Last news in Fakti

8 Юни, 2021 07:01 2 813 46

САЩ: Срещата с Путин не е "награда"

  • джо байдън-
  • владимир путин-
  • сащ-
  • русия-
  • среща-
  • награда

САЩ ще отговорят, ако "вредните" действия на Русия срещу Вашингтон продължат

САЩ: Срещата с Путин не е "награда" - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Планираната среща на американския президент Джо Байдън с руския президент Владимир Путин не е "награда" за Путин, а най-ефективният начин да се чуе директно от него какво има да каже, за да се разберат и урегулират различията между Вашингтон и Москва. Това заяви съветникът по националната сигурност в Белия дом Джейк Съливан, цитиран от Ройтерс.

Съливан заяви пред репортери на брифинг, че Байдън също така ще изтъкне важността на споделянето на бремето между страните от НАТО и нуждата съюзниците да дадат принос за ученията и операциите на алианса. Той добави, че САЩ ще отговорят, ако "вредните" действия на Русия срещу Вашингтон продължат.

Президентът на Съединените щати Джо Байдън е уверил украинския президент Володимир Зеленски, че ще се застъпи за суверенитета и териториалната цялост на Украйна на срещата си идната седмица в Женева с президента на Русия Владимир Путин. Това ще е първата среща между Байдън и Путин, откакто Байдън спечели президентските избори в Съединените щати срещу Доналд Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сигурно

    74 8 Отговор
    Бай Издън не знае на кой свят се намира, и на кой в ръцете се навита. Путин ще го смачка като хлебарка с думи само.

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ужас

    62 5 Отговор
    Много сте силни, ама в Сирия си подвихте опашките като дойдоха руснаците. На приказки сте много силни.

    Коментиран от #9, #25

  • 4 Абсолютно

    6 65 Отговор

    До коментар #1 от "сигурно":

    сигурно е че Путин си е намерил майстора и вече няма кой да го четка като клоуна Тръмп.

    Коментиран от #18, #31

  • 5 въпросче

    42 3 Отговор
    Каква среща с Путин,бе Бай Издън? Подготвил ли си се за нея?
  • 6 русия е джудже

    4 62 Отговор
    Няма как среща с градинарско джуджее,което е диктатор на държава джудже да се счита за успех.
  • 7 чипи кау

    46 4 Отговор
    Много евтина англосаксонска пропаганда по англосаксонските олигархични медии.

    Не президента на Руската Федерация Путин, а Бидон сащиански звъня на пожар и се молеше за среща с президента Путин.
  • 8 RUSA гладна няма Линдзи Вон

    26 3 Отговор
    Стоят си Путин и Байдън на женевското езеро и ловят риба и Байдън пита Путин защо нямаш пари а Путин го пита защо да имам па ри и Байдън казва ще правиш бизнес ще печелиш трилиони ще си богат и Путин пита и като имам трилиони какво ще правя и Байдън му казва ще ловиш риба и Путин му казва Еми аз сега какво правя американците казали на руснаците че направили химикалка за писане в космоса и под вода и руснаците им казали че те използват химически моливи

    Коментиран от #36

  • 9 Ххх

    3 66 Отговор

    До коментар #3 от "ужас":

    САЩ не са водили никога директна война в Сирия ,а прокси война,докато за руснаците това беше война на живот и смърт.САЩ ако водиха директна и сериозна война в Сирия там нямаше да останат нито руснаците ,нито башаровци нито нищою.Русмаците са мижитурки които освен ядрено оръжие нямат нищо друго с което могат да се сравняват със САЩ.Как очакваш русия да има шанс,като нямат нито нужната авиация,нито ВМФ нито сухопътната сила да застанат срещу единствената суперсила в света САЩ ?

    Коментиран от #15, #19, #21, #23, #34

  • 10 !!!!

