Last news in Fakti

16 Май, 2021 08:03 4 678 1

Спряха всички полети до тази държава

  • израел-
  • палестина-
  • авиация-
  • полети-
  • спрени

Въздушната връзка с Израел е прекратена от съображения за сигурност

Спряха всички полети до тази държава - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Всички авиокомпании отмениха полетите си от и до Израел от съображения за сигурност заради продължаващия ракетен обстрел от Ивицата Газа.

Ракетните обстрели както от страна на палестинци, така и от страна на израелската армия продължават от 10 май. От тогава до 15 май от територията на крайморския анклав към израелските градове са изстреляни над 2300 ракети. ПВО на Израел чрез защитната система „Железен купол“, е успяла да прихване близо 1000 от тях.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kmiteva

    0 0 Отговор
    Тази трагедия в тази част на света няма да спре, докато Израел не остави палестинците да създадат тяхната държава, колкото да не им се иска. За толкова години не го разбраха. А може би рака им харесва...