен

    1 1 Отговор
    При соца са се развеждали, за да им даде Тато още един апартамент и така 2,3 и днес са общо 5. А на 66 под ръка, не пуща зейлю. Женички простички, дал бог. Ние май по прости. Хитри българи от село раждани или как беше граждани в село раждани. Та и горният случай, подобие ми се ще да е. Не бъдете наивници. 98 адвоката, а в българия нищо общо. Само по документи се водим Европейци, а сме си тукашните не излезли от селото. Безпаричие. Взеха ни парите и ходете и без работа 20 години. Карай да върви.
  • 15 Селянин

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "Развод":

    Може да е разбрала, че му контролират съзнанието, както това на Байдън и много други ключови пионки и не иска да живее с робот жената. Може пък да е решила последните години да си оте.бе на воля културистчета на тихоокеански частен остров, знаейки какво ни чака заради бившия ѝ.