    31 2 Отговор
    Дано Байдън не забрави за срещата:)))
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Дядо Коледа

    33 3 Отговор
    САЩ трябва да се разпадне на отделни държави и светът ще се успокои, те са мошеноци..
  • 13 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    24 2 Отговор
    Награда е, награда е, за Джо Катафалката,
    не всеки може да си уреди среща с НЕГО...
  • 14 RUSsIA

    21 5 Отговор
    Германската принцеса София след като става Екатерина Велика продава Аляска на САЩ за 1 млрд долара защо западния свят не иска САЩ да върне Аляска на Русия
  • 15 моча на чакъл

    16 7 Отговор

    До коментар #9 от "Ххх":

    какво означава само ядрено оръжие?!???!?! то е всъщност термоядрено. а има ли друго оръжие изобщо или ще се бият "без в главата" и "без ританката". не бъди смешен, ватата има за какво да я храниш, ама да омаловажаваш 200 мегатонови торпеда и безусловно най-добрите тежки ракети е жалко скимтене, което излъчва.страх и ужас.
  • 16 Щатите са хлебарки

    31 3 Отговор
    с мания за величие.Много жалка имитация на третото райхче,с онова австрийско еврейче Хюдлер/ а не Хитлер/.Така че,мачкай Вова,сами си го просят..

    Коментиран от #17

  • 17 Ихтамнет

    2 31 Отговор

    До коментар #16 от "Щатите са хлебарки":

    Как полуръста ще смачка единствената съперсила в света САЩ ми е много интересно ? Кремълското джудже трябва да си трайка ,ако иска русия да остане в същия си вид и да е благодарен на САЩ ,че американците все още позволяват на русия да църка от време на време.

    Коментиран от #20

  • 18 БАЙ КУРТИ

    24 2 Отговор

    До коментар #4 от "Абсолютно":

    Верно БРАЙДЪН си е намерил майстора , До Колкото разбрах преди срещата ПУТИН му е изпратил хапчета / ГИНКО БИЛОБА / че може да стане за резил
    Да се моли дано доживе до срещата .

    Коментиран от #26

  • 19 Да бе

    30 2 Отговор

    До коментар #9 от "Ххх":

    Та краварите водиха открити войни, кеф ти Виетнам, Корея, Афганистан... Мани мани

    Коментиран от #30

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 ЧЕПА

    9 1 Отговор

    До коментар #9 от "Ххх":

    Май си прекалил с белото .Не е лошо преди да пишеш да идеш на психолог . Знам ли може пък и толкова да ти е капацитета / липса на гънки /
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 САЩ драги

    22 1 Отговор

    До коментар #9 от "Ххх":

    ми tтупане вдодиха пряка война в Ирак.
    4000 ковчега по-късно каза че войната е била грешка.
    САЩ също водиха пряка война в Афганистан.
    Отидоха като аслани и се прибраха като ...
    Като се има предвид че цялото НАТО беше там.
    А, и Русия не продаваше ракети на талибаните.
    Така че само с натискане на копчета не става.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 ужасТ

    26 1 Отговор

    До коментар #3 от "ужас":

    Каква Сирия...,я си спомни един беден Виетнам,как накара краварите да си подвият опашката и напуснат позорно тази земя...!За утеха в Холивуд си създадоха горди филми от рода на Рамбовските фантасмагорични герои...
  • 26 Четох,че...

    12 1 Отговор

    До коментар #18 от "БАЙ КУРТИ":

    ...за срещата,охраната на БайСпън спешно монтират дискретни въздушни възглавници на самолетната стълбичка...😂😂😂!
  • 27 RUSsiA

    2 20 Отговор
    САЩ като защитават Украйна трябва да започнат да закриват руските АЕЦ в източна Европа построени от времето на СССР защото ядрената тайна е предадена от САЩ на СССР и руснаците разпространяват нелицензирани ядрени технологии и имаме пример с Чернобил какво се случи след като необучени кадри предизвикаха аварията САЩ да не чакат следващи Чернобили
  • 28 Митко

