1 Юли, 2021 22:15 2 708 12

Доналд Тръмп стартира нова социална платформа

  • сащ-
  • платформа-
  • доналд тръмп

Привлича интереса на десните

Доналд Тръмп стартира нова социална платформа - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Екипът на Доналд Тръмп стартира нова социална платформа, съобщи FOX News.

Идеята е да се привлече интересът на американските консерватори. Водещите социални платформи са критикувани, че заглушават проявите на десни държавници.

Новата платформа се казва GETTR. Ръководител ще е Джейсън Милър, който беше водещ съветник в предизборната кампания на Тръмп.

Обявено е, че идеята на платформата е да защитава свободата на словото. Тя вече е достъпна във водещите дигитални магазини.

Определят я като подобна на Twitter. Толерирано ще бъде изразяването на всякакви мнения по различни въпроси.

Това ще доведе до разнообразно популяризиране на идеи.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Q2z

    5 38 Отговор
    Този освен да прави бедните победни...ми давайте му.
  • 2 Путин

    33 4 Отговор
    Браво!
    Нека има свобода на словото!
    А не като в България, където се чуваше думата само на еднокнижника и Кошлуков - БНТ да излъчва хвалебствени предавания за режима на толупа.
  • 3 Брендица

    5 31 Отговор
    Социална програма за свободата на словото?! То същото като да правиш асфалтови ремонти и да обясняваш как се грижиш за народа. Абе Тръмпчо как те търпи словенката Мелания?
  • 4 Hess

    19 2 Отговор
    Чета коментари,които нищо не казват!Досега си писах с разни персони в един немски форум!Честно да ви кажа,без да обиждам никой,но нивото е коренно различно,тук се пише,колкото да се пише нещо,както се казва важен е олимпийският принцип-участието...Но и друго също е безспорно,тук има няколко съфорумци на топ ниво,това го пиша абсолютно без никаква ирония!

    Коментиран от #6, #7

  • 5 БПФ

    15 1 Отговор
    Крайно време беше... не туитър и фейсбук посегнаха на свободата на словото !!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Миро

    11 0 Отговор

    До коментар #4 от "Hess":

    Опитвате се да правите изводи които са погрешни. Нищо от това което виждате тук не е това което е. Чета коментари в един немски сайт и новини. Новините са пълна скръб. Коментарите са смислени,противоречиви и силно цензурирани. Германия според мен не може да е някакъв пример в днешно време за каквото и да е. Възможно е коментарите да съм им смислени защото германеца живее в реалността , коментира,търси отговори и гледа към бъдещето. Българина бяга от реалността, знае отговорите и не му пука за бъдещето защото знае че нищо не зависи от нас. Дълга тема и нека всеки прави каквото го кефи.
  • 8 Интересно

    4 1 Отговор
    Това бизнес проект ли е?! Безплатна ли ще е платформата или платена?! Със свободен достъп и/или възможност за анонимност или със пълна идентификация на участниците?!
  • 9 4092

    2 2 Отговор
    Германицът търси отговори и гледа към бъдещето., ти сеpиозно ли? Това въобще не ме интересува! За мене най-важното е да не закачате семейството ми. Плащам данъци за да ве пазите!
  • 10 Слаботоков

    1 5 Отговор
    Дончо ,някой неща си ги представя/ше/ като игра на стражари и апаши

    Коментиран от #11

  • 11 нашия

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "Слаботоков":

    наистина....слаби токове текат в почерепното пространство....така изглежда ...не се обиждай
  • 12 Тихия Дон

    2 0 Отговор
    Доналд Дък TRiUMPh