12 Юни, 2021 10:43 1 720 10

Загинали и ранени при стрелба в Джорджия

  • стрелба-
  • загинал-
  • сащ-
  • джорджия

Сред ранените има и две деца

Загинали и ранени при стрелба в Джорджия - 1
Снимка: Shutterstock

Един човек е загинал, а други осем са били ранени при въоръжено нападение в петък вечерта в Савана, американския щат Джорджия, предаде NBC.

Сред ранените има и две деца.

2-годишно дете е простреляно в крака, а друго 13-годишно също е ранено, говорителката на полицията в Савана Бианка Джонсън. Тези наранявания не се считат за животозастрашаващи, каза полицията.

Покойникът е описан само като пълнолетно лице. Други пострадали имат по-сериозни или критични наранявания, съобщиха от полицията.

За момента липсва по-детайлна информация по случая, включително самоличност и мотиви на нападателя.

Припомняме, че това е поредно подобно нападение за страната от началото на годината. Едно от последните бе в началото на месеца - стрелба във военновъздушната база Сан Антонио в Тексас.

През април Байдън обяви насилието с оръжия в САЩ за "международен срам". По данни на Центровете за контрол и превенция на заболяванията близо 40 000 души в САЩ умират от наранявания с огнестрелно оръжие годишно.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БОЛШЕВИК

    22 1 Отговор
    Тия американо-атлантически ценности няма как да ги изкоренят лесно, а даже ги налагат и по цел свят. Какво да искаш от деградирали наркомани и джендъри капиталисти като американците!
  • 2 И сега

    11 1 Отговор
    Байдън ще каже, моля да ме извините но аз си имам ситуация в къщи и айде вие оправяйте света а аз да оправя Америка
  • 3 Хо хо хо

    17 1 Отговор
    америка досега се крепеше на огромнотовътрешно потребление базирано на зямеи тъй като тя отдавна не може да компенсира потреблението с вътрешно производвтво.
    И щ се изтрепат точно когато обеднеят и намалее вътрешното потребление.А това ще стане защото няма дамогат да си връщат кредитите и никой няма да им дава.

    Коментиран от #5

  • 4 не може да бъде

    15 1 Отговор
    Новината е маловажна!Само един убит и 8 ранени -това е под американския стандарт!
  • 5 Наблюдател

    1 9 Отговор

    До коментар #3 от "Хо хо хо":

    Какво е това "зямеи"? Не вярвам вътрешното потребление в САЩ да намалее. Не вярвам производството да намалее. Хората са консуматори и потребват всякакви стоки. САЩ няма скоро да обеднеят, защото Русия винаги е била бедна. --------- Но да си видим и нашия "хал": Рекетьорството у нас е ненадминато. У нас стрелят рекетьорите. И улучват ...
  • 6 Хахаха

    8 0 Отговор
    Един от 50 всекидневни инциденти с оръжие, които се случват там. Статистика. Кво да правиш- демокрация.
  • 7 Отвратителна държава на терористи

    5 0 Отговор
    Желаното от целия свят разлагане се случва!!
  • 8 Разум

    4 0 Отговор
    Съвсем нормално е за негрите да се стрелят и трепят.
    Тая раса има извънредно големи трудности да се държи цивилизовано.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Онзи от някъде си

    2 0 Отговор
    Колумбе,да ти бем и откритието