    1 20 Отговор
    Най-русофилската страна в ЕС е най-бедната страна в ЕС. Няма нищо случайно! Промити мозъци от руската пропаганда любезно доставена от ченгета като Краси Гергов, Кеворкян, Радосвет Радев и т.н. Народ без грам достойнство, народ който издига високи паметници на поробителите си. Народ, който св отрича от светите братя Кирил и Методий и на тяхно място слага името на кръволока Александър Невски за патрон на катедралния си храм. А какво да кажем за факта, че 2/3 от българите вярват, че американците ги пръскат от небето??? Това са духовни пигмеи, това са верни енориаши на карго култа. Вижте поляците къде стигнаха с американците и срещу Русия! На челно място са в образованието и в икономиката. Най-важното качество на русофилистиците е тяхното количество. Само с това могат да се гордеят.
  • 29 Смех !

    18 1 Отговор
    САЩ и НАТО се наси.ат от Русия,какво ли ще е ако Китай ги подкарат ? Жалки джендъри !
  • 30 Митко

    0 19 Отговор

    До коментар #19 от "Да бе":

    Какво оставиха американците в Корея е видно, какво оставихте вие също е видно. Опорките ти са кратки и тотално лъжливи, както се полага на промит от руските педофили мозък. Във Виетнам и в Корея САЩ защитаваха съюзниците си срещу агресията от Север. Накрая Северен Виетнам превзе с агресия Южен. Това искаха да направят преди и роднините на твоя дебел приятел Ким. Но САЩ с мандат на ООН спряха руските марионетки. И сега Южна Корея е десетки пъти по-добре от Северна Корея. И корейците са им благодарни. А вие комунягите само с лъжи и подлизурства си изкарвате прехраната.И си мислите, че сте вечни както вашия идол педофил. Не, няма да сте вечни. Дори да не получите възмездие на този свят, на онзи свят със сигурност ще получите каквото заслужавате. Сатаната Ленин ви очаква. Бащицата закрилник на руския народ. Мумифицираното зло, на което руснаците и до ден днешен му се кланят и служат.
  • 31 мими

    15 0 Отговор

    До коментар #4 от "Абсолютно":

    Тоо,този майстор с две леви ръце и без глава!Най-много на Путин да му се спука жлъчката от смях!Впрочем това също е стратегия,американска!
  • 32 пешо

    13 0 Отговор
    б.аси! тия хорица наистина живеят в паралелен свят. "награда"! д.реме му на ввп за "наградите" на краварите. той си има свои цели и си ги преследва. ако беше решил, че такава среща не е нужна на русия, бай.сенил щеше да гледа среща в женева през крив макарон.
    p.s. интересно, къде ще бъде срещата - в пале де насион или другаде...
  • 33 Хо хо хо

    16 0 Отговор
    От месеци да врънкаш Путин за среща и после да я обявиш за награда?
  • 34 Научи

    6 0 Отговор

    До коментар #9 от "Ххх":

    се на правопис.Друго не можеш да научиш
  • 35 Who you bol

    12 0 Отговор
    Бай Дън, дали е запомнил че има среща и с кого... Дано си пие хапчетата..
  • 36 Шляхтиц

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "RUSA гладна няма Линдзи Вон":

    Почитания, поздравления!!!!! Шляхтиц.
  • 37 RUSsiA

    1 7 Отговор
    Русия и САЩ трябва да утилизират ядрения арсенал щото и двете страни няма да имат специалисти след известно време за такъв род дейности а са се въоръжавали симетрично с ядрено оръжие след като шпиони предават ядрената тайна на САЩ на СССР партизани няма да чакаме да обучават ядрени специалисти на които се прилага закона магнитски
  • 38 Ку ку

    10 0 Отговор
    Ква награда за Путин е това? Нали те предложиха среща, след като си замълчаха като......когато Путин предложи дебат с Бай Дън. Определено не могат да определят какво искат и да го поискат! Накрая ще изпортят срещата с глупави теми и тъпи условия...Според мен, не може да се очаква кой знае какво от тая среща, след като до последния момент имат претенции и условия...
  • 39 RUSisA

    0 5 Отговор
    И китайците също да спират с въоръженито ковид19 ще свърши работата
  • 40 6A13TT

