Last news in Fakti

21 Май, 2021 17:14 1 279 2

Администрацията на Тръмп проучвала разговори на журналисти

  • сащ-
  • медии-
  • доналд тръмп

Това обявиха различни медии

Администрацията на Тръмп проучвала разговори на журналисти - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Администрацията на Доналд Тръмп е получила достъп до данни и телефонни разговори на журналисти на CNN. Това обявиха представители на медията.

Уведомления за това бяха изпратени преди две седмици. Такова е получила репортерката Барбара Стар.

Става въпрос за телефонни разговори от преди четири години. Данните са били поискани от министерството на правосъдието през миналата година.

CNN беше много критична към предходното правителство. Към момента не е ясно кой от администрацията е бил инициатор за искането на подобна информация.

Стар не е била обект на проучване. Получени са данни и на журналисти от други медии, занимавали се с отношенията на администрацията с руски представители.

Проучени са различни обаждания на репортери, както не е ясно какво е било тяхното съдържание.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 FEDERAL REPUBLICANS STATES ❌🔴

    3 0 Отговор
    Червено бели райета на червено бял райран квадратен звезден фон това е най правилното знаме на федеративни републикански щати.
  • 2 Майор Трамп

    3 0 Отговор
    Е на Пенсия и зам.шефче на ГазПромРазпил