Last news in Fakti

27 Юни, 2021 09:35 6 772 20

Извънредно положение! Жертвите в срутилата се сграда се увеличават

  • сащ-
  • флорида-
  • маями

Военни експерти ще работят в сътрудничество със спасителите в Маями, а сред целите им ще бъде и картографиране на мястото на рухналата сграда

Извънредно положение! Жертвите в срутилата се сграда се увеличават - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Израел изпраща военни за оказване на помощ във връзка с рухналата сграда във Флорида. Групата ще се състои от представители на армията и външното министерство, се казва в съобщение в Туитър на министерството, цитирано от ТАСС.

В него се посочва, че военните, които ще са около 10 на брой, са водещи инженерни специалисти и такива в оказването на социална помощ. Те ще работят в сътрудничество със спасителите в Маями, а сред целите им ще бъде и картографиране на мястото на рухналата сграда.

Пет са вече жертвите на срутването преди два дни, а 156 все още са в неизвестност, съобщи на пресконференция местният кмет.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бл.134 в Зап. парк

    38 2 Отговор
    Обявете военно положение ! Незабавно от бюджета на Б-я да се заделят 1 милиард за подпомагане на оцелелите!

    Коментиран от #8

  • 2 един от стадото

    33 2 Отговор
    тоя блок да не е бил заселен с евреи. При кулите ги отърваха, сега не можаха.
  • 3 Сградата е срутище

    30 4 Отговор
    Явно американски мутри от фирма "Тиквострой" са дигали етаж след етаж,чекмедже след чекмедже..
  • 4 Гражданин

    30 3 Отговор
    Да попитам, нали в Щатите са най-добрите, те са най, най във всичко. Как така там ще се срути сграда просто хей така. Истината е, че има ли човешко участие грешките са неизбежни. Примерите са хиляди.

    Коментиран от #9, #11

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Панелчо

    14 2 Отговор
    Минтам при всеки ветрец по две три сгради заминават
  • 7 НКВД

    24 5 Отговор
    Добре, че не е паднала сграда в Мурманск, че соросоидите да са надали вече жален вой, как руският народ страда и мизерства и как лично Путин е наредил блока да бъде построен така че да падне.
    А инак е ясно. Що Израел се намесват да помагат, значи е било блок на евреи. На някой правоверен не са му издържали нервите и е решил да сложи малко ред в размножаването на хлебарките.
  • 8 Артър

    13 1 Отговор

    До коментар #1 от "бл.134 в Зап. парк":

    Бойко Борисов ако беше щеше да даде 10 милярда и да не вземе 10%
  • 9 Европеец

    2 23 Отговор

    До коментар #4 от "Гражданин":

    Ти пък от къде си сигурен че не е терористичен акт или работа на руското разузнаване След издънките с отравянията руските тайни служби са решили да сменят начина За това и израелски специалисти ще участват Те имат опит

    Коментиран от #16, #19

  • 10 Чичо Митко

    15 2 Отговор
    Абе, тия двамата и оня третия не се спряха бе. Тровят невинни разузнавачи, взривяват военни складове, правят торнадо, събарят сгради...

    Коментиран от #14

  • 11 име

    3 6 Отговор

    До коментар #4 от "Гражданин":

    Само ти ли не си разбрал, че имаше екплозия
  • 12 След гледане.....

    9 2 Отговор
    На видео материали в Интернет - почти е сигурно че е умишлен теракт - основите и гаражите долу са цели и при това много здрави и сега оттам минават екипите - никакво подмиване няма отдолу! Да си припомним че в САЩ тече хибридна цивилна война против всички республикански щати и бялото население на САЩ обявени за "екстремисти" забрали гласуването им за Трьмп, а губернатора на Флорида Де Дантес е един от най активните против беззаконията във Вашингтон и приема контра закони в своя щат отказвайки подчинение на Байден, БЛМ, Антифа и други терористични организации вършещи безпорядък в САЩ против белите! В Текста имаше black out неотдавна, имаше кибер атаки /извършени 💯 от ФБР, ЦРУ по нареждане от Вашингтон и обвиняващи Русия/ , а сега пускат и само "официални" медии папагали да снимат сградата без блогери или "неофициални" само този факт е достатъчен и говори за диверсия!
  • 13 Дедо

    5 0 Отговор
    До това ''нещо'' ''европеец''№9. Ти пък откъде си сигурен ,че не си параноик...
  • 14 Ицо

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "Чичо Митко":

    Чичо Митко виж сега- на полувремето да извадим нашите двамата защото ги свързват с ония тримата, а пък нали знаеш тоя със свирката е човек на оня с парите.
  • 15 Lets make U$A shitho0le again!!!

    6 1 Отговор
    Боли го фара Тръмп то дето си има голяма къща някъде там във Флорида .....
  • 16 Израелски служби

    6 1 Отговор

    До коментар #9 от "Европеец":

    ще участват, защото в сградата са живели 20 граждани на Държавата Израел и които в момента са "в неизвестност".
  • 17 Липсващите

    1 1 Отговор
    Са само латинос. Дреме им на ФАЩ за Тея.
  • 18 Тепърва.....

    11 0 Отговор
    Гласувалите за Байдън ще има да гледат /и вече текат/, кибер атаки, теракти, отключване на тока и водата на цели градове, расизъм против Белите, имиграционна криза в Тексас от тълпи от Азиатци и Африканци, на които Байден смята да даде гражданство - масов строеж на джамии в САЩ - честити ви "демократи"!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Тошо

    2 0 Отговор
    За сведение - в тази сграда се е намирал апартамента на "самоубилият се" в испански затвор Джон Макафий - авторът на антивирусната програма. Смята се, че там се е намирала обявената от него базата данни от 31 ТБ информация за нелегалните, черни операции и корупционни практики на ЦРУ. И затова ще участват и израелски "специалисти", иначе звучи твърде странно в един от най-известните градове на щатите да не може да се организира разследване, търсене, спасяване и т.н. дейности при падане на една единствена сграда със собствени сили само!? Така че, дотук с коспирациите!