    7 0 Отговор
    Тия определено са изтрескали тотално. Пълни олигофрени, дето не знаят на кой свят са.
  • 41 big

    10 0 Отговор
    Награда за него е съгласието на Путин за среща. И на гарджетата е ясно, че положителен резултат няма да има, но евентуално помпане на рейтинг за него може и да се получи. За съжаление нито той, нито САЩ като цяло в момента са в позиция на "силата". Те отстъпват навсякъде по света и военно и политически, докато Русия настъпва и то с голям успех! С други думи, много приказки, но ако има резултат при тази среща, той ще е в полза на Русия.
  • 42 1357

    7 0 Отговор
    Награда от Путин, ще бъде да изслуша Байзън.Не зная как ,ще води Президента на Русия, Вл. Вл. Путин,разумен разговор с неадекватен индивид ,като Байдън.Нищо няма да се получи.Сащ с Гърция ,Сърбия, Венецуела, Франция ,Италия ,Испания не могат да се сравнят
    тръгнали да се сравняват с Империя.Ако България имаше Българско Правителство/а не поплювковци/,сащ нямаше да могат ,да си кажат малкото си име.България е провалила Турската Империя, нашите Царе през Първото ,Второто, Третото Царства, са били най-уважаваните, но са всявали и страх / Цар Самуил,цар Иван -Асен Втори, Калоян, Цар Борис I/Покръстител,Цар Симеон II ,Цар Борис III изключителен политик,запазил България,непокътната ,а увеличена;1/спасил 53 000евреи/да се чуди човек защо, но ТОЙ е бил Цар на всички;2/ запазва добри дипломатични отношения с Русия/Съв. Съюз/;3/НЕ ДАВА БЪЛГАРСКА ВОЙСКА на ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ..България е провалила много опърничеви страни,та едни тъпи сащ ли ще ги спрат.Щяхме да провалим престъпните сащ, ако бяхме със силно Българско Правителство.Но сега ,като подлога на негърски сащ/чакам да прекръстят Белия дом на Черен дом/с продажните правителства на мошеника Иван Костов,нявнятния/обект на д-р Гълъбова/Филип Димитров,тройната коалиция, НДСВ, Турската партия ДПС, предателите от Воля, ОП, НФСБ,позорната ГЕРБ,с предател Бойко М. Борисов,уви сме под капака на сащ.Колкото до Русия, най-силната във всяко отношение страна/космос,икономика, търговия, газ, петрол нефт/само в Турция се стр
  • 43 1357

    6 0 Отговор
    .Колкото до Русия, най-силната във всяко отношение страна/космос,икономика, търговия, газ, петрол нефт/само в Турция се строи огромна АЕЦ,/с помощта на Русия/,ваксина закупена от 60 държави/лиценза/,богатия Сибир, Северен Поток 2,завършен,. и др. Сащ щели да назидават Русия.Подобен израз,говори за раздвоение на личността, за шизофрения.Соросоидчетата и гейчетата от ЕС да не пишат или да изказват глупости.Мислете с мозъка си, не с други части.Срещата ще бъде фиаско за Сащ.Завиждам и същевременно желая здрави нерви на уважавания от мен ВЛ. ВЛ. Путин.А наистина ни предстои смях за неадекватното поведение на Баъдън.
  • 44 един от многото

    4 0 Отговор
    Човека който ще постави , началото на края на краварника!
  • 45 Наглост

    2 0 Отговор
    Абе тия чупят тъпомера.Колко трябва да си нагъл,за да напишеш такава простотия.Пука му на Путин за скапаната ви държава.Той не иска нищо от вас а вие искате от него.Сигурно ще го молите да не спира напълно газта през Украйна,защото синчето на Байдън и тези зад него купиха всички права за газта през Украйна за 4 милиарда долара и сега ще го лапат сибирски.Северен поток ще бъде пуснат до 10 дена.
  • 46 Чичо Митко

    1 0 Отговор
    Разбира се, че е награда, само че, Путин награждава Байдън с лична среща....